Nem lehet, hogy az Titán-háló ?nem hülye dolog amugy, viszont az a gyöngyvászon nem tudom mennyire tartós....

Nem lehet, hogy az Titán-háló ?nem hülye dolog amugy, viszont az a gyöngyvászon nem tudom mennyire tartós....
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
A sprektumon is volt egy mûsor és ott is azt taglalták hogy nem az alpanyag a nehéz ha nem a megmunkálása amihez a szokványos szerszámok nem jók többek közt a brutálisan erõs titán-oxid réteg miattTitán vázamon akarták a fejcsövet a szervizben maratni/dörzsárazni (melyik a helyes?). Gondolom, az az acél marószerszám igen kemény anyagból lehet. Viszont a titán sem hagyta magát ! :-)) Egy hatalmas "sikítást" hallottunk, a marószerszám megállt, megszorult. 3an tartottuk ellen a vázat az állványban, méteres csõvel tudták csak a marót kicsavarni. Na mondom, mi lett a kis vázammal. Elmondanám, még karcolásnyom sem volt látható a vázon !
Amúgy a titán úgy tudom azért (is) drága, mert kb 3x gyorsabban kopnak a megmunkáló szerszámok.
Ez biztos láma kérdés ebben a topicban, de a titán nem keményebb az acélnál?