http://bringabutik.h...arlas/104/2816/
nekem innen van mind2, nincs vele probléma. postát is vállalnak asszem
Ja, hogy velo 8! Mert elõbb enduro 8-at írtál, aztán csodálkoztam, hogy miért kerül az 6500Ft-ba

http://bringabutik.h...arlas/104/2816/
nekem innen van mind2, nincs vele probléma. postát is vállalnak asszem
Köszi. Keresgéltem a neten, de nem találtam, csak az új enduro 8-at (az meg 6500Ft
). Tudnál adni egy linket, ahonnan Te szerezted be? Megköszönném
az, hogy 500Ft-ot megér 3 plusz funkció
egyébként teljesen azonosak. a pluszok: óra, átlagsebesség, meg kalóriaszámláló... ez utóbbit feleslegesnek tartom, de a másik kettõ hasznos találmány
Köszönöm szépen a gyors választ! Cateye Velo5-öt is nézegettem, arról mi a véleményed?
cateye enduro 8. a régi fajta. neten vettem 2710-ért, boltban 3500 körül mozog. lehet hozzá kapni külön konzolt is, ára passz. nekünk itthon két bicón is az van, tökéletesen teszi a dolgát.
Sziasztok!
Üdv mindenkinek a fórumon, ez az elsõ hozzászólásom, gondoltam ezen alkalomnál fogva üdvözlök mindenkit.
Kezdõ vagyok, nemsokára lesz egy outi bicóm, de addig is szeretnék a montimra egy sebességmérõt. Egy nagyon alap mérõ kellene, ami tudja a napi adatokat, meg az összes megtett távot. Mit ajánlanátok? A keret kb. 4000Ft lenne. Kritérium lenne még az, hogy gond nélkül át lehessen szerelni az outira! Elõre is köszi a tippeket!
Ha aszondom, hogy 6 pénz egy óra komplett, akkor sztem drága a konzol 3-3,5ezerért. Én így kalkuláltam...:chin:
Itt nem arról van sajnos szó, hogy minõség, meg Japan, meg mittomén, hanem arról hogy egy óra életében reálisan 5 év múlva eljön az idõ, hogy kell hozzá valami kütyü és a Cateynek jobban megéri, ha új órát veszel, mintha a mesterségesen magas áron tartott konzoljait választod.
Nekem van egy régi Velo7-em, annak a konzoljában használtam az Enduro órát, a pöcök be sem kattant, de nem hagytam el soha.
Az igaz hogy a gumigyûrû hamarabb elöregszik, azt viszont nem lehet elvitatni, hogy a Cateye kiegészítõk és pótalkatrészek irreálisan drágák.
Én 3,5e Ftért néztem Mity8-as tartót dróttal, és kb 5-5,5e Ft-ért meg lehet venni a komplett órát...
A Cateye-en (Strada,Mity8,Enduro stb) nincs karakterméret állítási lehetõség.
tudja franc
ezek itt jó régen itt porosodnak az látszik rajtuk
de még mindig nem látom jelentõségét hogy hol készül..
tudja francaz jó, akkor én régi strada wirelesst vettem - 3 napja
[IG]http://www.foldingbikes.co.uk/accessories/computers/comp_cat_strada_wireless.jpg[/IMG]
Ennél van újabb??
Már nem japán, mert Kínában gyártatnak.. Én is azt hittem eddig , hogy a Cateye jól olvasható, de a Sigma más dimenzió (szintén 1000dolgot lehet állítani rajta, ezeket nem írtam le)
A gumigyûrûtõl nem tartok, ha látom, hogy kezd elöregedni, vagy nagyon nyúlik az óra a helyén, egyszerûen veszek egy másik gumit. A konzol apró kis izéjének a letörése sem okozott volna sokkot nekem, mert külön lehet konzolt is kapni, de az, hogy ez akkor derül ki, miután az órám már landolt valahol.. Szerintem cseréld ki te is a konzolod, mielõtt leesik az óra.