Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tisza Maraton | Szeged

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1506 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Élôben mintha mást láttam volna!  ;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ez rám nem hatna, mer' hidegen hagynak az ilyen testiségek. Uram Jehova megóvja ártatlan lelkemet a szabadéletû nõk sátáni csábításától.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
a hobbynõk támadása ;D a bringás fiúk ellen!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Findli, ez végülis nem is olyan rossz! Mert ilyen ruházattal (mármint mez-telennel) mindig mi nyernénk. Ugyanis a legtöbben akkor mögöttünk jönne, aki meg elôlrôl próbálna kukkolni meg gyönyörködni, az addig gúvasztaná ki a szemét, mig valamiben el nem bukik. Igy mi lennénk a nyerôk valóban. Tehát talán mégiscsak érdemes lenne megfontolni ezt a "meztelenül tekerôsdit"!!!  8)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Igenigenigen!!! legyen Team!
Srácok, azért ebben csupasz témában ne szálljatok el, végül is bringáscsapat vagyunk, vagy mi a szösz!!! És hogyan tudnánk lehagyni a srácokat, ha nyelvüket lógatva tekernének elöttünk és mögöttünk ;D

Azért a csinos mezek látványa sem rossz, nem?

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás
"Részemrõl jöhetne vmi testhezálló" /Karen/
..... minek a mez lányok, mikor itt vagyunk mi is?
  ugye AsztA? ;D ;D ;) ???

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
2bak:
SSSSSSSSSSSSSSSS
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
RRRRRRRRRRRRRR
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
LLLLLLLLLLLLLLLLLLL
YYYYYYYYYYYYYYYY!

;D

flashget izzzzzít... ;)

2bak

2bak

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Szevesztok,

tegnap este megérkezett az éltató esõ 8) tudom ez nem segít már rajtatok.

Az RTL, a királyi MTV1, a Szeged TV, mög ha jól tudom a TV2 - a csigatévé - az RTL maá a verseny napján nyomatott egy adagot, a királyi vagy a mai, vagy a holnapi hiradóban, valamint a csütörtöki telesportban tesz közzé a felvételeket.

Egyébként aggodalomra semmi ok, az elkészült híranyag most digitalizálódik, és mindenki az oldalunkról -www.tiszamaraton.hu - letöltheti.

Mégegyszer a rendezõség nevében köszönünk mindent, és igérem, hogy a jövõ évi buli alkalmával a most elkövetett hibákat orvosoljuk.

7végén pedig Szilvás ;D

Üdv,
2bak

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Baromi jó buli lehetett! Vérzik a szívem, hogy nem lehettem veletek.

Csajok minden elismerésem a tietek! Nagyon büszke vagyok rátok.

Rave: Állat vagy!!!  8) Hogy lehet gipszelt kézzel tekerni?

BMFT a csúcs !!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na jó, meggyôztél. A bringás mezek egyébként is testhezállóak szoktak lenni, igy ebben semmi szokatlan nem lesz.  :D ;)

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Ugyan lensver!
Ne legyünk ilyen merevek! Részemrõl jöhetne vmi testhezálló mezecske, lányokon elõnyösen mutató, esztétikus mintával...   ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
lensver: köffke, épp az elõbb leltem rá(tok)...  :-*

majd nyomatok egyet belõle papírra... ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Még hogy testhez simuló bôrszinûben meg pucéran! Nem peepshow ez! Ezt hagyjuk meg a csinibabáknak, holdonjáróknak és társaiknak. Mi biciklisek vagyunk, nem kirakat. Igy ugyanabban nyomulunk, mint ti srácok, még ha egy-két domborulat máshol helyezkedik is el, mint nektek!

Para: neked külön kell a csoportkép priviben, vagy csak látni szeretnéd? A link ott van a bicajos lányok topicban az egyik beszólásomnál.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Charon: Ki mondta, hogy a lányok mezben fognak tekerni?  ???

Á la pucér!  ;)

Há' nem?  8)

AsztA

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
aszta: már miért ne vehetnél részt??

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 hozzászólás
szerintem is jó buli volt! :)
bár én hurka gyurka vagyok a 130-asok és a bmft  élvonalbeli versenyzõihez képest  :) de 55. lettem a hobbiban (3:01),  ami nekem tökjó.
a redbullos lány a célban Tõletek is megkérdezte, hogy "és toltad?" "ááá, nem.."  ;D
egyedül a pálya vége felé levõ bombakráterek és más szintkülönbséget növelõ tereptárgyak mennyiségét keveseltem (persze ilyen az Alföld), talán ha jövõre ezen lehetne segiteni egy két öngyilkos palesztin túrázó segitségével..  ;)

amúgy minden szuper volt, csak a homokos szakaszon még jól jött volna egy frissitõ állomás.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Csajoknak legyen FELTÉTLEN testhezálló, és bõrmintás! Olyan, mint a Magellános csajszinak volt!
;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Para: A csoportkép Lensver gépével sikerült, az enyém addigra megadta magát a homoknak.

Kérd el lensvertõl a linkot, ez nem az én hatásköröm.

Ja, és én is részt vehetek a meztervezésben? Ilyenkor mindig elszalad a fantáziám...  ;D De nem akarok tolakodó lenni.  ::)

AsztA

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hja...  és kicsit visszatérve a maratonhoz, és szögedhöz...:

2bak és tsai: nagyon-nagyon köszi a vendéglátást, és a jó versenyt...
itatókból lehetett volna több, meg sima víz is, volt ugyan két olyan kerezstezõdés, ahol senki nem állt, és elég forgalmas utat kereszteztünk, de jóóóóó volt NAGYON!!!

Jövõre ugyanott!

PéeF
(pörgök mint hülyegyerek a körhintán, annyira jóóóóóóóóó hírrel indítottam  napot... 8) )

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
templar (satöbbike): vasárnap, még aznap este a rötölö klub hiradójában Csubbe és GyóniGabi haverom tekertek a maratonról szóló beszámolóban....  :D :D :D :D :D :D

ennyi már biztos volt róla... sajna a késõ esti hiradót nem láttam aznap mert elnyomott az álom... :-X