Jelentkezz be Regisztrálj

Tisza Maraton | Szeged
Írta 2005. április 24. - 16:17

Írta 2005. április 23. - 23:28

De szerintem elég kellemetlen lesz háromszor is ugyanazokat a terpeszkedõ rövidtávosokat megelõzni, akik felbõszûlve 500m-en keresztül próbálják az embert visszaelõzni.
Írta 2005. április 23. - 18:00

Kedves Mindenki!
Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy az idei, már a sorban az 5. KONA TALÁLKOZÓ 2005. JÚNIUS 24 és 26 között kerül megrendezésre, BALATONFÜREDEN, a CAMPING FÜRED területén.
...
Namost ez a 26-a ez nagyon fix már? Én szívem szerint két helyen lennék egyszerre...

Írta 2005. április 22. - 19:35

Ha nem is teljes a siker, de gyõzelem. Remélem nagy szelet marad, mert mohó vagyok. Jöhet a DAKAR!
Dante! Kezdheted feldobni a bringádra azokat a Z-Maxokat.
Írta 2005. április 22. - 14:35

Írta 2005. április 20. - 15:21

Írta 2005. április 20. - 12:17

Írta 2005. április 20. - 11:23

A körös rendszer nekem túl cc-s, egy maratonom azért jólesõ egy nagyot kerülni úgy, hogy nem ismétlõdik a táj.
A Boszi sziget viszont nagy örömhír, pláne, hogy tavaly kimaradt.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz: "Dakar" az kell!!!!
Jó felkészülést mindenkinek!
Írta 2005. április 19. - 22:58

Írta 2005. április 19. - 08:55

Teljesen átalakított pályán az eddigi résztvevõk kérésének megfelelõen utat vágtunk a Boszorkány szigeten igy 30km-es körökön teljesíthetõk a 30,60,90 km-es meglepetésekkel tarkított új TM.
Bõvebb infóval a Szegedi Kerékpáros Sport Club oldalán a www.szksc.hu oldalon találtok.
Üdvözlettel:
Tubak Nándor
Írta 2004. június 28. - 22:39

Ezekre a kritikákra azért reagálnék.Hát, ezt is lenyomattuk, jó vót, bár lenne pár észrevételem. 2bak, ha ezt olvasod, kérlek ne vegyél semmi kritikát sértésnek, mert ismétlem, alapjában véve jó kis verseny volt, jól éreztem magam! Csak volna pár javaslatom, amit jó lenne, ha jövõre másképpen csinálnátok;
Ami tetszett:
+jó rajtrendszer
+jó (nehéz) pálya, hát igen, szivatni jöttük magunkat
+kiváló kiszolgálás a frissítõkön, VÉGTELEN mennyiségû Gatorade
+jó pályabiztosítás, pályamegjelölés (tán a célegyenest leszámítva, nekem pölö 50-el sikerült elvétenem az Alsórakpartot...)
+jó hangulat, kellemes idõ (ezért is köszi nektek ;-) )
+gördülékeny szervezés
Ami nem tetszett:
-kajamennyiség - na igen, szilárd kaja viszont kevés volt, a második frissítõnél nekem pölö SEMMI, ami azért nem kellett volna
-frissítõpontok - az elsõ frissítõt bõ 20-asnak mondtátok...ehhez képest 34 lett, az elitnek meg 45 körül - na ez durva baki, vagy legyen több frissítés, vagy mondjátok meg kerek-perec a távolságokat közöttük! (így nem lehet tervezni...) >
-ár - nagyon drága volt, ahhoz képest, hogy mit kaptunk - szvsz egy kis érem/oklevél jó lett volna a célban (szendvicsnél meg mi lesz a vegákkal? pölö velem...)
-póló - kreativitás hol maradt? hol a tavaji hirdetésekben szereplõ "kecske"?
-tombola - hát ezen durrant el az agyam ugyanis többször elhangzott a "rengeteg tombola nyeremény" kifejezés, ami oké, kisorsoltatok két bringát, szép, de hát hol maradtak a kisebb ajándékok? egy pár külsõ, egy új pumpa vagy valami...szóval 1 darab bringa és sok kis nyeremény jobb lett volna...lásd "ár" pont
-"legjobb szegedi versenyzõ" - na nem mintha sajnálnék bárkitõl bármit, de a nem szegediek joggal érezhették kicsit sértve magukat (és többeken láttam, hogy ez rosszul esett), amikor negyed óráig ezen ment a vita...(de mégegyszer, az érintettek tényleg megdolgoztak érte, nem tõlük sajnálom, az egész elve bánt) szóval bocs, de ezt a kategóriát felejtsétek el - ez egy országos verseny vagy mi, ne diszkrimináljatok! >û
hát remélem nem sértettem meg senkit, oszt építõ kritikaként fogadjátok a kis irományom...
-A kaja mennyiségével igazán nem volt baj,mert érdekes módon a végén maradt még kaja a frissítõpontokon.(saját kaját még a dunamarcira is vittem,ott kellet,itt nem)
-Az elsõ frissítõ pont helyét amikor olvasta a Speaker, akkor elnézte,összekeverte a kategória elágazással(a srác nem volt szervezõ)
-A tombolát azért kellet rövidre hagyni,mert tavaly hosszúra sikeredett és nagyon sokan nem várták meg(lsd. 03. dunamarci,ott 21.00-ig tartott).
-Az ár érte nem volt sok,tekintettel más maratonokra ahol pocsék volt a szerv.
-Polo! nézd csak meg a szilvásvárad maraton pólóját!
-Összeségébe nagyon összehozta ezt a maratont a Szegedi KSC annak ellenére,hogy szerény költségvetésbõl gazdálkodik és ez a 3. ilyen rendezvénye a klubbnak..és itt nem 1200 nevezõ van "csak" 200!
ÜDV
Írta 2004. június 27. - 22:21

Írta 2004. június 27. - 22:18

Írta 2004. június 27. - 10:34

www.szksc.hu -n vannak képek kb 400-500
a tisza kupásokkal együtt.
A multimédia rovatban képek címszó alatt zippelve!
ÜDV
Írta 2004. június 27. - 01:11

Írta 2004. június 26. - 10:05

A marci meg nagggyon tetszett, köszönet a szervezõknek mindenért!
Írta 2004. június 26. - 09:37

Írta 2004. június 25. - 21:56

Légyszi ha van képed a 129-es rajtszám alatt versenyzõ szenvedõrõl ;D ;D ;D
Én volnék az aki a feje fölé emelve a bringát lépte át a célvonalat

(A rendezõk már könyörögtek hogy menjek már túl a célvonalon ;D ;D ;D)
Írta 2004. június 25. - 06:00

Ez a SONÁJ olyan rendes. Nekem is küldött képet, Mike99-nak is, ...
Igen, igen. Igy volt.....

Koszonom szepen...
mike99
Írta 2004. június 24. - 23:29