Te agyváltósnak építed? Megnézhetem, ha megjön?
A Mrazek titán hajtókarral szerelte a gépeit. Másról nem tudok.Azt mondjátok meg nekem, hogy párszor már hallottam/olvastam azt, hogy Mrozek (kalapos z-vel), és úgy rémlik, mintha valami köze lenne a Morati-hoz. Jól rémlik? Cruxos, te biztos tod.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Az orvosi acél legutóbbi tapasztalatom szerint nem mágnesezhetõ......
A srácnak kicsit a fejébe szállt a titán-mánia...
http://si6.mtb-news....Schaedel_kl.jpg
Azert nincs kizarva, hogy otvozo femkent is hasznaljak a titant!!! Viszont a 3/2.5 es a 6/4-es titan otvozetek titanok.
vídia az vmi kemény acélötvözet ( a "wie diamant" német kifejezésbõl származik ) . ennyi ragadt meg a gazdaságföldrajz nevû tantárgy "ötvözõfémek" fejezétébõl
. mint mondtam : amatõr vagyok a témában, de legalább megtudtam, a titán nem ötvözõfém
.
jó ez a nitridált sor, tetszik, kár hogy valószinû a bevonat többszörösébe kerülne, mint amennzit nyerne az ember a hosszabb életttartammal....Ha a kapu megfogja a réz vagy az alu tárgyakat akkor a titánt is észlelnie kell, mert elektromos és mágneses jellemzõi jelentõsen nem térnek el egymástól.
titán nitrid bevonatú fogsor:
http://www.pinkbike.com/photo/105472/
ez is szép:
http://www.pinkbike.com/photo/297571/
vídia az vmi kemény acélötvözet ( a "wie diamant" német kifejezésbõl származik ) . ennyi ragadt meg a gazdaságföldrajz nevû tantárgy "ötvözõfémek" fejezétébõl . mint mondtam : amatõr vagyok a témában, de legalább megtudtam, a titán nem ötvözõfém .
huu kissé asszem el vagy tévedve....
a volfram mint ötvözö elem az acélnál pl tán szerszámacéloknál fordulhat elõ....de ha belegondolsz hogy a villanykörte izzószála mibõl van, akkor máris van felhasználása...
olyan hogy vidia meg nincsen, de amire gondolsz, azok a "keményfém" szerszámlapkák, amik porkohászati úton készülnek, különféle fémkarbidokból, acélhoz nem sok közük van....
de majd Lor elmeséli pontosabban az erre való topikban
és bocs az offért
Ha a kapu megfogja a réz vagy az alu tárgyakat akkor a titánt is észlelnie kell, mert elektromos és mágneses jellemzõi jelentõsen nem térnek el egymástól.a titanra es egyebekre nem erzekeny a femkereso kapu?
nem ez hulyeseg akkor mindenki titan fegyvereket cigolna magaval.
azert vki valaszolhat
huu kissé asszem el vagy tévedve....
a volfram mint ötvözö elem az acélnál pl szerszámacéloknál fordulhat elõ....de ha belegondolsz hogy a villanykörte izzószála mibõl van, akkor máris van felhasználása...
olyan hogy vidia meg nincsen, de amire gondolsz, azok a "keményfém" szerszámlapkák, amik porkohászati úton készülnek, különféle fémkarbidokból, acélhoz nem sok közük van....
de majd Lor elmeséli pontosabban az erre való topikban
és bocs az offért
bár amatõr vagyok ezen a területen, de én úgy tudom, a titán ötvözõfém, mint pl. volfram, ami magában nem túl sokra jó, viszont acél ötvözõanyagaként lesz belõle a vídia ( asszem ) .
huu kissé asszem el vagy tévedve....bár amatõr vagyok ezen a területen, de én úgy tudom, a titán ötvözõfém, mint pl. volfram, ami magában nem túl sokra jó, viszont acél ötvözõanyagaként lesz belõle a vídia ( asszem ) .
ha titán csavar van a testben, az is olyan titán, mint a bringás alkatrészek, tehát ilyen ötvözet (aluval is nem?) vagy az tiszta titán?
most ha nekünk elvetemültebb bringásoknak van pénzünk titán alkatrészekre, akkor ha valakinek az élete múlik rajta, csak ki tud fizetni ~10db titán csavart
NE ÍGY! NE ÍGY!