Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sebességmérõk

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1986 hozzászólás a témában

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Írd át NULLÁra az értéket manuálisan

ludovikusz

ludovikusz

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Sziasztok! Segítség kellene: hogyan lehet lenullázni olyan típusú km-mérõ órák össztávolságát (odométer), melyek memóriában õrzik ezt az értéket elemkivétel esetére. A reset gomb mindent nulláz, csak ezt az értéket nem. Konkrét típus: Cateye CC-AT100.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

hello!

akinek megvan a bikemag márciusi száma, az láthatta, a Shopping Guide- ban, hogy az Autrhor- nak van egy ugyanolyan órája, mint a Cateye- nak: neve: Cat 8... áááá... nem feltûnõ, hogy a Cateye Velo 8- ról nevezték el... egyébként teljesen ugyanaz, a színe meg minden, érdemes megnézni, egyébként az ára meg kb. ugyanannyi, mint a Velo 8- é...

A magyarázat mellé van írva. A Cateye gyártja az Authornak, aki csak felmatricázza. Nincs ezzel semmi probléma szerintem:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
hello!

akinek megvan a bikemag márciusi száma, az láthatta, a Shopping Guide- ban, hogy az Autrhor- nak van egy ugyanolyan órája, mint a Cateye- nak: neve: Cat 8... áááá... nem feltûnõ, hogy a Cateye Velo 8- ról nevezték el... egyébként teljesen ugyanaz, a színe meg minden, érdemes megnézni, egyébként az ára meg kb. ugyanannyi, mint a Velo 8- é...

májky

májky

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Sziasztok!
Mostanában szeretnék új kilométerórát venni, és a Cat Eye Micro Wireless-sel szemezek. Ha van valakinek tapasztalata, légyszi írja meg, mert nem szeretnék 10000-et kidobni az ablakon...Köszi elõre is:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Szerintetek mennyire megbízhatóak a közutak km szelvényei?

Feltettem a régi 26x2" helyett 26x1.75" gumikat, átállítottam a computer könyvében megadott kerékméret értéket, de nem pontosan mér.

Azaz mondjuk 4.96 volt amikor odaértem a legközelebbi szelvényhez egyenes úton, mire a következõ jött akkor 5.88-at mutatott.

Pontosabbak a több millióba kerülõ mérõ mûszerek, mint egy 5e huf-os kilóméteróra:) Ezt tapasztalatból mondom neked;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
[quote name='newbiker'][quote name='MJani01']Köszi. Igen erre gondoltam. Akkor most ez egy outis cucc?[/quote

Igen az. Ezekkel kompatibilis.[/quote]

A flightdeck nem csak országúti fékváltókarokkal kompatibilis.
Létezik/létezett szenzor készlet hozzá az összes rapidfire váltókarhoz, én 95x sorozatú xtr fékváltókarral (még nyolcas) és 9-es xt-vel használom. Természetesen minkét bicajt kezeli/kezelheti ugyanaz az óra.
Nem tudom, hogy rendelhetõ-e még.
Az új 97x xtr-rel már nem mûködik (nincs kijelzõ ami helyett felrögzíthetõ), nagy bánatomra a dcl karokkal sem kompatibilis már.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Szerintetek mennyire megbízhatóak a közutak km szelvényei?

Feltettem a régi 26x2" helyett 26x1.75" gumikat, átállítottam a computer könyvében megadott kerékméret értéket, de nem pontosan mér.

Azaz mondjuk 4.96 volt amikor odaértem a legközelebbi szelvényhez egyenes úton, mire a következõ jött akkor 5.88-at mutatott.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Nekem itt van ez a lassan 17 éves matuzsálemem (CYCLEMATE ARC-9)

http://happyholiday....0/celbaerke.jpg

Látszik a bal felsõ sarokban a karcolás. Amikor elütöttek hatalmasat csúszott velem együtt, majd repült jó pár tíz métert is.

Akkoriban modernnek számító darab volt szerintem, kivitelben, vízállóságban, stabilitásban, stb. Pár éve amikor bicajt cseréltem kellett az új kerékméret, de a papírt nem találtam. Az utód cégnek írtam aki megküldte ezt nekem. Le a kalappal!

De az utóbbi idõben már sokat kihagyott, rendeltlenkedett és kénytelen voltam nyugdíjazni.

Most egy Sigma BC 1606L-t használok.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Cateye Velo 5. Best buy! :)

Átment rajt' egy ótó? És nem tört össze?

Jaja, mikor leesett az üllõi úton akkor hosszú másodpercekig csak pattogot a távolban, majd mire sikerült megállnom, akkor egy fiat puntó szépen ráhajtott, az alvázán jól hallhatóan koppant még 2-3 -at, majd még tovább pattogot vagy 30 m-t, ahogy magával sodorta a kocsi. Azt hittem sosem lesz vége már a pattogásnak. Mikor érte menetem tényleg nagyon elcsodálkoztam, hogy néhány karcolással (azok sem komolyak) megúszta :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Cateye Velo 5. Best buy! :)

Átment rajt' egy ótó? És nem tört össze?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Én 1600 ft-ért vettem atech márkájú km-órát (több nevesebb márka neve alatt is láttam már ugyanezt a típust).

Többet tud mint egy cateye kétszer annyiba kerülõ alapmodellje, mm-re pontosan be lehet állítani a kerékméretet, van benne elemcsere memória, stb. Zuhogó esõben sem ázott be egyszer sem, pedig kapott a nyáron rendesen. A legjobb, hogy egyszer közel negyvenes tempónál elhagytam, mert nem volt rendesen a helyére rakva, vagy 30 m-t pattogott az úton és utána átment rajta egy autó vagy 50-el. Kicsit karcos lett, de legnagyobb döbbenetemre más kár nem esett benne :)

Szerintem ha valaki egy hobbi használatra szánt órát keres és nem akar márkanevekre költeni kemény ezreseket akkor ez nagyon jó választás lehet. Az ár-érték aránya magasan a legjobb ebben a kategóriában.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
eBike-ban is van. Pedálfordulat mérõt rendeltek amikor én rendeltem plusz cuccokat, de ez nekem nem kellett hozzá, csak a második konzol. De azt is be tudna szerezni.

Valakinek van ötlete, hogy hol tudnék beszerezni Sigma BC 1606L-hez második bringára rakható tartókonzolt illetve vezetékes pedálfordulat mérõt?

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Valakinek van ötlete, hogy hol tudnék beszerezni Sigma BC 1606L-hez második bringára rakható tartókonzolt illetve vezetékes pedálfordulat mérõt?

Probáld meg a bringa butikban.

Cím:
1072 Budapest, Nyár u. 5

Telefonszám:
+36 70 947 8523

zsoltee

zsoltee

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Kb. hány km-t bír a Strada Wireless jeladója?

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Márkahûség nálam addig marad amig kiszolgálja az igényeket, megfelel az ár és értékarány. Valjuk be a Sigma kenterbe veri a két bicajosokat árban és szerintem tudásban is. Cateye második kellékei igen drágák pl...

Ez a km óra dolog is olyan mint pl a teleszkópok. Valaki a Rock Shoxra esküszik, valakinek a Manitou a szimpatikusabb. Én már 15éve Cateye kmórákat használok (a mostani az 5.) ez a sigma amit ajánlottál még jobb is, mint az enyém, de bennem van az a kis ellenérzés a márka iránt, na meg a hûség a Cateye felé.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Szerintetek lenne igény idehaza Tune küllõmágnesre? Egy ismerõsöm hoz majd Németországból többet, ha valakit érdekel írjon privátban.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ez a km óra dolog is olyan mint pl a teleszkópok. Valaki a Rock Shoxra esküszik, valakinek a Manitou a szimpatikusabb. Én már 15éve Cateye kmórákat használok (a mostani az 5.) ez a sigma amit ajánlottál még jobb is, mint az enyém, de bennem van az a kis ellenérzés a márka iránt, na meg a hûség a Cateye felé.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Ha nem is akkora nagy mérettel rendelkezik, de a többiben egyezik és van világítása:

BC 1606L DTS wireless
http://www.sigmaspor...ess/bc1606ldts/

Nekem ez van, vezetékesben. A legszuperebb az, hogy nem kell 1-2 bicaj között kapcsolgatni. Automatice az egész, no meg a világítás szuper!