Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

Nardon

Nardon

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Akkor honnan szedi valyon itthon az a sok ember akinek Giro-ja meg Met-je van? Nem hiszem hogy külföldre rohangálnak. Gondolom akkor Lazer-t se lehet itthon kapni. Milyen szar helyen élünk...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Casco Viper MX még véd arcot is, és lecsatolható az állrész.Cratoni-nak is van egy lecsatolható állú fullface sisakja 15e körül. Annak nem emléxem típusára.

Azért én vigyáznék a lecsatolható állu bukokkal, mert eddig mindenhol azt halotam, hogy nem elég erösek és ha valaki fullface bukot akar venni, akkor nem hiszem, hogy 1 cc modell átalakitott változatára vágyik.

badar

badar

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Hát, Met-et és Giro-t legközelebb talán Komárno-ban kapsz. Itthon egyiket sem forgalmazzák. Én is mostanság akarok bukót venni, és jól kinéztem 5th ELEMENT-et és XEN-t :( .

Nardon

Nardon

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Elérkeztem oda, hogy új siskaot kell vennem. Fontos, hogy shild nélküli legyen vagy levehetõ legyen róla. Kb 20k-m lenne rá. Milyen ajánlotok? Kinéztem már párat, de pl Met-et és Girot sehol se látok itthon. Hol lehet kapni ezeket? Pls segítsetek gyorsan , mert 2 héten belül kéne.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
cratoni ramp.

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
BMX dolgokra ez a fajta a legnépszerûbb: http://www.sixsixone...=51&cid=43&tp=b

De ha mindenképp arcvédelem, akkor fullface: http://www.sixsixone...=46&cid=41&tp=b

Casco Viper MX még véd arcot is, és lecsatolható az állrész.Cratoni-nak is van egy lecsatolható állú fullface sisakja 15e körül. Annak nem emléxem típusára.
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Sajnos tapasztalatbol sikerült 2x megismerni az UVEX sisakok minöseget.
Az elöször az uvex Boos 2000 volt a soron. A BMW R 1100 RS -el jartam egy kicsit az erdöben es csak a levegözök törtek le amikor az aszfalton 40m csusztam, a buksimnak semmi baja.
A 2. alkalomal egy CBR 900 RR (SC44) mentem bele egy korlatba egy 90 fokos kanyarba 180 rol fekeztem le, de töbit olvasd az" esesek egeszsegügy " topikba.( Igaz megrepett, de az normalis)
Szoval a Boos 3000 is megalta a helyet. Azota a tekereshez is csak uvex sisakot hasznalok.
Ilyen extrem test a sisakokban sok penzbe kerülne, ugyhogy higyetek nekem, az UVEX minten fillert meger!

Sange

Sange

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy BMX-hez milyen bukot ajanlotok egy 9 eves kisfunak? Olyat szeretnek, amivel, ha arcra esik is, nem lesz tori ossze az arcat, fogait...stb.
Legszi, ha nem gond, emailt kuldjetek!
agica76@t-online.hu
Koszi a segitsegeteket!
Sziasztok

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Standard típus, a célnak tökéletesen megfelelõ. Ua. mint az AXO Rocker, csak olcsóbb, és több színben is elérhetõ. Viszont ne várj olyan szellõzést, mint a Deviant-tól.

k.ender

k.ender

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

Sajna sok, ~43e a bolti ár, de kicsivel lentébb irta Sonar, hogy a bikediscount.hu-n 37e. Hát nem a könnyen megfizethetõ kategória :(
A szemcsi sztem alap, inkább megyek bukó nélkül... Én speciel ha elindulok nélküle, fix, hogy egy percen belül bogár mászik a szemembe. Ha ez nagy tempónál vagy pl forgalomban történik, annak gyászos vége lehet.

Na annyim nincs....
Ismeri valaki ezt a bukót? Újonnan kapnék ilyen 22 ezerben.
http://www.sixsixone...c2bf62f&pl=BIKE

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
köszi, megmentetted a sisakomat :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
A reteszelõ mechaniznus nincs egybeépítve az állpántal?
sztem ne távolítsd el ha meg sok a hely a búbod és a bukó közt akkor szorosra van húzva az a bizgentyû....nekem a Mango-ba semmi gond nincs a reteszelõvel (csak ki van kopva...:D)
de a lényeg, hogy sztem nincs jó beállítva, ha meg más akkor passz, de akkor se vedd ki azt a racsnis izémizét....

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
hell,
vettem egy prowell f 38-a bukót. van rajta (hogy pontos legyek) egy "LocWell R.S. rögzítõ rendszer, beállítás nélkül is stabilan fogja a fejedet"
nos ezzel két bajom van az elsõ és legfontosabb az, hogy amikor fölveszem a sisakot szinte letolja a fejemrõl (a búbom és a sisak között durván 2-3 centi van ilyenkor) ami számomra zavaró... másik meg az hogy az ember "beállítás" nélkül nem vesz fel sisakot sztem. Tehát ez a rendszer nálam fölösleges, de nincs tapasztalatom hogy más (esetleg komolyabb) sisakokban is van-e ilyen.
a kérdésem annyi lenne, hogy el lehet-e távolítani ezt a sisakból anélkül, hogy a bukóm tönkremenne??

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
zethos teljesen jó bukó.
lassan három éve megvan és nemsok gondom volt vele. könnyü kényelmes jol szellõzik. kicsit drágus..
amugy meg olvasgass vissza, és nyugodj meg

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
és a Cratoni Xenon vagy Zethos bukókkal valami tapasztalat??

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
sztok,

a Speci Chamonix-rõl van valakinek véleménye ill. van valakinek netán tapasztalata?

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Teljesen igazad van :prosze:
Szinte mindig hordok, de ha csak átugrok haverhoz, akkor néha kimarad. De szemcsi nélkül egy métert sem megyek.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ha a fejedet odabaszod a betonhoz vagy a fához, annak is

hordjatok már bukót, tökmindegy milyen, mindegyik véd
Autist Team:)

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Sajna sok, ~43e a bolti ár, de kicsivel lentébb irta Sonar, hogy a bikediscount.hu-n 37e. Hát nem a könnyen megfizethetõ kategória :(
A szemcsi sztem alap, inkább megyek bukó nélkül... Én speciel ha elindulok nélküle, fix, hogy egy percen belül bogár mászik a szemembe. Ha ez nagy tempónál vagy pl forgalomban történik, annak gyászos vége lehet.

k.ender

k.ender

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

Hasonló cipõben járunk, én sem vagyok kifejezetten DH-s, de azért nem ártana a fullface. Ezért nézegetem a Deviantot, ami állitólag a legjobban szellõzõ, és elég könnyû ff., még durva CC-hez is ajánlják. Valszeg neked is jó lenne. Csak hát nem a legolcsóbb...
Úgy érted, DH-s szemcsi kell-e hozzá?

Áhh végre egy lelki társ : o) Nagyjából milyen árban van? Mert sajna ha az ember kiskorú végleges mennyiségû pénzt tud összekaparni. Nem, nem DH szemcsire gondoltam, csak egyszerû simára de rájöttem hogy hülye kérdés, mert van szemcsim és sokszor megvédett már kavicstól is...