Szögedi Gulás ;D
Kérdés a következõ:
Azon tanakodom napok óta, hogy némi felárért, egészen pontosan 350 pézé, Szögedi gulyást, no mög friss könyeret, söröcskét, vagy ávizet, vagy más cukros levet, adnék a befutóknak.
Szóval a meghírdetett szendvicset becserélnénk, némi hozzájárulás fejében Szegedi Gulyásra.
Természetesen ezen az áron, csak a versenyzõk juthatnának hozzá.(egyébként 750 péz a listaár.)
Várom tiszteletteljes hozzászólásaitokat 8)
Már csak 20 nap a nagy tekerésig.
Üdv,
2bak
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tisza Maraton | Szeged
Indította
2bak
, 2002. január 06. 12:54
Írta 2002. április 30. - 08:50

Írta 2002. április 30. - 08:46

Nyuggggi!
Morati is jön, sõt hozza magával testvérét, egy Morati SC személyében (csóóódálatias karbon lábak - mármint a villáé -, 105-ös szett, ilyesmi...)
Morati is jön, sõt hozza magával testvérét, egy Morati SC személyében (csóóódálatias karbon lábak - mármint a villáé -, 105-ös szett, ilyesmi...)
Írta 2002. április 26. - 21:03

APÁÁÁÁMM!
Õszinte csodálattal, és tátott szájjal figyelem a www.tiszamaraton.hu oldal fejlesztéseit, és engedje meg, tisztelt szervezõ úr, hogy gratuláljak hozzá, a magam szerény módján!
Pláne meg úgy, hogy 1-2 rendezvény szervezésben már én is benne voltam már, és tudom, hogy mi munka van egy ilyennel!
Szvsz:
Itt mindenki nyertes lesz, ha ezen elindul!
És totális vesztes, ha kihaggya!
Tessék példát venni Rave-Ace-tõl, és mindent +tenni!
Zorg: Végiggondoltátok ti ezt?
Ki megy a Morartival?
Az már nem is kell? Az elsõ versenyen félredobod?
Nem fog megsértõdni?
Hajrá mindenki!!!!
Õszinte csodálattal, és tátott szájjal figyelem a www.tiszamaraton.hu oldal fejlesztéseit, és engedje meg, tisztelt szervezõ úr, hogy gratuláljak hozzá, a magam szerény módján!
Pláne meg úgy, hogy 1-2 rendezvény szervezésben már én is benne voltam már, és tudom, hogy mi munka van egy ilyennel!
Szvsz:
Itt mindenki nyertes lesz, ha ezen elindul!
És totális vesztes, ha kihaggya!
Tessék példát venni Rave-Ace-tõl, és mindent +tenni!
Zorg: Végiggondoltátok ti ezt?
Ki megy a Morartival?
Az már nem is kell? Az elsõ versenyen félredobod?
Nem fog megsértõdni?
Hajrá mindenki!!!!
Írta 2002. április 26. - 11:46

na majd figyállek ;D titeket... fel a gátra, le a gátról...
fotóapparát bekészítve...
fotóapparát bekészítve...
Írta 2002. április 26. - 10:50

Hölgyeim és Uraim!
Imént sikerült hosszas egyeztetõ tárgyalások eredményeként (persze, ez így ebben a formában nem igaz... ;D) megállapodnunk Mr. 2bak-kal; tehát az Atom/zOrg duó ATOM CARBON TANDEM típusú csillagrombolóval gyalulja végig a komplett 65.000.000 milliméteres távot!
Ja: csekkoljátok a TISZA MARATON oldalát! Fõleg a szállás részt ajánlom figyelmetekbe! Mellesleg 3 napos össznépi Szeged-a-világ-közepe buli kellõs közepén mutathatjuk meg "ki a legény a gáton", úgyhogy CSAKBELE!
Imént sikerült hosszas egyeztetõ tárgyalások eredményeként (persze, ez így ebben a formában nem igaz... ;D) megállapodnunk Mr. 2bak-kal; tehát az Atom/zOrg duó ATOM CARBON TANDEM típusú csillagrombolóval gyalulja végig a komplett 65.000.000 milliméteres távot!
Ja: csekkoljátok a TISZA MARATON oldalát! Fõleg a szállás részt ajánlom figyelmetekbe! Mellesleg 3 napos össznépi Szeged-a-világ-közepe buli kellõs közepén mutathatjuk meg "ki a legény a gáton", úgyhogy CSAKBELE!
Írta 2002. április 25. - 10:17

És a tekerés?
Az smafú? ;D
Én bizza bevállalom és végigviszem!
Ha kel majd gyaloglom,de ha tudom végigtekerem!
Köszi a felajánlást de jobban szeretem a drága egyetlen pici paripámat mint egy akármilyen légkondicionált csoda géperejüjármûvet! ;D
Úgyhogy reszkessen mindenki mert Rave Ace félkézzel fog csodát tenni! ;D
Az smafú? ;D
Én bizza bevállalom és végigviszem!

Ha kel majd gyaloglom,de ha tudom végigtekerem!

Köszi a felajánlást de jobban szeretem a drága egyetlen pici paripámat mint egy akármilyen légkondicionált csoda géperejüjármûvet! ;D
Úgyhogy reszkessen mindenki mert Rave Ace félkézzel fog csodát tenni! ;D
Írta 2002. április 25. - 10:09

Rave,
ne szórakozz velem ;D
Ez most tutkó?? Gipszel próbálkozól?? Egyedi az ötlet.
Ajánlatom a következõ:
BMFT csapatfönöki megbizatás, egy Land Roverben csücsülve, soförrel.
Közben megy a klíma, dühítõ behûtve a hûtõládában, és ha kell egy ostort is adok, vagy szerzün addigra, hogy a megfelelõ motiváltságot a csapattagokban fenntartsuk.
Nos??
2bak
ne szórakozz velem ;D
Ez most tutkó?? Gipszel próbálkozól?? Egyedi az ötlet.
Ajánlatom a következõ:
BMFT csapatfönöki megbizatás, egy Land Roverben csücsülve, soförrel.
Közben megy a klíma, dühítõ behûtve a hûtõládában, és ha kell egy ostort is adok, vagy szerzün addigra, hogy a megfelelõ motiváltságot a csapattagokban fenntartsuk.
Nos??
2bak
vendég__*
Írta 2002. április 25. - 08:04

Rave Ace:
Le a kalappal elotted ha igy sem adod fel! Minden tamogatasunkban reszesulhetsz majd (ontjuk majd a lelki froccsot beled, ha ez nem eled akkor meg az igazit
)
En tavaly 1 hettel a Bukk Maraton elott tortem a kulcscsontom, es igy persze nem vettem reszt rajta!
Hajra!! Varunk!

Ja, es mondd a dokinak hogy gyogyitson gyorsabban!
;D
Le a kalappal elotted ha igy sem adod fel! Minden tamogatasunkban reszesulhetsz majd (ontjuk majd a lelki froccsot beled, ha ez nem eled akkor meg az igazit

En tavaly 1 hettel a Bukk Maraton elott tortem a kulcscsontom, es igy persze nem vettem reszt rajta!
Hajra!! Varunk!

Ja, es mondd a dokinak hogy gyogyitson gyorsabban!

Írta 2002. április 24. - 19:53

Rave:
Törött kézzel, nem a legkellemesebb tekerni, de legfeljebb körbe húzunk or tolunk, vagy mindkettõ, csak ott lehess!
Le a gipszel!!!
Éljen a Tisza!!
Törött kézzel, nem a legkellemesebb tekerni, de legfeljebb körbe húzunk or tolunk, vagy mindkettõ, csak ott lehess!
Le a gipszel!!!
Éljen a Tisza!!
Írta 2002. április 24. - 19:49

Itt is megynyugtatalak dear 2bak!
Mindenki készül, és garantáltan ott leszünk!
A Hét végén is edzettünk, és ahogy elnézem a team erõnlétét, jópár elsõ helyet kell majd kiosztani, olyan holtverseny lesz!
Továbbá népszerûsítve a rendezvényed, az üzletünk kirakatába is kitettem a plakátot, egy meglehetõsen forgalmas helyen!
Üdv: Baliba
Mindenki készül, és garantáltan ott leszünk!
A Hét végén is edzettünk, és ahogy elnézem a team erõnlétét, jópár elsõ helyet kell majd kiosztani, olyan holtverseny lesz!
Továbbá népszerûsítve a rendezvényed, az üzletünk kirakatába is kitettem a plakátot, egy meglehetõsen forgalmas helyen!
Üdv: Baliba
Írta 2002. április 24. - 11:44

Csendben készülget mindenki! ;D
Ott leszünk ne aggódj, alig várjuk!
Szerinted egy kézzel le tudom nyomni vagy vágjam le addigra a gipszet? ;D
Ott leszünk ne aggódj, alig várjuk!
Szerinted egy kézzel le tudom nyomni vagy vágjam le addigra a gipszet? ;D
Írta 2002. április 23. - 08:47

Hali 8)
Látom már csak én vagyok talpon a vidéken ;D
Levelezgetek magammal
Gondolom mindenki a nyeregben, és készûl a csodálatos évadra, és próbálja az x-eket megfelelõen elosztani a naptárban.
Tudjátok már csak 26 nap a TISZA MARATONIG 8) 8)
Mindent bele.
Üdv,
2bak voltam
Látom már csak én vagyok talpon a vidéken ;D
Levelezgetek magammal

Gondolom mindenki a nyeregben, és készûl a csodálatos évadra, és próbálja az x-eket megfelelõen elosztani a naptárban.
Tudjátok már csak 26 nap a TISZA MARATONIG 8) 8)
Mindent bele.
Üdv,
2bak voltam
Írta 2002. április 18. - 10:03

Szép Napot,
csak annyit szeretnék mondani, hogy vadi új hírek találhatóak a www.tiszamaraton.hu oldalon ;D ;D
Elsõsorban az "INFO" menüpontban történtek változások. A "benavigáláson" túl, szállás, éttermek, kávézók is felkerültek.
Jó barangolást.
Üdv,
2bak
csak annyit szeretnék mondani, hogy vadi új hírek találhatóak a www.tiszamaraton.hu oldalon ;D ;D
Elsõsorban az "INFO" menüpontban történtek változások. A "benavigáláson" túl, szállás, éttermek, kávézók is felkerültek.
Jó barangolást.
Üdv,
2bak
Írta 2002. április 15. - 14:05

Köszike, most már képben vagyok, csak az egyedi rajtszám miatt volt nagyon sürgõs.
Karen
Karen
Írta 2002. április 15. - 10:03

Csákó Mákó ;D
21 fokot mutat a hõmérõ Szegeden.
Köszike Öcsikémnek, hogy gyorsan megválaszolta a felmerült kérdéseket.
Csak most kapcsolódtam föl a hálóra. A 7végén pályát jelölgettem a sivatagban.
Elmondhatom, hogy nagyon remek lesz.
A nevezések földolgozása folyamatban ven. Bocs a csusziért ;D
A mai nap folyamán mindenk választ kap minden feltett kérdésre.
Jó melódiát, akik az iskolapadot gyûrik, azoknak kellemes jegyzetelést, délutánonként pedig napsütötte tekerést.
Üdv,
2bak voltam.
21 fokot mutat a hõmérõ Szegeden.
Köszike Öcsikémnek, hogy gyorsan megválaszolta a felmerült kérdéseket.
Csak most kapcsolódtam föl a hálóra. A 7végén pályát jelölgettem a sivatagban.
Elmondhatom, hogy nagyon remek lesz.
A nevezések földolgozása folyamatban ven. Bocs a csusziért ;D
A mai nap folyamán mindenk választ kap minden feltett kérdésre.
Jó melódiát, akik az iskolapadot gyûrik, azoknak kellemes jegyzetelést, délutánonként pedig napsütötte tekerést.
Üdv,
2bak voltam.
vendég__*
Írta 2002. április 15. - 08:42

Karen,
Legyszi mondd el mi nem egyertelmu a honlapon, hogy vilagossa tudjuk tenni! 1ebkent itt van a szukseges info a honlaprol. Nevezni emilben is tudsz ha minden szukseges adatot (a nevezesi lapon megtalalhatoakkal megegyezoeket) elkuldod a 2bancar@2bancar.hu cimre.
Az elõnevezés díja: "ELIT" kategóriában 2500,-Ft, "HOBBI" kategóriában 2000, -Ft
Egységesen kategóriáktól függetlenül.
Helyszíni, vagy 2002. május 14-tõl történõ nevezés: Feltételrendszer az elõzõekkel azonos. A verseny napján reggel 6.00-8.15-ig lehet nevezni a RAJT-nál megtalálható "Nevezési/Regisztrációs" pavilonnál.
2002 május 14-tõl érvényes nevezési díjak:
"ELIT" (nõ, férfi): 2.999,-Ft
"HOBBI" (nõ, férfi): 2.499,-Ft
Nevezési díjak megfizethetõk az alábbiak szerint:
- Postai "készpénz átutalási megbízáson" (rózsaszín csekken)
- Regisztrációt követõen a rendezõ által kibocsátott "készpénz átutalási megbízáson"
- Banki átutalással
Mindhárom esetben a következõ címre kérjük megküldeni az elõnevezési / nevezési díjat:
2BANCAR Kft.
6722 Szeged Gogol u.3.
Banki utalás esetén a következõ számlaszámra kérjük teljesíteni az utalást:
CITIBANK 10800100-20000000-03238024
Közlemény rovatba kérjük feltüntetni: TISZA MARATON
További információval szívesen állunk rendelkezésére az alábbi telefonszámon: 62/540-350
Legyszi mondd el mi nem egyertelmu a honlapon, hogy vilagossa tudjuk tenni! 1ebkent itt van a szukseges info a honlaprol. Nevezni emilben is tudsz ha minden szukseges adatot (a nevezesi lapon megtalalhatoakkal megegyezoeket) elkuldod a 2bancar@2bancar.hu cimre.
Az elõnevezés díja: "ELIT" kategóriában 2500,-Ft, "HOBBI" kategóriában 2000, -Ft
Egységesen kategóriáktól függetlenül.
Helyszíni, vagy 2002. május 14-tõl történõ nevezés: Feltételrendszer az elõzõekkel azonos. A verseny napján reggel 6.00-8.15-ig lehet nevezni a RAJT-nál megtalálható "Nevezési/Regisztrációs" pavilonnál.
2002 május 14-tõl érvényes nevezési díjak:
"ELIT" (nõ, férfi): 2.999,-Ft
"HOBBI" (nõ, férfi): 2.499,-Ft
Nevezési díjak megfizethetõk az alábbiak szerint:
- Postai "készpénz átutalási megbízáson" (rózsaszín csekken)
- Regisztrációt követõen a rendezõ által kibocsátott "készpénz átutalási megbízáson"
- Banki átutalással
Mindhárom esetben a következõ címre kérjük megküldeni az elõnevezési / nevezési díjat:
2BANCAR Kft.
6722 Szeged Gogol u.3.
Banki utalás esetén a következõ számlaszámra kérjük teljesíteni az utalást:
CITIBANK 10800100-20000000-03238024
Közlemény rovatba kérjük feltüntetni: TISZA MARATON
További információval szívesen állunk rendelkezésére az alábbi telefonszámon: 62/540-350
Írta 2002. április 13. - 18:20

Vki meg tudja mondani nekem, de nagyon sürgõsen, hogy lehet-e emilen is nevezni és hogy az ELIT 2000 vagy 2500, mert egymásnak ellentmondó infókat látok a hivatalos honlapon ezekkel kapcslatban!
Köfke!
Karen
Köfke!
Karen
Írta 2002. április 10. - 20:00

Na engem végleg rábeszéltek,hogy ott legyek:)
Télleg,esõ esetén járható lesz?
Üdv:Thommey
Télleg,esõ esetén járható lesz?
Üdv:Thommey
Írta 2002. április 10. - 09:49

jóreggelt... sajna eü. okokból ki kell húznom magam a rajtlistáról...
remélem majd mindenki jólérzi magát
remélem majd mindenki jólérzi magát

Írta 2002. április 08. - 09:01

Jó röggelt mindönkinek ;D 8)
egy picikét magamra maradtam ;D
Gondolom mindenki tekert ;D
a pálya részleges jelölése megtörtént ;D
keresd a jelet!!
Dolgozom egy picikét.
tsákó
2bak
egy picikét magamra maradtam ;D