Ahoy, sziasztok...
hááát én is gép elé keveredtem már, így jöjjön egy kis élmény beszámoló...:
Péntek oldalbordától hazaérve(miután rendesen kiadta az ukászt...

) éjjel egy hatalmas takarítás és mosás után neki feküdtem a lovamnak... LÁnc csere... olajzás... tisztogatás... fényezés... simogatás...

Másnap hajnal fél4kor kelés, és robnogás a vonatomhoz... már útközben kiütközött egy óriási probléma: az új lánc nem fekszik a fogsoromhoz, így csak a 7ik soron futott rendesen... magyarán 3, azaz három sebességgel vágtam neki az elõttem álló kihívásnak... Este még orosházi haverral, Csubeeval kicsit sörözgettünk, csak a másnapi hangulat fokozás kedvéért...

aztán végre eljött a nagy nap!
GyóniGabi barátomnak hála a rakpart parkolójában egy gyors szervízeléssel nyitottunk: fogsor le... kicsit jobb állapotú fel... ahhh... minõ élvezet volt tekerni úgy, hogy váltogathattam... ;D mindezek után irány a rajt terület: regisztráció és a többiek keresése... Gerit hamar megtaláltuk, amint kicsit bús-komoran ücsörgött a lépcsõn... Egy rövid és gyors tápolásra visszatérve a parkolóba összefutottunk a zOrg, ATOM, Ágnes asszony, Sonka_Zsuzsi, Sonka_Zsuzsi báttya, Sonka_Zsuzsi barátja, ööö... volt még valaki? 8) delegációba...
A rajt területen hamar megtaláltuk a hiányzó, de nem gynege láncszemeket...
Ahhh... álllllat volt nézni ahogy az élesítéshez bergördült sorba a bmft1, bmft2, bmft3, bmft4es rajtszámú versenyzõk... ;D
a rajt után a tömeg jóóól beletaposott, olyan 37-40el téptünk a betonon, ahol rögtön az elsõ összeszûkülésnél, mint késõbb kiderült ZED összeakadt egy sráccal és megfeküdtek elõtttem... épp hogy elkerültem õket... a gátra érve még mindig nagyon nyomták az elsõk, így hát az egész bagázs tépett csilióval... addig nem is volt gond(pontosabban nagyobb, mert azért totál 100%osan kellett figyleni, mivel egyesek váratlanul fékezgettek egy kicsit...

) amíg nem értünk el az elsõ homokfoltig, ahol aztán szépen kezdtek hullani az emberkék... Úgy látsztik aznap vonzottam az ilyen eseteket, mivel egy 10centinyire mentem egy cruxos srác után, amikor az elálmosodott, és dfobott egy bazinagy hátast a homokba... csak a reflexemnek köszönhetti, hogy nem mentem át a 90+verda súlyommal rajta, viszont aztz már nem úzta meg, hogy két utánnam jövõ srác át ne gázoljon rajta...

itt már kezdett a mezõny szétszakadozni, és mire az algyõi hídhoz értünk, az élboj messzejárt...Az elsõ itatópont után nem tudom ki találkozott a kedves-aranyos kis nénikével, de nekem és Csubee havernak is volt szerencséje hozzá... Csubee elõtt tekerõt jóóól hátbavágta egy szatyorral, kedves szavakkal illetve õket... Amikor Én odaértem, már csak folyamatosan hányta a szavakat... 8)
a homokot mi is szerettük, és kicsit rám ragatt a nénike szófosása...

a dakar után egy srác orvul le MACIzta tigrisem, amiért majd nem izzadságomba folytottam.. ;D
olyan 50ik km-nél kezdtem rádöbbenni, hogy egyre többször nem vagyok gondolatokban ott... kicsit erõltettem még a koncentrációt(bevetettem pár dolgot, mint önostorzás... locsolás... szemkipöckölés...) de be kellett látnom, hogy nem erõltethetem...

a bomba tölcsérek kicsit javítottak a helyzeten(egy állllllllllati hely!! még...még...még!) de a cél területen ismét rajtam volt, így szépen leálltam... :'(
egy gyors telefonálás után jobb lett a közérzetem, mire vissazértem már kezdtekm beszállingózni a skaccok...
he-hejjj! ami aztán kövertkezett!!! ;D ;D ;D
beültünk a sör sátorba, és elsõdlegesen megpróbáltunk küzdeni a gullással, ami nagggyon fincsi volt... és egy elefántnak való adag... 8)
másodlagosan meg vártuk a tombolát illetve a befutóinkat...
;D tombolán azt hiszem mindent elhoztunk amit lehetett... ;D a bemondó srác, már a végén egész ügyesen betûzte, hogy bé-em-ef-té... ;D
hogy mit is nyertünk? mindent! még a fõnyereményt a boomert is lensvernek adták... ;D ;D
és a hab a tortán: az amatõr lányoknál elsõ helyezett LENSVER lett!!! Drakula még egyszer!!! :-*
Sajna a második helyet adminisztrációs hibák mmiatt visszavették Findlitõl

de mi tudjuk, az igazságot...
Azt hiszem most röviden ennyi...
HJa, még vmi: a tanulság, amit már bükk maratonon is tudtam, és láttam: fejben nagyon ott és egyben kell lenni mind végig! Külön kész... meghalsz... és ez most nálam nem jött össze más gondok miatt, és tudom, hogy legközelebb ha ilyen lesz, nem treszek egy lépést sem...
(a leányzó köszöni a jó kívánságokat és :-* mindenkit akit ismer, és akit nem

)
Nagy buli volt a végén már... Jöhetnek a fótók!!!
CSõváz és hátszél...
Joghurt legyen veletek...