Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

osrika

osrika

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szia Mindenkinek!
Kéne 1 kis segítség: sixsixone dirt lid bukót keresek, ráadásul pirosat, fényeset. Csomó boltot felhívtam, ez tavalyi készlet, már nincs ilyen színû, amit a nagykereskedõk is megerõsítettek.
Ha akadna vmi tuti tippetek, írjatok!
Köszi elõre is

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Jól szellõzõ fullface-t ennyi pénzért nem fogsz kapni. Ami szóba jöhet, mind 35 forint felett van.

k.ender

k.ender

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Levegõvétel problémáim nincsenek fullfacben már hetek óta használom egy haverom 661 nem tom mijét :D és inkább beleizzadok minthogy egy nagyobb bénázás után eltörjem az állkapcsom....
Akkor most mondanátok árat ezekre? 661 strike helmetet találtam árkádban 21ért (azé figyelitek milyen gyors voltam) már csak a szemcsi ára kéne....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
sz@r. letört az állvédõ a zsír új bukón mikor a boltos próbálta elmutogatni, h hogy mûxik...
a Giromon kívül még nem láttam jó megoldást a dologra 8D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Esetleg az a levehetõ állvédõs Casco ( asszem: Viper MX), bár nem tom az mennyire jó, de a Casco-k állítólag nem rosszak.....az megoldaná az enduro affért.....:D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
mászásra semmiképp nem érdemes fullface.. akkor egyszerûen nem lehet rendesen levegõt venni, meg megsül benne az ember feje...
lefele jó mondjuk..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
egy 661 fullface és 1 fasza uvex szemcsi
bár igazából egyik rendes fullface sem enduro, mert rendesen leizzadnál bennük felfelé...

k.ender

k.ender

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Nagyon nagy segítségre van szükségem!!!
Még a Konatali elõtt szükségem volna egy fullface bukóra maximum 29 ezerért és szeretnék hozzá szemcsit is. Nem vagyok zúzós "déhás" de jól jön a full face az enduro pályákon. Szóval, nem feltétlenül kell nagyon erõsnek és profinak lennie, de azért bírja hosszú idõn át. Ajánlat?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Mi van még a technikai dolgokon túl? Komfortra gondolsz?
A Zethos elvileg jobban szellõzik és van benne bogárháló, ha ez számít valamennyit. Végül nem ilyet vettem, de nekem ezek közül a szellõzés fontos volt..

Edit: jja és szebb.. :D

dni

dni

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Még egy kérdésem lenne: Van valamilyen nagyobb külömbség egy átlagos biker számára a Cratoni Zethos és Xenon modellek között? Miben nyújt kevesebbet a Xenon? (technikai paraméterein kívül)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Annak viszont nem sok köze lehet a hálóhoz.. Ha mégis, akkor azt nagyon furcsállanám...

dni

dni

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
De így sajna nem megy rá rendesen a fejemre :( Pedig a az összes ilyen méretû sisak passzolt.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Nekem is van benne háló. Én úgy gondolom, az azért van, hogy a szellõzés jobban tudjon benne érvényesülni, meg véd a bogaraktól. Szerintem jó sisak, az ára viszont kicsit húzós.:)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Én Viper-t használok és semmi gond nem volt vele eddig. Ha jól emlékszek Al-t már fogta meg fán és õ is meg volt vele elégedve..
A hálós belsõ "szövet" rész az én fejemet sem engedi teljesen a kemény részhez, de úgy gondolom, hogy ez normális. Legalább van egy kis lassulási "hézag".. De majd kijavíta valaki, ha hülyeséget mondok...

dni

dni

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hali!

Érdeklõdnék, h mi a véleményetek az alábbi bukókról
Cratoni Zethos / Xenon (õket még nem próbáltam fel)
Casco Viper (vele lenne egy dilemmám: A Fülöp kp boltban felpróbáltam egyet és tökéletesen illet is a fejemre, de itt 18k huf-ért adták. Megnéztem A RB--ban ahol most akcióban 14k, de az ott lévõ szintén L/XL modell kicsi volt. Ugyanis van benne egy hálós rész ami miatt nem megy fel teljesen, de ez a cucc egybe van varva a rögzítõ tekerõs résszel. Lehet, h a Fülöpnél korábbi modell volt? mit tudtok mondani errõl?
Ilettve milyen más típusokat ajánlotok ebben az árkategórában fõleg városi, országúti, és néha xc felhasználásra?

Elõre is köszi

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Giro-t tegnap láttam a Hervisben (Pólus Center). Indicator és Transfer volt (asszem 9 és 11 rugó) Ez két viszonylag alap-cucc, nem tudom, vannak-e komolyabbak Herviséknek. Nem néztem végig a kínálatot.

Nincsen komolyabb.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Elérkeztem oda, hogy új siskaot kell vennem. Fontos, hogy shild nélküli legyen vagy levehetõ legyen róla. Kb 20k-m lenne rá. Milyen ajánlotok? Kinéztem már párat, de pl Met-et és Girot sehol se látok itthon. Hol lehet kapni ezeket? Pls segítsetek gyorsan , mert 2 héten belül kéne.

Giro-t tegnap láttam a Hervisben (Pólus Center). Indicator és Transfer volt (asszem 9 és 11 rugó) Ez két viszonylag alap-cucc, nem tudom, vannak-e komolyabbak Herviséknek. Nem néztem végig a kínálatot.

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Akkor honnan szedi valyon itthon az a sok ember akinek Giro-ja meg Met-je van? Nem hiszem hogy külföldre rohangálnak. Gondolom akkor Lazer-t se lehet itthon kapni. Milyen szar helyen élünk...

Én külföldrõl rendeltem a Giro-mat :D Tavaly még lett volna itthon is 10ezerrel drágábban; idén meg már sehol sincs, max. használtan... igen, ez egy ilyen ország.

Elõtte egy Prowell-em volt, de a mostani Giro-t kár lenne hozzá hasonlítani. Ég és föld a különbség! Szerintem mindenképp érdemes beruházni egy jó és kényelmes bukóba, mert úgyis használod minden tekeréskor (jobb esetben ugye...). Biciklit sem úgy vesz az ember, hogy na ez gurul, akkor ez kell.

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Én egy Etto On Edge sisakot néztem ki! Valaki tud róla valamit mondani?
Esetleg használ ilyet valaki?

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás

Elérkeztem oda, hogy új siskaot kell vennem. Fontos, hogy shild nélküli legyen vagy levehetõ legyen róla. Kb 20k-m lenne rá. Milyen ajánlotok? Kinéztem már párat, de pl Met-et és Girot sehol se látok itthon. Hol lehet kapni ezeket? Pls segítsetek gyorsan , mert 2 héten belül kéne.

A Metet akartam én is, de a nagyker aki eddig forgalmazta már nem teszi, mondván, hogy kicsi volt a kereslet rá.