Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;) az ízléses tálalást csak bízd ide... ;)

egy ötletet mindenféleképp nyomok majd ide... 8)

persze ötleteket... ötleteket... és ötleteket!

(Én pölö a fehér[anyagalapszín, nem kell érte fizetni...]-kék-bordó kombinációban gondolkokdtam....)

PéeF

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
2bak!

Akkor most jöjjön vami, ami nem off... Mindenféle kamerás embörök voltak a pálya mentén... És rám ;D ;D ;D (is) céloztak... A fijuk nem úgy néztek ki, mintha a telesport stábja lettek volna. Ez azt jelenti, hogy lesz valami látható, vagy csak a szegedi tv-n?

hmmm ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen Para, társaimmal sokat beszélgettünk errôl, hogy de jó lenne egy saját mez, csakhogy arról is beszéltünk, hogy azért izlésesnek kéne lennie, mert az ember nem vesz fel akármit! Tehát egy rózsaszin, lila pöttyekkel teli, vagy ehhez hasonló stilusú undormányt biztosan nem. Ezt mindenképp meg kéne beszélni alaposan.

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Bocs, hogy kicsit offolok, de a mez nagyon jó 5let... Mer' a póló is klassz, de nincsen neki hátul zsebe - és akkor hova tegyem a túlélõ flamómat? ;D (+ az anyaga is más...)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Drága Lensver!  :-*

igen...igen... nagyon jóóóó lenne már, ha tényleg hivatalosak lennénk(már csak azért is, mert pölö akkor az a néni aki mminket a csoport-fotózáskor lefotózott, már azt írhatná, hogy ÍME MAGYARORSZÁG LEGLELKESEBB CSAPATA: BIKEMAG FÓRUM TEAM... 8) )...

ha jól tudom zOrgék amikor saját kezdeményezés fogalmazódott meg, le csitítottak minket, hogy Õk már szervezik, mivel védett a BikeMag név, de megcsinálják... VÁRJUK!

más: szerintem még állllllatabb lenne, ha lenne egy MEZ... egy csapat mez... nem? ahhhhh... repes szívem ha csak bele gondolok, milyen látvány lenne amint mindannyian tépünk a közös mezben... 8)

nálunk a csabaiak, a Pedáldöngölõk árajánlatot kértek tavaly nyáron az elastictól, mennyibe kerülne egy mez... ha jól emléxem 20db-ra kértek, és úgy olyan áron jöttek volna ki, mintha boltban egy általános mezt vennél... szerintem ez azért megfizethetõ lenne, nem?
(ezt a BikeMag Fórum Team topicba is felfogom vetni...!)

No... gratul amég egyszer lensver drága! Aztán csak óvatosan a két biciklivel! ;)

Paraferee voltam...

(off: oldalbordám jöhet haza holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :D )

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
2bak: köszönjük nektek a szuper rendezést, még ilyen jól szervezett maratonon nem voltam. Ami tetszett: (az hogy a bringa az enyém lett ;D) No de ezen kivül... változatos volt a pontokon a kaja,pia, bár lehetett volna sima hideg viz és egy-két itatóponttal több is a távon. Ez nem az én kivánságom, mert én nem használtam ki ezeket a pontokat, viszont több embertôl is hallottam. Tetszett, ahogy a célban a fáradt versenyzôkhöz csinos lányok mentek oda italokat szolgálva föl :-)
Nagyobb negativumok nem jutnak az eszembe, de biztos lesz majd más, akinek lesz ilyen véleménye. Esetleg annyit el lehetne intézni jövôre, hogy a verseny ideje alatt ne járkáljanak kocsik szembe a versenyôkkel, mert mindig óriási porfelhôk jártak a nyomukban, és az amúgy is nehézkesen lélegzô versenyzôk idônként már fuldokoltak a beszivott homoktól.
A másik, hogy valahova elég feltûnôen ki kéne rakni egy  nagy táblát, hogy "Tiszában fürödni tilos", hogy a célba beérkezô, gondolkodni nem tudó, csak hideg vizre és tisztaságra áhitozó versenyzôknek nehogy úszni támadjon kedvük. Ugyanis egy helyi triatlonos srcácot ezért kapott el a rendôrség. Megvárták, mig kimászott a vizbôl, majd jól megbirságolták. Szerintem ez nagyon igazságtalan volt, több okból kifolyólag is. Ezt el lehetne kerülni a jövôben pl. úgy is, ha a maratont hirdetô szórólapokra vagy valami egyéb olyan fontos papirra, amit biztos, hogy mindenki elolvas, ezt feltüntetitek.
Még egyszer köszönjük a lehetôséget és figyelmességet!

Para: ezért lenne jó, ha immár bejegyzett csapat lennénk. Igy mindig elfelejtem beirni a nevezési lapon az egyesület nevét. Pedig a csapatnak már tényleg vannak helyezései. Nem tudom, mennyi és milyen kategóriákban. Mi lenne, ha ezt összeszednénk egy lapra, hogy ki, mikor, hol, hányadik lett milyen kategóriában? Igy jobban képben lennénk.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hja... és remélem tudatosult bennetek, hogy igaz nem hivatalosan, de meg van a csapat elsõ érme!!!  :D :D :D :D :D

ASzta: nem sikerült akkor a csoport kép rólunk??

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy, sziasztok...

hááát én is gép elé keveredtem már, így jöjjön egy kis élmény beszámoló...:

Péntek oldalbordától hazaérve(miután rendesen kiadta az ukászt... ;) ) éjjel egy hatalmas takarítás és mosás után neki feküdtem a lovamnak... LÁnc csere... olajzás... tisztogatás... fényezés... simogatás... ;) Másnap hajnal fél4kor kelés, és robnogás a vonatomhoz... már útközben kiütközött egy óriási probléma: az új lánc nem fekszik a fogsoromhoz, így csak a 7ik soron futott rendesen... magyarán 3, azaz három sebességgel vágtam neki az elõttem álló kihívásnak... Este még orosházi haverral, Csubeeval kicsit sörözgettünk, csak a másnapi hangulat fokozás kedvéért... ;) aztán végre eljött a nagy nap!
GyóniGabi barátomnak hála a rakpart parkolójában egy gyors szervízeléssel nyitottunk: fogsor le... kicsit jobb állapotú fel... ahhh... minõ élvezet volt tekerni úgy, hogy váltogathattam... ;D mindezek után irány a rajt terület: regisztráció és a többiek keresése... Gerit hamar megtaláltuk, amint kicsit bús-komoran ücsörgött a lépcsõn... Egy rövid és gyors tápolásra visszatérve a parkolóba összefutottunk a zOrg, ATOM, Ágnes asszony, Sonka_Zsuzsi, Sonka_Zsuzsi báttya, Sonka_Zsuzsi barátja, ööö... volt még valaki? 8) delegációba...
A rajt területen hamar megtaláltuk a hiányzó, de nem gynege láncszemeket...
Ahhh... álllllat volt nézni ahogy az élesítéshez bergördült sorba a bmft1, bmft2, bmft3, bmft4es rajtszámú versenyzõk... ;D
a rajt után a tömeg jóóól beletaposott, olyan 37-40el téptünk a betonon, ahol rögtön az elsõ összeszûkülésnél, mint késõbb kiderült ZED összeakadt egy sráccal és megfeküdtek elõtttem... épp hogy elkerültem õket... a gátra érve még mindig nagyon nyomták az elsõk, így hát az egész bagázs tépett csilióval... addig nem is volt gond(pontosabban nagyobb, mert azért totál 100%osan kellett figyleni, mivel egyesek váratlanul fékezgettek egy kicsit...  :P ) amíg nem értünk el az elsõ homokfoltig, ahol aztán szépen kezdtek hullani az emberkék... Úgy látsztik aznap vonzottam az ilyen eseteket, mivel egy 10centinyire mentem egy cruxos srác után, amikor az elálmosodott, és dfobott egy bazinagy hátast a homokba... csak a reflexemnek köszönhetti, hogy nem mentem át a 90+verda súlyommal rajta, viszont aztz már nem úzta meg, hogy két utánnam jövõ srác át ne gázoljon rajta... :(
itt már kezdett a mezõny szétszakadozni, és mire az algyõi hídhoz értünk, az élboj messzejárt...Az elsõ itatópont után nem tudom ki találkozott a kedves-aranyos kis nénikével, de nekem és Csubee havernak is volt szerencséje hozzá... Csubee elõtt tekerõt jóóól hátbavágta egy szatyorral, kedves szavakkal illetve õket... Amikor Én odaértem, már csak folyamatosan hányta a szavakat... 8)
a homokot mi is szerettük, és kicsit rám ragatt a nénike szófosása... ;)
a dakar után egy srác orvul le MACIzta tigrisem, amiért majd nem izzadságomba folytottam.. ;D
olyan 50ik km-nél kezdtem rádöbbenni, hogy egyre többször nem vagyok gondolatokban ott... kicsit erõltettem még a koncentrációt(bevetettem pár dolgot,  mint önostorzás... locsolás... szemkipöckölés...) de be kellett látnom, hogy nem erõltethetem... :( a bomba tölcsérek kicsit javítottak a helyzeten(egy állllllllllati hely!! még...még...még!) de a cél területen ismét rajtam volt, így szépen leálltam...  :'(
egy gyors telefonálás után jobb lett a közérzetem, mire vissazértem már kezdtekm beszállingózni a skaccok...
he-hejjj! ami aztán kövertkezett!!! ;D ;D ;D
beültünk a sör sátorba, és elsõdlegesen megpróbáltunk küzdeni a gullással, ami nagggyon fincsi volt... és egy elefántnak való adag... 8)
másodlagosan meg vártuk a tombolát illetve a befutóinkat...
;D tombolán azt hiszem mindent elhoztunk amit lehetett... ;D a bemondó srác, már a végén egész ügyesen betûzte, hogy bé-em-ef-té... ;D
hogy mit is nyertünk? mindent! még a fõnyereményt a boomert is lensvernek adták... ;D ;D

és a hab a tortán: az amatõr lányoknál elsõ helyezett LENSVER lett!!! Drakula még egyszer!!!  :-*
Sajna a második helyet adminisztrációs hibák mmiatt visszavették Findlitõl :( de mi tudjuk, az igazságot... ;)

Azt hiszem most röviden ennyi...

HJa, még vmi: a tanulság, amit már bükk maratonon is tudtam, és láttam: fejben nagyon ott és egyben kell lenni mind végig! Külön kész... meghalsz... és ez most nálam nem jött össze más gondok miatt, és tudom, hogy legközelebb ha ilyen lesz, nem treszek egy lépést sem...
(a leányzó köszöni a jó kívánságokat és  :-* mindenkit akit ismer, és akit nem ;) )

Nagy buli volt a végén már... Jöhetnek a fótók!!!

CSõváz és hátszél...
Joghurt legyen veletek...

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Szasztok!

Mindenkinek üdv akivel sikerült találkoznom, és azoknak is, akikkel valahogy elkerültük 1mást.

Önös érdekbõl ;D kifolyólag szeretném megemlíteni, hogy párom az elõzetes eredménye alapján a nõi amatõr mezõny 6. helyezettje lett... kis híján elsõ maratonunk alkalmával "befért" a díjazottak közé... Amúgy ezzel is emelve a BMFT által elért jó helyezések számát...

Magam nevében egy elõzetes 63. hellyel, 3:15-ös idõvel debütáltam a rövidebbik távon. És nagyon élveztem a dolgot.

2baknak és valamennyi társának köszönet.  8)

t

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Egyetertek az elottem szolokkal: tenyleg fantasztikus volt, a palya, a szervezes, a homok, az idojaras, a bombatolcserek .-)))
Ja es Szeged egy qrvajo varos! Szombat ejjel az egesz varos bulizott...
Szoval koszonet 2baknak, meg mindenkinek aki meg szervezte !

Jovore 2 kor!!

sziasztok....

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
2bak: tényleg, köszönjük ezt a Maratont!!! ja és a bónusz részt a bombatölcsérekkel külön ;D ;D

AsztA: asszem jövöre veled tartok a 130-on!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Nincs kedvem semmit írni, mert még vannak "fájó"pontok, mire pedig oda jutnék, hogy megírkálnám, már senkit sem érdekelne.
Az biztos, hogy a szállás is remek volt és a szervezés is jó volt majdnem a végéig.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Ja, a célban ücsörgõ csajszi papírja szerint 53. lettem.

2bak: Azt meg lehet tudni, hogy pontosan hányan indultak az egyes kategóriákban? Helyezéseket, plíz!
Egyébként gratulálok a szervezéshez. Nekem nagyon tetszett a pálya. Épp megfelelõ mértékben volt szivatós. A homokon is csak egyszer kellett leszállnom, a többin át lehetett menni (még zúzott alkarcsonttal is). Bár esõben anyáztunk volna...   A csekkpojntok is pszichológiailag megfelelõ heléyeken voltak. Amikor már épp elhaláloztam volna, akkor hirtelen feltûnt néhány kedves ember az út széléln, és az arcomba gyömöszölt néhány banánt, citromot, szõlõcukkert, és vasszert/kólát.  ;D

Jövõre 2 körre megyek. Hiijjj!   :o

AsztA

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Háj.

A Tiszáról készült képek megtekinthetõk itten:

http://kep.tar.hu/zengei3

Báj.

AsztA

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Itt 2bak 8)
magamhoz tértem ;D El, és bepakoltunk mindent ;D

(jobban elfáradtam -tunk a szervezkedésben, és a verseny bonyolításában, mint ha tekertem volna veletek 8) 8) 8)

Sebaj a 7végén Szilváson szenvedek 1 picikét veletek :P

Szóval,

szeretném megköszönni a rendezõk, és a segítõk nevében, hogy kipróbáltátok a TISZA MARATONT ;D

Köszönöm 8)

Valamint ismételten elnézést kérni a kellemetlenségekért. Itt az internetre gondolok elsõsorban. Számomra ez a legfájóbb.

Most dolgozom föl az adatokat, és igérem nemsokára mindenki láthat mindent.

Ha kérhetem írjátok meg szûken azt, hogy mi az amit legközelebb szívesen látnátók, miben legyen más, hogyan lehetne, még jobb, emlékezetesebb versenyt rendezni nektek ???

Jó pihenést mindenkinek, és találkozunk Szilváson ;D

2bak

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Szevasztok!

Ja én egyébként,3:20 alatt tekertem végig a 65-öt. És 70. lettem a 144-bõl. A szervezés nekem is nagyon tetszett. Na meg nagyon nyereséges is. Mind nekem ,mind a szervezõknek. Már ami a tombolát illeti. Na a BMFT az iszonyat mennyit tarolt. ;D Hát bitang egy hétvége volt azt meg kell hagyni. Na Szeva mindenkinek.

................................Csibe............................

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Halihó!

Még az elsõk között v.ok a beszámolókkal.  :)
Szóval, kezdem:  letekertem a 130-at, de õszintén szólva a 2.  kört elhülyéskedtem, ez bosszant, mert 1ébként, ha neccesen is, de 8 órán beül lettem volna. Így 8 és fél lett. Nagyon szenvedtem a derekam miatt a 90-ik km-tõl, leszálltam a bringáról sziesztázni, ebédelni, szenvedni meg ilyenek. De ami felejthetetlen volt:  egyedül tekerni a csöndben át a földeken!!! Istenien jó volt! Az elsõ kör végén ngyon frissnek éreztem magam, de utána már a gáton úgy éreztem letörik  a derekam.  :-/ Az a tudat adott erõt, hogy még egyszer végigmehetek a bombatölcséreken!!!!  ;D Bár meg voltam gyõzõdve róla, hogy a fáradságtól még fejre állok. És mégse!!!!  KAREN 130 KM-T LENYOMOTT ESÉS NÉLKÜL!!!!!  Ez hihetetlen!!
Viccen kívül: bár ez volt az elsõ maratonom, szerintem nagyon profi volt a szervezés, kedvesek voltak az ellenõrzõpontokon, volt bõven kaja-pia, nem az, hogy "hagyjál másnak is!",  csak tényleg az a gát... Azon többször megálltam az uccsó szakaszomon, olyan monoton és emiatt fárasztó is volt.  :-/
Összességében istenien éreztem magam, le is sültem végre!
Jövõre is ott leszünk!

:-* :-* Karen

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Mindenkinek Gratula aki megcsinálta! Én sajnos nem tudtam lemenni, mert vizsgám lesz holnap  :(

De remélem jövõ héten Szilváson is hasonló sikerekben lesz részünk, mert ott már én is ott leszek!

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Végre telepakoltam a gyomromat úgyhogy már nem vagyok olyan nyûgös!  ;D ;D
Elõször is gratula minden résztvevõnek, azoknak akik félkézzel tekerték le, akik kétkézzel, akik nyertek, akik nem nyertek, akik elindultak bármelyik távon és beértek vagy nem!
Nem is gondoltam volna, hogy a homok ilyen "gyilkos" tud lenni! De azután rájöttem, hogy nem is az volt a legrosszabb hanem a 2. körben végigtekerni a gáton. Az annyira monotonnak tûnt, hogy többször megfordult a fejemben, hogy abbahagyom! Szerencsére nem tettem! 95 km-nél iszonyúan elkezdett görcsölni a lábom le kellett szállni de alig bírtam megállni a lábaimon! Masszírozgattam és nagyon lazán tekertem egy ideig és szép lassan elmúlt. Néha fájt még egy kicsit de már nem volt olyan vészes! Még nincsenek fent az eredmények így nem tudom a helyezésemet sem! De nem is olyan fontos csak le akartam tekerni a 130 km-t és ez sikerült is! Ez volt az elsõ maratonom és örülök, hogy ez pont a TM volt! Mivel tudjuk, hogy az elsõ meghatározó!  ;D ;D ;D Kellemes meglepetés volt! Gratulálok a szervezõknek tényleg nagyon jó munkát végeztek! A pálya nagyon jó volt, tetszett kivéve a gátat a második körben (de ezt már úgyis leírtam egyszer)! Annak külön örültem, hogy voltak aszfaltos szakaszok is nekem egy kis felüdülést jelentett! Egyetlen egy apróság a jövõ évi versenyre a itatópontokon a szénsavas víz mellett szénsavmentes víz is lehetne! De lehet, hogy ez csak az én dilim! Baliba Szilvásváradra viszem a TM polódat! A verseny után kértem 2baktól magamnak és neked is 1-1-et! A célbaérés után valahogy nem a poló volt az elsõ gondolatom!  ;D ;D De nehogy már pont az elsõ maratonról ne legyen a rajtszám mellett másik tárgyi emlékem!  ;)

Zöld

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Ja! A képeket majd rakd föl ám, Aszta.

.....................Csibe............