Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Titán bringák, vázak, alkatrészek, egyebek
Started by
gyigyu
, 2002. July 08. 22:10
Posted 2008. January 04. - 22:45
milyen varrat alacsonyodik?
faradt vagyok de nah
lassan, hogy en is megertsem
faradt vagyok de nah
lassan, hogy en is megertsem
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. January 04. - 22:41
figyeljétek retizotyit mert jól ebszél 
ja maggi : ehhez a képhez : http://www.atum22.co...th-fillets2.jpg
még azt akartam mondani, csak tesom kiturt a géptöl. , hogy igen a kis merevitö lemez alján "magasabb" a varrat aztán meg "elvékonyodik". gondolom ez nem tetszhet esetleg másnak sem.
igen ám de ennek is megvan a maga magyarázata szerintem. igaz h nem éppen szerencsés a varratok találkozása ott lent, de mivel egy pici átfedés lett volna ott sztem direkt kicsit jobban átolvasztotta a szaki az anyagot...
az elöbb az ivelés szót pedig hagyományos értelemben értettem nem hegesztési ivelésröl beszéltem mert az itt aligha kell
még mielött vki ebbe belekötne 
ja lor: van pedig 1 kép a fejcsöröl is...vagyis nem pont arrol de látszik rajta.
ja maggi : ehhez a képhez : http://www.atum22.co...th-fillets2.jpg
még azt akartam mondani, csak tesom kiturt a géptöl. , hogy igen a kis merevitö lemez alján "magasabb" a varrat aztán meg "elvékonyodik". gondolom ez nem tetszhet esetleg másnak sem.
igen ám de ennek is megvan a maga magyarázata szerintem. igaz h nem éppen szerencsés a varratok találkozása ott lent, de mivel egy pici átfedés lett volna ott sztem direkt kicsit jobban átolvasztotta a szaki az anyagot...
az elöbb az ivelés szót pedig hagyományos értelemben értettem nem hegesztési ivelésröl beszéltem mert az itt aligha kell
ja lor: van pedig 1 kép a fejcsöröl is...vagyis nem pont arrol de látszik rajta.
Posted 2008. January 04. - 22:12
Általában ami nem Morati, Moots meg ilyesmi, az mind le van szarva.
Én em értem ezt a hozzáállást! Nekem csájníz nyeregcsövem van, prímán mûködik, nagyon szeretem, szépek a varratai.
A nyeregvázcsõ-láncvilla találkozásnál lévõ merevítõlemezrõl meg:
"...is our unrepentant Time Trial prototype - he is not Mr Nice Guy"
Õk is tudják, hogy nem feltétlenül szép, viszont idõfutam géprõl van szó, ahol nem árt, ha merev a gép, fõleg a hátulja.
A papucs viszont tényleg nem szép, kár bele az a "22"-es...
A winter training bringa viszont, hmm. 5letes (ballonos külsõ elfér, és nem is rohad, ugyebár...fasza)
Én em értem ezt a hozzáállást! Nekem csájníz nyeregcsövem van, prímán mûködik, nagyon szeretem, szépek a varratai.
A nyeregvázcsõ-láncvilla találkozásnál lévõ merevítõlemezrõl meg:
"...is our unrepentant Time Trial prototype - he is not Mr Nice Guy"
Õk is tudják, hogy nem feltétlenül szép, viszont idõfutam géprõl van szó, ahol nem árt, ha merev a gép, fõleg a hátulja.
A papucs viszont tényleg nem szép, kár bele az a "22"-es...
A winter training bringa viszont, hmm. 5letes (ballonos külsõ elfér, és nem is rohad, ugyebár...fasza)
Posted 2008. January 04. - 20:43
:rofl: aki ezt a hegesztést taknyolásnak nevezi annak azt javaslom h próbáljon meg szebbet csinálni.
vagy nem vagytok vele tisztában hogy ez TITÁN nevü anyag és ennél az anyagnál ilyen egy szép varrat, vagy nem tudom miröl beszéltek
direkt minden képet részletesen végignéztem. sehol nem láttam hibát! (már ami a hegesztést illeti...)
teljesen egyenletes szép ívelésû az összes varrat.
vagy nem vagytok vele tisztában hogy ez TITÁN nevü anyag és ennél az anyagnál ilyen egy szép varrat, vagy nem tudom miröl beszéltek
direkt minden képet részletesen végignéztem. sehol nem láttam hibát! (már ami a hegesztést illeti...)
teljesen egyenletes szép ívelésû az összes varrat.
Posted 2008. January 04. - 20:17
nem talalok fejcso kornyekerol fotot
a varratok pedig szerintem szepek.
kicsit elvagytok szalva
vagyis nem kicsit
a varratok pedig szerintem szepek.
kicsit elvagytok szalva
vagyis nem kicsit
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2008. January 04. - 19:59
Posted 2008. January 04. - 19:29
a fejcsõ környéke se túl dekoratív...mi rajta a hitvany munka?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. January 04. - 18:46
Posted 2008. January 04. - 18:13
pl az a hegesztésnek csúfolt taknyolás. tudom hogy kurva nehéz a titánt hegeszteni de azért x dollárba férjen már bele egy kvalifikált taknyoló szagmunkás.mi rajta a hitvany munka?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. January 04. - 18:09
mi rajta a hitvany munka?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2008. January 04. - 17:02
ha egy valag pénzt adnék ki bringáért akkot ne úgy nézzen már ki mintha a sufniban kalapálták volna össze egy késõ nyári délutánon
lehet h jó meg hasznos de akkor is hitvány munka
lehet h jó meg hasznos de akkor is hitvány munka
Posted 2008. January 04. - 16:26
maggi: ne elsöre és ránézés alapján itélj mindig!
tényleg nem szép az a kis cápauszony lemez, de ha belegondlsz és elolvasnád a leirását rájönnél v vmi értelme mégiscsak van.
az én szememet jobban szúrja a "rejtett" bowdenezés...
tényleg nem szép az a kis cápauszony lemez, de ha belegondlsz és elolvasnád a leirását rájönnél v vmi értelme mégiscsak van.
az én szememet jobban szúrja a "rejtett" bowdenezés...
Posted 2008. January 04. - 10:01
szerintem az az "érdekes" dolog valami nagyon undorítóan néz ki...nem hinném hogy jóérzésû ember egy ilyenért pénzt ad, pláne akkora kalap pénzt
Posted 2008. January 04. - 00:02
Gyanúsan sok rajta a kínai megoldás.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. December 28. - 23:45
thez: ne nézz már ennyire retardáltnak:D tudom énis azért mondtam.gondolom van ehhez valami specko betét.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. December 28. - 23:43
ugye tudod, hogy kulonbozo szilardasgu anyagok leteznek
igy az aluk kozott is.
es igen magura tolt sokaig alu tarcsakat
nekem meg van is
igy az aluk kozott is.
es igen magura tolt sokaig alu tarcsakat
nekem meg van is
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. December 28. - 23:39
Posted 2007. December 28. - 23:38
arra próbáltam utalni, hogy nomrál esetben ha találsz egy alu féktárcsát, annyira ne tedd fel a bringádra.
Ezt a tárcsát pedig Sala nyomta
Ezt a tárcsát pedig Sala nyomta

Sign In
Create Account

Back to top