Köszi!
Mondjuk 25-ös tányérhoz hátul 6 vagy 7 fogú tányér kéne elfogadható áttételhez.
Gondolom triálozol.
Nem triálozok! Van ebbõl nagyobb is, csak a képen pont 25-ös van. 24"-esem van. Elöl 30, hátul 13. Teljesen jó! Most is ilyen áttételem van.
Köszi!
Mondjuk 25-ös tányérhoz hátul 6 vagy 7 fogú tányér kéne elfogadható áttételhez.
Gondolom triálozol.
_Milo']
De egy ilyennel lenne azért az igazi!
Profile Imperial Titan lánctányér. 56g
Hogy van ennél a spider?
NE ÍGY! NE ÍGY!
_Milo']
Eastern Titán hajtómûve, titán tengellyel és csavarokkal.
624g!!! 450$
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A magyar importõr (www.ftwbikes.com), vagyis Fuck The World.(Mi az a FTW?)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Olitól vették vagy az FTWrõl?
Én csak elégedett külföldieket ismerek, a törõs magyarokat nem.
Tesom azt mondja valodinak nez ki a kep, valszeg nem fake. Gyakran hasznalt elemek lathatok rajta, mint a lukacsos hajlithato lemez. Azt mondja, hogy mostanaban mar titanbol szoktak altalaban lenni, de ranezesre nem lehet megmondani. Csunyan osszetorhetett az arca a pofanak.
Amugy nem tudja, hogy az orvosi titan es acelok pontosan milyen otvozetek. Acelbol legelterjedtebb a 319L, de nem tudja mit jelol a 319, az L az valami alacsony szen tartalaom, vagy mas otvozo anyagnak az alacsony aranyat jelenti.
csumi
Végigböngésztem a netet és 1-2 repedt falú villán kívül nem találtam több utalást minõségi kifogásokra a Xian Changda termékeivel kapcsolatban, ellenben tízezres nagyságrendben hegesztenek vázakat és megszámlálhatatlan mennyiségben egyéb kiegészítõket.
Ne fájdítsd a szívem... Nekem is egy pályapapucsos titán országúti a vágyam. Az meg megfizethetõ áron csak náluk van. De nincs lé Pedig 100-130 rugó korrekt ár elvileg.
Te agyváltósnak építed? Megnézhetem, ha megjön?