Kedves "különítmény" !
Templar családostul ugyancsak szombat estétõl a helyszínen...
Vasárnap a mezõnyben talkszunk, addig már senki ne törje össze magát/jármûvét ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tisza Maraton | Szeged
Indította
2bak
, 2002. január 06. 12:54
Írta 2002. május 13. - 11:22

Írta 2002. május 13. - 10:56

Sziasztok Teamtagok!
Részemrõl kissé most egy hétvégi "baleset" miatt veszélybe került a maraton, de ha összejön vasárnap reggel találkozunk...
üdv, Paraferee
Részemrõl kissé most egy hétvégi "baleset" miatt veszélybe került a maraton, de ha összejön vasárnap reggel találkozunk...
üdv, Paraferee
Írta 2002. május 13. - 10:52

Jelentem hogy a "pesti"(?) különitmény -nevezetesen: Findli, Rave, Thommey, Aszta, Zöld,én és még egy srác - szombat este fog leérni, és valamely koleszben (melynek most a neve nem jut eszembe) megszállni.
Visszaszámlálás indul: 5 nap
Egyébként ha valaki akar olcsó szállást csatlakozhat hozzánk Szegeden, mert van még - ha jól tudom - két üres ágy a szobánkban. Egy éj: 605Ft/fô.
Visszaszámlálás indul: 5 nap
Egyébként ha valaki akar olcsó szállást csatlakozhat hozzánk Szegeden, mert van még - ha jól tudom - két üres ágy a szobánkban. Egy éj: 605Ft/fô.
Írta 2002. május 13. - 06:33

Na halihó!
Szerencsére Rave Ace,és Lensver szíves közremûködése által,én is megyek a TM-ra ;D ;D
Juhééé
Üdv:Thy
Szerencsére Rave Ace,és Lensver szíves közremûködése által,én is megyek a TM-ra ;D ;D
Juhééé

Üdv:Thy
Írta 2002. május 12. - 21:21

Szegasztok ;D
Közkívánatra KÖZINFO 8)
Esett egy picike esõ!! Ez nagyon nagyon jó!! Tájékoztathatok mindenkit, hogy a pálya kritikus részeinek - az a kevés homokos - most kapott egy kis vizet Istenkétõl.
Tehát aggodalomra semmi ok. A pálya nem is lehetne jobb!!
Egyébként friss NEWS a www.tiszamaraton.hu oldalunkon skubizható meg 8)
Ahogyan Baliba írta T-7 a nagy napig!! Ne gondolkozz itt a helyed!!
Üdv, és várok mindenkit:
2bak
Közkívánatra KÖZINFO 8)
Esett egy picike esõ!! Ez nagyon nagyon jó!! Tájékoztathatok mindenkit, hogy a pálya kritikus részeinek - az a kevés homokos - most kapott egy kis vizet Istenkétõl.
Tehát aggodalomra semmi ok. A pálya nem is lehetne jobb!!
Egyébként friss NEWS a www.tiszamaraton.hu oldalunkon skubizható meg 8)
Ahogyan Baliba írta T-7 a nagy napig!! Ne gondolkozz itt a helyed!!
Üdv, és várok mindenkit:
2bak
Írta 2002. május 12. - 12:38

Hûûû, de kibékülnék én azzal a 26-os átlaggal... ;D ;D
2bak, mik a fejlemények, pályabejárás, miegyéb??? Milyen a homok?Szóval valami közérdekû info van megosztandó, vagy most már kampánycsend van, minden a helyszínen derüljön ki?
2bak, mik a fejlemények, pályabejárás, miegyéb??? Milyen a homok?Szóval valami közérdekû info van megosztandó, vagy most már kampánycsend van, minden a helyszínen derüljön ki?
Írta 2002. május 12. - 00:36

2bak:
A 26-os átlag 1 körre értendõ, vagy a 4. sikeredett ilyen "rosszra"?? 8) ;D
Csakmert nem mindegy, hogy mennyit edzek?? ;D
Csak el kellett volna tenni, egy Amstrongos kulacsot, még a tour-ról! ;D
"T" minusz 7 nap!
A 26-os átlag 1 körre értendõ, vagy a 4. sikeredett ilyen "rosszra"?? 8) ;D
Csakmert nem mindegy, hogy mennyit edzek?? ;D
Csak el kellett volna tenni, egy Amstrongos kulacsot, még a tour-ról! ;D
"T" minusz 7 nap!
Írta 2002. május 06. - 08:47

Csirió ;D
22 fok, kicsit borongós, szélcsend. A pálya remekül járható - az esti esõ aranyat ért - átlagsebesség 26Km/h.
Közérdekû infó!!
A péntekib beérkezett elõnevezések esetén postázom a rajtszámokat. Az ezt követõen érkezõ elõnevezések - május 13.24.00 -ig van!! - esetén a rajtszámot, már nem teszem postára!!
Ök a RAJT/CÉL övezetben a REGISZTRÁCIÓ során kapják meg a rajtszámokat.
FONTOS!! A feladóvevény másolatokat, vagy a feladóvevényt kérem hozza magával mindenki, mert csak akkor tudom elfogadni a nevezést. Köszönöm.
Azon lelkes vesenyzõk, akiknek postáztam a rajtszámot, de véletlenûl otthon felejtették, azoknak a helyszini nevezés szabályai az érvényesek!!
Jó készülõdést.
Már csak 13 nap!!
Üdv,
2bak
22 fok, kicsit borongós, szélcsend. A pálya remekül járható - az esti esõ aranyat ért - átlagsebesség 26Km/h.
Közérdekû infó!!
A péntekib beérkezett elõnevezések esetén postázom a rajtszámokat. Az ezt követõen érkezõ elõnevezések - május 13.24.00 -ig van!! - esetén a rajtszámot, már nem teszem postára!!
Ök a RAJT/CÉL övezetben a REGISZTRÁCIÓ során kapják meg a rajtszámokat.
FONTOS!! A feladóvevény másolatokat, vagy a feladóvevényt kérem hozza magával mindenki, mert csak akkor tudom elfogadni a nevezést. Köszönöm.
Azon lelkes vesenyzõk, akiknek postáztam a rajtszámot, de véletlenûl otthon felejtették, azoknak a helyszini nevezés szabályai az érvényesek!!
Jó készülõdést.
Már csak 13 nap!!
Üdv,
2bak
Írta 2002. május 03. - 20:37

;D ;DAlföldi gyerek alföldi gulasch rendel, jóóóó nagy pitlákkal, bitte, mit snapch, natürlich....
Csak egy kis info azoknak, akik esetleg kételkednének a síkföldi maraton erõpróbáló mivoltában: itt, a "hírös" város környékén az elmúlt koranyári napok a felkészülés jegyében teltek, és igen, látjátok feleim szümtükkel, a homok ebben az idõben kezd igazán "magára találni"... minden homokút totál fel van lazulva, a felni sem látszik ki a nyomvonalból, 2,25 gumiméret recommended apró mintával, vagy vastagabb...20 km alatt sikerült eléhezni, 160 pulzus, tovább is van, mondjam még???
Úgyhogy felebarátaim, pünkösd vasárnapjára térdre imához, hogy egy kicsit kötöttebb legyen a pálya....
DESERT STORM hadmûvelet indul... ;D ;D ;D
Csak egy kis info azoknak, akik esetleg kételkednének a síkföldi maraton erõpróbáló mivoltában: itt, a "hírös" város környékén az elmúlt koranyári napok a felkészülés jegyében teltek, és igen, látjátok feleim szümtükkel, a homok ebben az idõben kezd igazán "magára találni"... minden homokút totál fel van lazulva, a felni sem látszik ki a nyomvonalból, 2,25 gumiméret recommended apró mintával, vagy vastagabb...20 km alatt sikerült eléhezni, 160 pulzus, tovább is van, mondjam még???

DESERT STORM hadmûvelet indul... ;D ;D ;D
Írta 2002. május 03. - 00:51

Sajnos nekem ugrott a TM,mert vonattal nagyon cinkes lejutni:(De azért jó idõt nektek.Lélekben veletek leszek ;D
Üdv:Thommey
Üdv:Thommey
Írta 2002. május 02. - 17:51

Én is elcserélem gulaschra! ;D
Van napszemüvegem+vizeskulacsom is! 8)
De lesz rajtam kb 1 kg felesleg gipsz! ;D
Még jó hogy nem vagyok grammhuszár! ;D
Van napszemüvegem+vizeskulacsom is! 8)
De lesz rajtam kb 1 kg felesleg gipsz! ;D
Még jó hogy nem vagyok grammhuszár! ;D
Írta 2002. május 02. - 17:36

Üdv,
a gulás 0,6L + kenyér ami beléd fér.
Kezd a pálya alakulni ;D 8) Napszemüveg, és vizesbutykos nélkûl nincs menekvés a napocska sugarai elõl ;D
Már csak 17 nap a megmérettetésig.
Képzeljétek, lehat, hogy Szöged városának plgármestere - dr. Bartha László - indítja útjának a mezõnyt ;D
Mára ennyit megyek és tekerek 1et.
Üdv,
2bak
a gulás 0,6L + kenyér ami beléd fér.
Kezd a pálya alakulni ;D 8) Napszemüveg, és vizesbutykos nélkûl nincs menekvés a napocska sugarai elõl ;D
Már csak 17 nap a megmérettetésig.
Képzeljétek, lehat, hogy Szöged városának plgármestere - dr. Bartha László - indítja útjának a mezõnyt ;D
Mára ennyit megyek és tekerek 1et.
Üdv,
2bak
Írta 2002. május 01. - 20:30

Írta 2002. május 01. - 10:26

Írta 2002. április 30. - 18:46

Templar: Ezek szerint te is ismered a nótát! ;D ;D
Végre, valaki!
A hirdetés nálam is él: Alig használt szendvicsemet Gulyáságyúra cserélném!
Tiszamaraton jeligére a kiadóban!
t2bak: RÉSZVÉTEM! :'(
Egy "kis" tekerés csak szellemi felfrissülést okoz!
Hívd el a maratonra a tanáraidat, és vizsgáztasd le õket! ;D
Üdv: Baliba
Végre, valaki!
A hirdetés nálam is él: Alig használt szendvicsemet Gulyáságyúra cserélném!
Tiszamaraton jeligére a kiadóban!
t2bak: RÉSZVÉTEM! :'(
Egy "kis" tekerés csak szellemi felfrissülést okoz!
Hívd el a maratonra a tanáraidat, és vizsgáztasd le õket! ;D
vendég__*
Írta 2002. április 30. - 14:28

Gaz van sracok!
Kedves iskolam ugy nez ki keresztbe huzta a TISZA MARATONT :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Majus 17. vizsga
Majus 22. vizsga
Ami annyit jelent, hogy 4 napon van kedves aranyos Kereskedelmi szamvitel sajatossagainak megtanulasara! Es az elotte levo vizsga sem piskota (ugyanebbol elemzes-ellenorzes)
EZT A SZ**AST! Nem hiszem el!!!! NEM AKAROM ELHINNI!!!
Kedves iskolam ugy nez ki keresztbe huzta a TISZA MARATONT :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Majus 17. vizsga
Majus 22. vizsga
Ami annyit jelent, hogy 4 napon van kedves aranyos Kereskedelmi szamvitel sajatossagainak megtanulasara! Es az elotte levo vizsga sem piskota (ugyanebbol elemzes-ellenorzes)
EZT A SZ**AST! Nem hiszem el!!!! NEM AKAROM ELHINNI!!!
Írta 2002. április 30. - 09:29

mekkora tányérokra gondoltál, kedves 2bak... ;D
én NAGY tányérral ;D szeretnék....
a 0-km-es sandwichemet bármikor gulyásra cserélem...
(Baliba: volna egy Mártitok..)
én NAGY tányérral ;D szeretnék....
a 0-km-es sandwichemet bármikor gulyásra cserélem...
(Baliba: volna egy Mártitok..)
Írta 2002. április 30. - 09:08

Imhol jerlentkezem én is!
Az ötlet kiváló!
Maximálisa támogatom!
Az ötlet kiváló!
Maximálisa támogatom!
Írta 2002. április 30. - 09:04

Még valami 8)
a rajtszámokat azoknak akik megfizették az elõnevezési díjakat a tegnapi napon a királyi magyar postára bíztam ;D
Kérek mindenkit, hogy ne felejtse otthon!!
valamint a kisérõlevélben foglaltakat, és a versenykiírást vegyétek komolyan!!( nincs csonkolás, rajzocska, és más apró átalakítás!!)
ha valaki mégis otthon felejti, akkor a helyszini nevezés szabályai vonatkoznak rá!!
Üdv,
2bak
para,
jól válsztottál!! A gulyás isteni lösz 8)
Üdv,
2bak
a rajtszámokat azoknak akik megfizették az elõnevezési díjakat a tegnapi napon a királyi magyar postára bíztam ;D
Kérek mindenkit, hogy ne felejtse otthon!!
valamint a kisérõlevélben foglaltakat, és a versenykiírást vegyétek komolyan!!( nincs csonkolás, rajzocska, és más apró átalakítás!!)
ha valaki mégis otthon felejti, akkor a helyszini nevezés szabályai vonatkoznak rá!!
Üdv,
2bak
para,
jól válsztottál!! A gulyás isteni lösz 8)
Üdv,
2bak
Írta 2002. április 30. - 08:53