Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Sebességmérõk

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
1986 replies to this topic

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 556 posts
Egy kicsit visszalapoztam,,de a magasfeszültségû vezeték problémán kivül nem találtam mást/lehet,nem voltam elég alapos/,de ha valaki leirná,milyen gondjaim lehetnek és egyáltalán milyen gyakori,ha nem kodolt a jeladó,nagyon megköszönném.Elsösorban a magasságmérö része érdekel.

És a Cateye ccat200w?...ez kódolt? még ebben gondolkoznék,de fontos,hogy az emelkedési %-ot is tudja.

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Errõl tud-e valaki valamit?

CICLOSPORT CM 4.4A MAGASSÁGMÉRÕS VEZETÉK NÉLKÜLI COMPUTER - Bringa Butik Webáruház

Igen, sajnos sokan szívtuk meg vele, csomó hsz-ban írtunk/panaszkodtunk róla. Inkább egy alap(abb) Polar, aminek kódolt a jeladója, vagy valami drótos cucc (VDO MC1.0 például, a nem + -os verzió).

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 556 posts
Errõl tud-e valaki valamit?

CICLOSPORT CM 4.4A MAGASSÁGMÉRÕS VEZETÉK NÉLKÜLI COMPUTER - Bringa Butik Webáruház

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 556 posts
Mi a gond a drótnélküli változattal?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Tudtok javasolni valamilyen olcsó magasságmérõs bringás computert?

a Cateye At-100-as létezik még?

nem
nem

olcsó sajna nincs
ami jó az a vdo mc 1.0 (viszont a drótnélküli 1.0+ válozatát messze kerülni) de az is 20k+

meg van a cateye utódja drótnélküliben de az meg még drágább . s nem is tudok róla tapasztalatot
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 556 posts
Tudtok javasolni valamilyen olcsó magasságmérõs bringás computert?

a Cateye At-100-as létezik még?

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Nincs ráírva? Nekem úgy emlékszem rajta van, de ha más nem mondjuk gyártó oldalán nem lehet, hogy ott van? Vegy pár webshopnál.
Ott virágozz, ahova elültettek!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
a vékony cérna a legjobb, én is azzal mértem...:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Kb. 2 perc. :) Ha nincs hajlékony mérõszalag, zsinórt is körbe lehet tekerni és utána azt lemérni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
annyira nem bonyolult lemérni egy külsõt....
próbálgatás helyett
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
próbálgattam a méreteket, 2110-en elvileg teljesen pontos (GPS-es adatokhoz hasonlítva) egy nyíl egyenesen úton mérve. (Vittoria Zafiro külsõ)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
ha többet mutat akkor vegyél vissza a méreten..:)
nekem 2121-re van állítva a 23*622-es gumihoz
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,688 posts
Az a táblázat egy átlagos érték. Szinte minden guminak más a mérete egy kicsit, monti gumiknál hatalmas különbségek lehetnek.
Csinálj egy mérést, hátha az is lehet a hiba oka.
Marci

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Az enyémhez is meg volt adva a táblázat, az alapján mentem két évig és 5-10%-ot csalt. Csak az a pontos, amit lemérsz!

Nálam a jeladó egységen van egy felfestés a közepén kereszttel, ehhez pozicináltam a mágnes közepét. Erre gondoltál? Vagy a kerék közepéhez képest túl magasan?

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
A leírásba volt egy táblázat, hogy az adott kerékmérethez milyen értéket kell beállítani. A gumimon 622x23 szerepel, így az ehhez a mérethez rendelt adatot tápláltam be a gépbe is. Nem lehet, hogy maga a mágnes és a szenzor túl magasan vagy túl alacsonyan van a villán elhelyezve? (Képek visszafelé)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Mérd le a gumi futófelületének kerületét hajlékony mérõszalaggal, ha azt állítod be, jó lesz.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Állítgattam rajta, most már minden oké, csak 10 kilométerenként 300 méterrel többet mér mindig (GPS-es adatokhoz hasonlítva)

ha a kerékméret pontosan van beáll0tva akkor az órád mond igazat

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Állítgattam rajta, most már minden oké, csak 10 kilométerenként 300 méterrel többet mér mindig (GPS-es adatokhoz hasonlítva)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Így már értem, akkor sorry. Ha az érzékelõ áthaladása a szenzor elõtt ennyit nyom a latba 30-nál, akkor hiába teszi közelebb az agyhoz, 60-nál elõáll ugyanez. Azokat, amiket írtam, még megpróbálnám a kukázás elõtt.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
a kör középpontjától távolodva a kerületi sebesség nõ-így az vevõ elõtt töltött idõ csökken, és nem tudjuk mennyi idõre van szüksége a vevõnek, hogy felismerje a mágnest és behúzzon.

de ha 30-al mész, akkor másodpercenként 4-et fordul a kerék, így egy fordulat 0,25sec.lehet hogy a transponder ennél többet nem tud..

Ismerõsöm a 600K-s bringájára átmenetileg vett egy aldis 1000Ft-os órát, annak ugyan ez volt a baja....ment a kukába

Flickr