Távot váltani tudja vki meddig lehet??
Eszedbe se jusson! ;-D
A sebesség mindent megold.
Csak rövid szakaszokon. Az SS-t szerintem felejtsd el, felfelé sok a meredek, lefelé meg a tekerõs lejtõ és vannak gyors sík részek is.A hosszútávon mennyire tud sár lenni? Tökölök, hogy fullrigid SS-sel, vagy váltós-telós nagykerekûvel menjek...
Vannak Mátra-szinten köves részek a pályán?
nem ért még ide az utalásod. mikorra várjam?...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A hosszútávon mennyire tud sár lenni? Tökölök, hogy fullrigid SS-sel, vagy váltós-telós nagykerekûvel menjek...
Vannak Mátra-szinten köves részek a pályán?
nem azon fog múlniKözépre Maxxis Advantage(2.1) vagy maradhat a Ralph(2.25)?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Középre Maxxis Advantage(2.1) vagy maradhat a Ralph(2.25)?
Nem tudom miért kell ezen anyázni! Ennyi van benne és kész, ezen kell versenyezni!
Múlt hétvégén a vasúti hídnál a víz az út szintje alatt volt jóval (megcsinálták az utat több, mint egy éve), meg lehet kerülni föntrõl.Aha ...
Tavaly a Várpalota Maratonon sem jött be!
Egyébként a rövidtávon tényleg nem számít az esõ! Egy helyen megy vagy 100m-ert erdei úton, illetve egy helyen szántóföldön lévõ döngölt úton 1,5 kilit.
Az nagyobb gáz, ha a gázlóknál még melyebb lesz a víz az áradás miatt mint eddig! A vasúti híd alatt én akadtam már derékig érõ vízbe, és ott az egy majd 20m-es szakasz!
Rövid távra teljesen felesleges. Murva szinte az egész. A gázlók elõtt lehet sár, de ott lejtõ van meg egy hét alatt felszárad és nem szabad hinni a meteorológusnak, napról napra tévednek, feleannyi sem esik, mint ígérik.
Mennyire hajlamos a pálya dagonyázóvá válni? Hétvégére a meteorológus kolléga szerint 100 mm feletti esõt mondanak a Bakonyba, ráadásul csak 2-3 fok lesz, nem mintha ez a sárképzõdést befolyásolná Rövid távra kérjek kölcsön sárgumit, vagy erre a pályára felesleges?
Második Kõris biztos nem esik jól majd, de akkor megpróbálom, köszi. Elsõ Kõriskor a murvás út után a Kõrisre terepen vagy betonon kell felmenni? ( az említett meredek érdekelne)