Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sebességmérõk

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1986 hozzászólás a témában

Clown

Clown

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

http://bringabutik.h...arlas/104/2816/

nekem innen van mind2, nincs vele probléma. postát is vállalnak asszem

Ja, hogy velo 8! Mert elõbb enduro 8-at írtál, aztán csodálkoztam, hogy miért kerül az 6500Ft-ba :) Szóval velo 8? :) Köszi

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Köszi. Keresgéltem a neten, de nem találtam, csak az új enduro 8-at (az meg 6500Ft :( ). Tudnál adni egy linket, ahonnan Te szerezted be? Megköszönném :)

http://bringabutik.h...arlas/104/2816/

nekem innen van mind2, nincs vele probléma. postát is vállalnak asszem

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Üdv mindenkinek.

TREK márkáju sebesség mérõrõl tud valaki valamit?:confused:
Én annyit tudok hogy 3 féle tipus létezik a leg komolyabb tudásut 10-12 funkciósat 100 Font felettei áron láttam valamelyik külföldi internetes áruház oldalán.:chin:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

Clown

Clown

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

az, hogy 500Ft-ot megér 3 plusz funkció;) egyébként teljesen azonosak. a pluszok: óra, átlagsebesség, meg kalóriaszámláló... ez utóbbit feleslegesnek tartom, de a másik kettõ hasznos találmány

Köszi. Keresgéltem a neten, de nem találtam, csak az új enduro 8-at (az meg 6500Ft :( ). Tudnál adni egy linket, ahonnan Te szerezted be? Megköszönném :)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Köszönöm szépen a gyors választ! Cateye Velo5-öt is nézegettem, arról mi a véleményed?

az, hogy 500Ft-ot megér 3 plusz funkció;) egyébként teljesen azonosak. a pluszok: óra, átlagsebesség, meg kalóriaszámláló... ez utóbbit feleslegesnek tartom, de a másik kettõ hasznos találmány

Clown

Clown

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

cateye enduro 8. a régi fajta. neten vettem 2710-ért, boltban 3500 körül mozog. lehet hozzá kapni külön konzolt is, ára passz. nekünk itthon két bicón is az van, tökéletesen teszi a dolgát.

Köszönöm szépen a gyors választ! Cateye Velo5-öt is nézegettem, arról mi a véleményed?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Sziasztok!

Üdv mindenkinek a fórumon, ez az elsõ hozzászólásom, gondoltam ezen alkalomnál fogva üdvözlök mindenkit.
Kezdõ vagyok, nemsokára lesz egy outi bicóm, de addig is szeretnék a montimra egy sebességmérõt. Egy nagyon alap mérõ kellene, ami tudja a napi adatokat, meg az összes megtett távot. Mit ajánlanátok? A keret kb. 4000Ft lenne. Kritérium lenne még az, hogy gond nélkül át lehessen szerelni az outira! Elõre is köszi a tippeket!

cateye enduro 8. a régi fajta. neten vettem 2710-ért, boltban 3500 körül mozog. lehet hozzá kapni külön konzolt is, ára passz. nekünk itthon két bicón is az van, tökéletesen teszi a dolgát.

Clown

Clown

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!

Üdv mindenkinek a fórumon, ez az elsõ hozzászólásom, gondoltam ezen alkalomnál fogva üdvözlök mindenkit.
Kezdõ vagyok, nemsokára lesz egy outi bicóm, de addig is szeretnék a montimra egy sebességmérõt. Egy nagyon alap mérõ kellene, ami tudja a napi adatokat, meg az összes megtett távot. Mit ajánlanátok? A keret kb. 4000Ft lenne. Kritérium lenne még az, hogy gond nélkül át lehessen szerelni az outira! Elõre is köszi a tippeket!

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Ha aszondom, hogy 6 pénz egy óra komplett, akkor sztem drága a konzol 3-3,5ezerért. Én így kalkuláltam...:chin:
Itt nem arról van sajnos szó, hogy minõség, meg Japan, meg mittomén, hanem arról hogy egy óra életében reálisan 5 év múlva eljön az idõ, hogy kell hozzá valami kütyü és a Cateynek jobban megéri, ha új órát veszel, mintha a mesterségesen magas áron tartott konzoljait választod.

Oké mondjuk az óra kompletten 6000 pénz ebbõl a konzol vagyis az óra másik lényeges része mondhatjuk úgyis hogy a másik fele(tehát nem csak egy apró csavar hanem a konzol,a kábel,és az érzékelõ egység).
Akkor kérdem én,minek vegyek egy teljes óra szettet 6000-ért ha a még meglévõ tökéletesen teszi a dolgát csak a konzol hibásodott meg az meg csak 3000 pénz??:chin:

Na mindegy az a lényeg hogy én inkább veszek hozzá 3000-ért konzolt ha majd valamikor kell.Nekem megéri ennyi.

Csak még annyit hogy az általam használt mûszer 2002-ben 20.000 pénzbe kerûlt.Szóval inkább 3000 Ft és továbra is csak Cateye!!

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Ha aszondom, hogy 6 pénz egy óra komplett, akkor sztem drága a konzol 3-3,5ezerért. Én így kalkuláltam...:chin:
Itt nem arról van sajnos szó, hogy minõség, meg Japan, meg mittomén, hanem arról hogy egy óra életében reálisan 5 év múlva eljön az idõ, hogy kell hozzá valami kütyü és a Cateynek jobban megéri, ha új órát veszel, mintha a mesterségesen magas áron tartott konzoljait választod.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Nekem van egy régi Velo7-em, annak a konzoljában használtam az Enduro órát, a pöcök be sem kattant, de nem hagytam el soha.

Az igaz hogy a gumigyûrû hamarabb elöregszik, azt viszont nem lehet elvitatni, hogy a Cateye kiegészítõk és pótalkatrészek irreálisan drágák.

Én 3,5e Ftért néztem Mity8-as tartót dróttal, és kb 5-5,5e Ft-ért meg lehet venni a komplett órát...

A Cateye-en (Strada,Mity8,Enduro stb) nincs karakterméret állítási lehetõség.

Dráága???:confused: :wtf: Hát a minõségnek ára van de szerintem ez attól is függ hogy ki mennyiszer illetve milyen idõközönként vesz ilyen pót alkatrészeket.:chin:
Mint már korábban írtam az én OS1.0-s Cateye-om ami már bõven 6 éves,nos ha ezt a 6 évet elosztom 3000 de legyen-5000 Ft-tal vagy forditva akkor igy már azt hiszem nem annyira drága.
Vagy rosszúl kalkuláltam volna??:chin:

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

tudja franc

ezek itt jó régen itt porosodnak az látszik rajtuk

de még mindig nem látom jelentõségét hogy hol készül..

ha van minõség ellenõrzés akkor tényleg bárhol készülhetnek

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Na ez már gyak. offtopic, szóval egy utolsó:
Nem mondtam, hogy van jelentõsége, csak meglepõdtem, hogy nem Tajvan, Kína, Malajzia stb.
Ha mûködik, tõlem készülhet a Marson is...

Részemrõl vége

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

az jó, akkor én régi strada wirelesst vettem - 3 napja :)
[IG]http://www.foldingbikes.co.uk/accessories/computers/comp_cat_strada_wireless.jpg[/IMG]

Ennél van újabb??

tudja franc

ezek itt jó régen itt porosodnak az látszik rajtuk

de még mindig nem látom jelentõségét hogy hol készül..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
az jó, akkor én régi strada wirelesst vettem - 3 napja :)
Feltöltött kép

Ennél van újabb??

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
8 féle cateye-t néztem most meg, nagy többségük kinában készül, ami nem az malajziában, egy régi strada ami made in japan...nem mintha számitana , csak ha már felmerült.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Manapság már Made in PRC van rájuk írva. Úgy látszik itt mindenki találkozott már az én problémámmal, csak én voltam a legpechesebb, hogy egybõl el is hagytam az órát.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
A Cateye az Made in Japan, ha meg nem akkor beperelem õket, mert megtévesztettek :)

Nekem van egy régi Velo7-em, annak a konzoljában használtam az Enduro órát, a pöcök be sem kattant, de nem hagytam el soha.

Az igaz hogy a gumigyûrû hamarabb elöregszik, azt viszont nem lehet elvitatni, hogy a Cateye kiegészítõk és pótalkatrészek irreálisan drágák.

Én 3,5e Ftért néztem Mity8-as tartót dróttal, és kb 5-5,5e Ft-ért meg lehet venni a komplett órát...

A Cateye-en (Strada,Mity8,Enduro stb) nincs karakterméret állítási lehetõség.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Már nem japán, mert Kínában gyártatnak.. Én is azt hittem eddig , hogy a Cateye jól olvasható, de a Sigma más dimenzió (szintén 1000dolgot lehet állítani rajta, ezeket nem írtam le)
A gumigyûrûtõl nem tartok, ha látom, hogy kezd elöregedni, vagy nagyon nyúlik az óra a helyén, egyszerûen veszek egy másik gumit. A konzol apró kis izéjének a letörése sem okozott volna sokkot nekem, mert külön lehet konzolt is kapni, de az, hogy ez akkor derül ki, miután az órám már landolt valahol.. Szerintem cseréld ki te is a konzolod, mielõtt leesik az óra.

A Cateye-nál mennyire szabványos a konzol,az enyémhez OS1.0-hoz egyáltalán kapható még?Ha igen akkor gondolom a vezetékkel együtt van?
Bocsi a hülye kérdésekért de hálisten ilyen dolgokkal ritkán kell foglalkoznom.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Már nem japán, mert Kínában gyártatnak.. Én is azt hittem eddig , hogy a Cateye jól olvasható, de a Sigma más dimenzió (szintén 1000dolgot lehet állítani rajta, ezeket nem írtam le)
A gumigyûrûtõl nem tartok, ha látom, hogy kezd elöregedni, vagy nagyon nyúlik az óra a helyén, egyszerûen veszek egy másik gumit. A konzol apró kis izéjének a letörése sem okozott volna sokkot nekem, mert külön lehet konzolt is kapni, de az, hogy ez akkor derül ki, miután az órám már landolt valahol.. Szerintem cseréld ki te is a konzolod, mielõtt leesik az óra.