Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Bakonyerdõ Maraton | Bakonybél
Posted 2011. May 22. - 23:36
Posted 2011. May 22. - 23:27
Néhány éve a felvezetõ motorost majdnem letépték a nyeregbõl.És amikor nem sikerült, faágat próbáltak a küllõi közé dugni.
Nagyon lutri a Cuha-völgybe bármilyen megmozdulást szervezni.Tavasztól-õszig jó idõben a koca túristák lelõhelye péntek du-tól vasárnap estig.
Ha csak egyszerûen bringázni akarsz, pláne versenyezni: ne gyere ide!!!!
A szervezõk addig erõltetik amíg tényleg nem lesz vmi baleset és akkor 10 évre összepakolhatnak.
De meg is érdemlik!!!
Elég lenne ha fordítva mennénk azon az úton.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. May 22. - 23:23
Nagyon lutri a Cuha-völgybe bármilyen megmozdulást szervezni.Tavasztól-õszig jó idõben a koca túristák lelõhelye péntek du-tól vasárnap estig.
Ha csak egyszerûen bringázni akarsz, pláne versenyezni: ne gyere ide!!!!
A szervezõk addig erõltetik amíg tényleg nem lesz vmi baleset és akkor 10 évre összepakolhatnak.
De meg is érdemlik!!!
Posted 2011. May 22. - 21:46
Posted 2011. May 22. - 21:03
a vitatott rész szerintem a legnagyobb élmény talán a célba érkezés vetexk vele. töbszor megnéztem a mezemet mert azt hittem én vagyok kontrador akkora sikerünk volt azon a szakaszon mintha a zsírót vitté volna arra. (taps, sikoly, éneklés, buzdítás)
le merem fogadni a sok kicsi pondro közül legalább öten felülnek a bringára ha hazamentek az osztkiól, már jó volt a promó
az 50es tempót nagyon irigylem (az élmezõny az élmezõny!) talán az egész verseny alatt nem volt annyi a maxom sem.
azon a salakon alig bírtam haladni még az egyenes is probléma volt
jövõre cukorkát kell osztogatno a völgy két végén és felhívni a gyalogosok figyelmét az idióta bringásokra és nem a legjobb részt törölni
salak ? az nem csúszott volna így szerintem volt olyan akinek a maxa 70 körül volt, de nem ott jó volt a buzdítás csak kicsit veszélyes így
Posted 2011. May 22. - 19:52
le merem fogadni a sok kicsi pondro közül legalább öten felülnek a bringára ha hazamentek az osztkiól, már jó volt a promó
az 50es tempót nagyon irigylem (az élmezõny az élmezõny!) talán az egész verseny alatt nem volt annyi a maxom sem.
azon a salakon alig bírtam haladni még az egyenes is probléma volt
jövõre cukorkát kell osztogatno a völgy két végén és felhívni a gyalogosok figyelmét az idióta bringásokra és nem a legjobb részt törölni
Posted 2011. May 22. - 19:37
Posted 2011. May 22. - 15:04
jah én vonzom az esõt:)lehet azért volt most jó idõ, mert nem voltál lenne a versenyen?
Posted 2011. May 22. - 09:53
Ott mindenképpen ki kellett volna plakátolni több helyen a szervezõknek\erdõgazdaságnak, hogy ma xy verseny van, fokozott figyelemmel legyünk, stb.Én is hallottam beszólást, hogy "ez nem jelölt kerékpárút". A minimum lenne, hogy a túrázók errõl tudjanak, s ide nagyon sok szervezõ kellene, hogy a pályát valamelyest kontrollálják. Az is egy megoldás, hogy a széles, 3-4 méter széles úton egy 1.5-2 m széles sávot leszalagoznának, mert akkor egyértelmû lenne, hogy mi a "pálya" és mi a túraútvonal. Az nem elég, hogy a rajtnál megkapjuk, hogy "vigyázzunk".
Fülöp Mikit egy apuka konkrétan le akarta szedni a bicajról, ha engem talál meg, lehet hogy be is bob a patakba!
edit: _Alex_ voltam, nem a Buki, de õ is egyetért!
Posted 2011. May 22. - 09:49
Dante maximálisan igazad van!
Én is kényelmetlenül éreztem magam ,nagyon nem volt biztonságos,de tegyük hozzá,hogy elöttem semmi esemény nem történt a kirándulók végig szabad utat hagytak nekünk és drukkoltak mintsem szidtak volna minket,biztos érdekes volt nekik is,de ez igy ebben a formában nem volt a legidálisabb.
A verseny maga kezdve azzal,hogy száraz pálya,kellemes emelkedök-lejtök,csodaszép táj,jó pályakijelölés,hozta az elvárhatót,semmi extra,de minden a helyén volt.Sajnos nekünk ez a túra 650km volt,de biztos vagyok benne,hogy jövöre ismét indulunk.
Posted 2011. May 22. - 09:16
Cuha-völgy - Sokat gondolkodtam azon, hogy beírjam-e a véleményemet ezzel kapcsolatban. Szóval részben szeretem, mert nagyon hangulatos. De kérdés, hogy versenyre való-e, így, a turistahordák közepette. Ebben nem vagyok biztos. 50-el, egymást elõzgetve rongyoltunk végig a völgyön, sok esetben abszolút kicsúszásveszélyesen. Sok esetben láttam, hogy a kisgyerekeket a szülõk az utolsó pillanatban rántják be a pályáról. Én is hallottam beszólást, hogy "ez nem jelölt kerékpárút". A minimum lenne, hogy a túrázók errõl tudjanak, s ide nagyon sok szervezõ kellene, hogy a pályát valamelyest kontrollálják. Az is egy megoldás, hogy a széles, 3-4 méter széles úton egy 1.5-2 m széles sávot leszalagoznának, mert akkor egyértelmû lenne, hogy mi a "pálya" és mi a túraútvonal. Az nem elég, hogy a rajtnál megkapjuk, hogy "vigyázzunk". Aki volt már egy élbolyban, s tudja, hogy egy ilyen közel sík részen történõ megindulás a versenyt el tudja dönteni, az tudja mirõl beszélek. Nem tudom mi az igazság, én jövõre azt hiszem kihagynám a távból, ez így nagyon sok veszélyt rejt.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2011. May 22. - 08:53
Posted 2011. May 22. - 08:51
Posted 2011. May 22. - 07:09
lehet azért volt most jó idõ, mert nem voltál lenne a versenyen?Nah majd jövõre én is indulok, de amilyen szerencsém lesz esni fog, vagy árvíz lesz:)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2011. May 21. - 22:58
Posted 2011. May 21. - 22:10
Ne bántsd. UST + löttyel defektet kapott.
Ne is mondd, verte a láncvillát a beékelõdött üvegdarab. Én a Cuha-völgy után éreztem, de Jani mondta, hogy lehet, hogy a Kõrisrõl lefelé a DH-n kaptam, mert ott állítólag sok a szilánk. Ellenben meg tudtam javítani, s az a lényeg.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2011. May 21. - 21:49
Sziasztok.
Pár kép.
https://picasaweb.go...rdoMaraton2011#
Köszi, jó képek. Örülök, hogy a bringámra is rákattintottál
Posted 2011. May 21. - 21:38
Tempo Sport -
Az eredményeknél(temposport), nektek is a 10órás eredményeket nyitja meg?
Posted 2011. May 21. - 21:38
http://forum.bikemag...-6/#post1093126
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. May 21. - 21:28
A legszebb nagytányéros mászás
https://picasaweb.go...243650940721202
Ne bántsd. UST + löttyel defektet kapott.
A sebesség mindent megold.