Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Please log in to reply
1506 replies to this topic

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Hali ;D

A 7végétõl a pálya nyomvonalának jelölése megkezdõdik 8)

Elsõ ütemben a legkritikusabb - a kavarós rész - a Szatymaz, és a hozzá csatlakozó földutak útvesztõinek jelölése valósúl meg. (Többen jelezték a fakultatív bejárások során, hogy igencsak elkavartak.)

Keresd a jelet:
a pálya nyomvonalát 10x10-es citromsárga alapon fekete kerékpáros piktogramm jelöli.
Ezeket útszéli fákta, tereptárgyakra, villanyoszlopokra, korlátokra, és minden olyan helyre kiragasztom ahol feltehetõen a megfáradt, és elszánt kerekes megláthatja.

Kiegészítõ jelek, mint pl. balra, jobbra kanyar, egyenesen tovább szintén sárga alapon 10x10-es kockában fekete egyenes, vagy az iránynak megfelelõ nyilak lesznek kihelyezve, a biciklista jelölés alá.

Egyéb jelzések: vízlelõhely szintén sárga kockában egy csap.

Az itiner, mely a websitérõl letõlthetõ, kisebb átdolgozáson, és finomításon esik át. (Talán ebben az új formában jobban értelmezhetõ, és használható)

Tudjátok, holnap, és vasárnap 14.00 rakpart a híd lábánál!! ;D

Jó munkát,

2bak

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
kösz 2bak, közben megjött, amit vártam, (326 és 806)
üdv

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 posts

hali nindönkinek,
Rave nincs elfelejtve - és köszönöm a lelkiismeretes munkát, lent Szegeden jutalmazom a célban -

Igen, emailen, királyi magyar postán is mindenki értesítek a nevezéssel, valamint a további teendõivel kapcsolatban.

No mög van nekünk egy www.tiszamaraton.hu oldalunk is  ;D ;D

kezdünk soka  lenni - ez naygyon pozitív - remélem méltóan tudom az igényeket kielégíteni 8)

bejárás minden 7végén szombat, vasárnap 14.00 gyülekezõ a RAJT / CÉL területén (a rakparton, a híd lábánál a bástyán)

Várok mindenkit, mindenkor.

szegasztok,
2bak voltam.

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Na fiúk, mély levegõ... nem röhögni!!! Tegnap beneveztem jómagam oldalbordástul. Úgyhogy aki az utolsó helyekre eddig pályázott, legjobb ha vigyáz ;D, konkurrencia jelen!

(elsõbálozó párocska lévén asszem jó esélyünk van ;D)

Kedves 2bak! Ilyenkor mailen várható vami visszaigazolás, vagy ilyesmi?

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Remélem kedves 2bak nem felejtettél el! ;D
öröm volt tegnap találkozni veled!
Igérem ha végigérek a maratonon megoldom minden apró problémád a gépen! ;)
Addig megyek Kilométert gyüjteni,hogy tudjam tartani a tempót Zorggal és Zsuzsival! ;D

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Szabad-e locsolni?? ;D ;D

Bírtok-e még 1 kis sonkát  a képetekbe tömni ? ;D

Egy kis sütikét?? ;D

Nem?? Igazán??
Én bevégeztem a húsvétolást.

Faltlendernek,
igen a 7végét a Tösiben töltöttem - megsúgom innen csúsztam le szöged városába régös régön.
A nyári edzõtáborokat itt hajtom végbe, vagy mondhatnám a sivatagi kiképzés itt folyik.
Most éppen egy Töserdei derbin töröm a fejem, és keresem a megfelelõ nyomvonalat.
Szerintem ez elég izgis tud lenn, hiszen gyönyörü természetes dimbes, dombos akadályokat talál az ember.

Ugye nem felejtettétek 6 hét múlva TISZA MARATON!! ;D ;D ;D

Megkezdõdött a visszaszámlálás 8)

Hali,
2bak.

tizi2

tizi2

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Hát repes a lelkem...2bak úr,  respekt, az egész Tisza-maratonért (de ezt már elnyögtem a regisztrációnál is...), alföldi gyerek lévén csak úgy dagadozik a keblem, hogy itt lesz az elsõ maraton...Kecskeméti szerénységem 316-os rajtszámmal futtatja majd homokmenõ  súlyos acéljárgányát...(hobbista kategória, így a szezon elején...) Hétvégén a  Tõserdõben nyomulsz? az innét csak 25km, merre nyomod?

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Parának, és Mindenkinek ;D

EKE Úr tegnap inkognítóját alig felfedvén informálódott 8)

A 7végén titkos terepbejárást tart ;D
Sajna Én nem lehetek, mehetek vele.
(A titkos TM megfigyelõket kirendeltem!!)

Üdv,
2bak

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Hali,

szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy ezen a 7végén - husvét - a csipet csapatnak pihenõt rendeltem el. ;D ;D ;D
Ami 1szerüen csak annyit jelent, hogy a rendezõség tagjai kipihenik, valamint erõt gyújtenek az elkövetkezõ 6 hétre.
Április 6-tól a fakultatív pályabejárások indulási idõpontját 11.00-ról du.14.00-ra raktuk át. ;D
Mindkét napon - szombat, vasárnap - van tekerés.

Nagyon fontos 8)-t hozzatok.

Kellemes locsolást.

A 7végén Tõserdõ Dombjait gyalázzuk.

Üdv,
2bak

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Szia Zsuzsi

Para komoly ellenfél  ;) de ha jól értettem akkor ebben az esetben a haverjáról volt szó!

Zöld

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
OKé, rendben Zöldike. Megbeszélhetjük.
Amúgy Paruska: te tényleg 5. lettél a bükkin? 40-es vagy 100-as? komoly ellenfél vagy?......

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Az uccsó helyet kibérelhetem?

Ez nem igaz már utolsó sem lehetek?  ???  ;D
Szó sem lehet róla! Max. utolsó elõtti lehetsz!  ;D

baliba: Attól tartok az én társaságomat is kénytelen leszel elviselni!  ;D

Zöld

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D na ja... még annyit hozzáfûznék, hogy BÜKK MATAHON 5.hely... 8)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Én meg sajna nem készülök. Nem bicózhatok 1enlõre. A gyógytornás néni nem engedélyezi. Azt mondja visszaesik az állagom. Azért holnap elmegyünk tekerni (elõször szegem meg), megkuksizzuk, hogy mi a helyzet a Duna parton. Elég komoly a helyzet itt is. Látványban...
Az uccsó helyet kibérelhetem?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Para...
mondd meg neki hogy én is készülök... ;D ;D 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Üdvözletem...

mindenkitõl cak egyetlen egy dolgot kérnék... ;) jegyezzetek meg egy nevet... EKE ZOLTÁN... a Tisza Maratonon tutira hallani fogtok róla... ;) nagyon készül...

:D Csõváz...

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Hol voltatok ???
A 7végén gigászi harcban  legyöztük a pálya Ördögét - a szelet.
Ebben a nagy harcban sikerült 2.36 -os - nekem személyes csúcsot - kigyötörnöm magamból.

De mindez nem jött volna létre, ha nincs az a profi csapat - alföldi - akik segítettek.

Az tudott, hogy az eddigi körrekörd 2.20 ;D

2bak voltam.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Olaf!

Ez nem szorosszivuseg, mindossze a kedves versenyzok megovasa a kellemetlensegektol!  ;) ;) Tudod, neha az emberek nem olvassak el figyelmesen az un. aprobetus reszt meg, ha nem is aprobetus! Azert remelem 19-en nem fogod megtorolni egy kegyetlen tempoval ezen figyelmeztetest?

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Baliba!
A bordaadóm, egy kedves lánybarátnõm és én veled tartunk. Vagyis nem fogsz unatkozni. De lesz még Ras és Para is tutira. Olaf? Te is elitista vagy???
Sokan leszünk! Ne aggódj!!

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Szõrös szivû rendezõség semmi linkséget nem tûr Hát ennyit a csodákról :'(