Nagyon megtetszett ez a buko, foleg a szinei. Annyit tudok rola, hogy SH+
Felhasznalasi terulet elsosorban turazas erdoben (MTB), aszfalton (trekking bringa).
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Szevasztok.
Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan lehetne szerezni bukóba a tépõzáras szivacscsíkokból?
Van egy õsrégi Troy Lee Edge bukóm, tíz éve nem használtam. A múltkor a kuglimba nyomtam, és miután levettem, fekete lett a homlokom. Elöregedett a szivacson a bársony, vagy mi, és fekete port ereszt ki magából...
A neten nem láttam eddig sehol külön ilyen holmit.
Bár LL-t kérdezted, de ha nem baj...
ott nem csak a szivacs öregedett el.
Egy bukót maximum ~5évente illik cserélni, mert elöregszik.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Igen. Most is használják a hálót, de az általam kedvelt modell lekerült a gyártott típusok palettájáról, a többi - legalábbis képek alapján - meg nem igazán üti meg az esztétikai ízlésem mércéjét.régi jó uvex sisakok...
RAUH-Welt
B E G R I F F
régi jó uvex sisakok...Nem tudom, más hogy van vele, de számomra elengedhetetlen tartozék egy sisaknál a rovarháló. Ezt sajnos idén kellett megtapasztalnom, mikor is hosszú idõ után megváltam eddigi kedvelt márkámtól és új gyártóhoz pártoltam. Addig nem éreztem az említett kiegészítõ elõnyeit, azóta pedig minden alkalommal "visszasírom."