Azt írja tedd 30cm-re a szenzortól, nyomd le és tartsd a szenzor reset gombját. (Ahogy írtad, jóval messzebb volt.) A sensor ID-t akkor küldi amikor elengeded a reset gombot miután lenyomtad és tartottad. Amikor a computer sikeresen megkapja a szenzortól a sensor ID-t, akkor az ID számot kijelzi. A keresés után folytasd a következő lépéssel, "Setting the clock display".
Ahogy látom ez a reset-elés utáni beállító folyamatnak a része. Utána még beállítod a többi dolgot és elvileg kész a beállítás. Így csináltad?
Azt írja "at least", tehát legalább. Kaptam ID számot, ha túl közel helyezem (apróba kedvéért), akkor megkaptam az error-t. Egyértelműen le van írva, hogy menü gomb a mentés. Ha beállítást követően nem nyomok menü gombot, akkor egy percen belül "kilép" és nem ment.
Elvileg nem lehet rossz a szenzor (ettől tartottam egyébként), ha kapok sensor ID-t a szenzor reset gombjának hosszan nyomásának elengedésével. Az óra is működik. Kicsit az esély, hogy valamelyik eszköz nem jó, meg aztán remélem is.
Kicsit később kipróbálom még a javaslatod, hogy ne nyomjak menü gombot sensor ID találat után, hanem tovább viszem a beállításokat. Még ha totál logikátlan is, hiszen bármi mást beállítok, akkor simán tudom azt menteni menü gombbal, nem kell végig vinni a beállításokat.