Akkor egy rövid bezsámoló a ROX 9.0-ról.
Felszerelése egyszerû, adnak hozzá gyorskötözõt és gumigyûrûket is. Nekem csak a pedálfordulat méréssel volt bajom, mert a gyári mágnes túl nagy volt és hozzáért a szenzorhoz, ezért vettem egy sima mágnest és azt ragasztottam fel kétoldalú ragasztóval a hajtókarra.
Használata pofon egyszerû. Felsõ gombok a fõmenûben való lépésekre valók, az alsó gombok a menün belüli navigációra jók és van egy külön gomb ami a mentést indítja, állítja le, vagy egy way-point -ot jelölsz meg.
A kijelzõje sokat mondó: pillanatnyi pulzus, pillantnyi magasság, pedálfordulat, emelkedés/lejtés szöge, sebesség, + 10 egyénileg beállítható információ jelentíhatõ meg az alsó sorban (pl, napi km, tekerés ideje, átl pulzus és millió más funció közül állíthatod be mi legyen az a 10 amit ilyenkor látni akarsz.)
A kiértékelõ része nagyon jó! Maximálisan igényes. Komplett elemzésre megfelelõ. Az órán be lehet állítani, hogy hány mp-es legyen a mintavételezés gyakorisága (5mp, 10mp...) Nekem 5mp-re van beállítva és így 13 órát tud menti. A megjelentítés 1 diagrammon látható, amire Te választhatod ki, hogy mit akarsz látni. (sebesség, szintmagasság, pulzus, hõmérséklet stb). A kiértékelés részt nem részeletezem jobban, mert nagyon sok lehetõséget nyújt.
Ami biztos, az óra nagyszerû! nem bántam meg, hogy ezt vettem, rengeteg infót mutat ki egyszerre, úgy hogy nem kell hozzá gombokat nyomkodni.
Szia!
Köszönöm szépen, hogy megosztottad a tapasztalataidat. Igaz én csak Rox 8.0 -án gondolkodtam, de a te beszámolód után erõsen gondolkodom, hogy inkább Rox 9.0 -ra nevezzek e be.
Még egyszer köszönöm