Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Tisza Maraton | Szeged
Indította
2bak
, 2002. január 06. 12:54
Írta 2002. május 22. - 08:15

Írta 2002. május 22. - 08:13

Ez rám nem hatna, mer' hidegen hagynak az ilyen testiségek. Uram Jehova megóvja ártatlan lelkemet a szabadéletû nõk sátáni csábításától.
Írta 2002. május 22. - 00:08

Írta 2002. május 21. - 23:54

Findli, ez végülis nem is olyan rossz! Mert ilyen ruházattal (mármint mez-telennel) mindig mi nyernénk. Ugyanis a legtöbben akkor mögöttünk jönne, aki meg elôlrôl próbálna kukkolni meg gyönyörködni, az addig gúvasztaná ki a szemét, mig valamiben el nem bukik. Igy mi lennénk a nyerôk valóban. Tehát talán mégiscsak érdemes lenne megfontolni ezt a "meztelenül tekerôsdit"!!! 8)
Írta 2002. május 21. - 22:12

Igenigenigen!!! legyen Team!
Srácok, azért ebben csupasz témában ne szálljatok el, végül is bringáscsapat vagyunk, vagy mi a szösz!!! És hogyan tudnánk lehagyni a srácokat, ha nyelvüket lógatva tekernének elöttünk és mögöttünk ;D
Azért a csinos mezek látványa sem rossz, nem?
Srácok, azért ebben csupasz témában ne szálljatok el, végül is bringáscsapat vagyunk, vagy mi a szösz!!! És hogyan tudnánk lehagyni a srácokat, ha nyelvüket lógatva tekernének elöttünk és mögöttünk ;D
Azért a csinos mezek látványa sem rossz, nem?
Írta 2002. május 21. - 16:19

"Részemrõl jöhetne vmi testhezálló" /Karen/
..... minek a mez lányok, mikor itt vagyunk mi is?
ugye AsztA? ;D ;D
???
..... minek a mez lányok, mikor itt vagyunk mi is?
ugye AsztA? ;D ;D

Írta 2002. május 21. - 15:24

2bak:
SSSSSSSSSSSSSSSS
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
RRRRRRRRRRRRRR
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
LLLLLLLLLLLLLLLLLLL
YYYYYYYYYYYYYYYY!
;D
flashget izzzzzít...
SSSSSSSSSSSSSSSS
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
RRRRRRRRRRRRRR
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
LLLLLLLLLLLLLLLLLLL
YYYYYYYYYYYYYYYY!
;D
flashget izzzzzít...

Írta 2002. május 21. - 15:23

Szevesztok,
tegnap este megérkezett az éltató esõ 8) tudom ez nem segít már rajtatok.
Az RTL, a királyi MTV1, a Szeged TV, mög ha jól tudom a TV2 - a csigatévé - az RTL maá a verseny napján nyomatott egy adagot, a királyi vagy a mai, vagy a holnapi hiradóban, valamint a csütörtöki telesportban tesz közzé a felvételeket.
Egyébként aggodalomra semmi ok, az elkészült híranyag most digitalizálódik, és mindenki az oldalunkról -www.tiszamaraton.hu - letöltheti.
Mégegyszer a rendezõség nevében köszönünk mindent, és igérem, hogy a jövõ évi buli alkalmával a most elkövetett hibákat orvosoljuk.
7végén pedig Szilvás ;D
Üdv,
2bak
tegnap este megérkezett az éltató esõ 8) tudom ez nem segít már rajtatok.
Az RTL, a királyi MTV1, a Szeged TV, mög ha jól tudom a TV2 - a csigatévé - az RTL maá a verseny napján nyomatott egy adagot, a királyi vagy a mai, vagy a holnapi hiradóban, valamint a csütörtöki telesportban tesz közzé a felvételeket.
Egyébként aggodalomra semmi ok, az elkészült híranyag most digitalizálódik, és mindenki az oldalunkról -www.tiszamaraton.hu - letöltheti.
Mégegyszer a rendezõség nevében köszönünk mindent, és igérem, hogy a jövõ évi buli alkalmával a most elkövetett hibákat orvosoljuk.
7végén pedig Szilvás ;D
Üdv,
2bak
Írta 2002. május 21. - 14:58

Baromi jó buli lehetett! Vérzik a szívem, hogy nem lehettem veletek.
Csajok minden elismerésem a tietek! Nagyon büszke vagyok rátok.
Rave: Állat vagy!!! 8) Hogy lehet gipszelt kézzel tekerni?
BMFT a csúcs !!!
Csajok minden elismerésem a tietek! Nagyon büszke vagyok rátok.
Rave: Állat vagy!!! 8) Hogy lehet gipszelt kézzel tekerni?
BMFT a csúcs !!!
Írta 2002. május 21. - 14:45

Na jó, meggyôztél. A bringás mezek egyébként is testhezállóak szoktak lenni, igy ebben semmi szokatlan nem lesz.

Írta 2002. május 21. - 14:28

Ugyan lensver!
Ne legyünk ilyen merevek! Részemrõl jöhetne vmi testhezálló mezecske, lányokon elõnyösen mutató, esztétikus mintával...
Ne legyünk ilyen merevek! Részemrõl jöhetne vmi testhezálló mezecske, lányokon elõnyösen mutató, esztétikus mintával...

Írta 2002. május 21. - 13:51

lensver: köffke, épp az elõbb leltem rá(tok)... :-*
majd nyomatok egyet belõle papírra...
majd nyomatok egyet belõle papírra...

Írta 2002. május 21. - 13:48

Még hogy testhez simuló bôrszinûben meg pucéran! Nem peepshow ez! Ezt hagyjuk meg a csinibabáknak, holdonjáróknak és társaiknak. Mi biciklisek vagyunk, nem kirakat. Igy ugyanabban nyomulunk, mint ti srácok, még ha egy-két domborulat máshol helyezkedik is el, mint nektek!
Para: neked külön kell a csoportkép priviben, vagy csak látni szeretnéd? A link ott van a bicajos lányok topicban az egyik beszólásomnál.
Para: neked külön kell a csoportkép priviben, vagy csak látni szeretnéd? A link ott van a bicajos lányok topicban az egyik beszólásomnál.
Írta 2002. május 21. - 13:29

Charon: Ki mondta, hogy a lányok mezben fognak tekerni? ???
Á la pucér!
Há' nem? 8)
AsztA
Á la pucér!

Há' nem? 8)
AsztA
Írta 2002. május 21. - 12:41

Írta 2002. május 21. - 12:40

szerintem is jó buli volt! 
bár én hurka gyurka vagyok a 130-asok és a bmft élvonalbeli versenyzõihez képest
de 55. lettem a hobbiban (3:01), ami nekem tökjó.
a redbullos lány a célban Tõletek is megkérdezte, hogy "és toltad?" "ááá, nem.." ;D
egyedül a pálya vége felé levõ bombakráterek és más szintkülönbséget növelõ tereptárgyak mennyiségét keveseltem (persze ilyen az Alföld), talán ha jövõre ezen lehetne segiteni egy két öngyilkos palesztin túrázó segitségével..
amúgy minden szuper volt, csak a homokos szakaszon még jól jött volna egy frissitõ állomás.

bár én hurka gyurka vagyok a 130-asok és a bmft élvonalbeli versenyzõihez képest

a redbullos lány a célban Tõletek is megkérdezte, hogy "és toltad?" "ááá, nem.." ;D
egyedül a pálya vége felé levõ bombakráterek és más szintkülönbséget növelõ tereptárgyak mennyiségét keveseltem (persze ilyen az Alföld), talán ha jövõre ezen lehetne segiteni egy két öngyilkos palesztin túrázó segitségével..

amúgy minden szuper volt, csak a homokos szakaszon még jól jött volna egy frissitõ állomás.
vendég_Charon_*
Írta 2002. május 21. - 12:36

Csajoknak legyen FELTÉTLEN testhezálló, és bõrmintás! Olyan, mint a Magellános csajszinak volt!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Írta 2002. május 21. - 12:32

Para: A csoportkép Lensver gépével sikerült, az enyém addigra megadta magát a homoknak.
Kérd el lensvertõl a linkot, ez nem az én hatásköröm.
Ja, és én is részt vehetek a meztervezésben? Ilyenkor mindig elszalad a fantáziám... ;D De nem akarok tolakodó lenni. :
AsztA
Kérd el lensvertõl a linkot, ez nem az én hatásköröm.
Ja, és én is részt vehetek a meztervezésben? Ilyenkor mindig elszalad a fantáziám... ;D De nem akarok tolakodó lenni. :

AsztA
Írta 2002. május 21. - 12:10

hja... és kicsit visszatérve a maratonhoz, és szögedhöz...:
2bak és tsai: nagyon-nagyon köszi a vendéglátást, és a jó versenyt...
itatókból lehetett volna több, meg sima víz is, volt ugyan két olyan kerezstezõdés, ahol senki nem állt, és elég forgalmas utat kereszteztünk, de jóóóóó volt NAGYON!!!
Jövõre ugyanott!
PéeF
(pörgök mint hülyegyerek a körhintán, annyira jóóóóóóóóó hírrel indítottam napot... 8) )
2bak és tsai: nagyon-nagyon köszi a vendéglátást, és a jó versenyt...
itatókból lehetett volna több, meg sima víz is, volt ugyan két olyan kerezstezõdés, ahol senki nem állt, és elég forgalmas utat kereszteztünk, de jóóóóó volt NAGYON!!!
Jövõre ugyanott!
PéeF
(pörgök mint hülyegyerek a körhintán, annyira jóóóóóóóóó hírrel indítottam napot... 8) )
Írta 2002. május 21. - 11:48

templar (satöbbike): vasárnap, még aznap este a rötölö klub hiradójában Csubbe és GyóniGabi haverom tekertek a maratonról szóló beszámolóban....

ennyi már biztos volt róla... sajna a késõ esti hiradót nem láttam aznap mert elnyomott az álom... :-X

ennyi már biztos volt róla... sajna a késõ esti hiradót nem láttam aznap mert elnyomott az álom... :-X