Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Kössz a tel. számot!

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Kösz :)
Úgyértettem, jó bukó-e... bár akkor ezt kellett volna kérdezni... ;D

Sajna elsõ sisakom... micsoda para

...és akkor telót még nem is vettem ;D

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás

Ave
Nyugtassatok meg, 16e helyett kurtára megérte és jó választás volt a 10,9e Ft-os Cratoni Xenon?
Köfi
m

Mittu, elképesztõen brutálisan fantasztikus vásárt csináltál!!!! ;D ;D ;D

Amúgy...

télleg megérte ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Morton, ha lehet kapni akkor a forgalmazo biztos tud rola. Hivd fel a SuperPole-t.
061/ 489-05-08

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Ave
Nyugtassatok meg, 16e helyett kurtára megérte és jó választás volt a 10,9e Ft-os Cratoni Xenon?
Köfi
m

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Üdv Emberek!

Valaki nem tudja hogy hol lehet ha lehet egyáltalán kapni itthona 661-nek nem a dirt jump de nem is a full face bukoját hanem a cross country-t a neve ha minden igaz bravo xc illetve comp xc???

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
http://kep.tar.hu/ba.../pic4052857.jpg

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
En eddig mindig az American Express irodaban csinaltattam az V. keruletben. Nemtom az utca nevet, de parhuzamos a Vaci utcaval, az iroda majdnem a hotel Kempinskivel szemben van. International Money Ordert kell kerni, kb 1000-1500 Ft-ba kerul + a dollar osszeg. Jah es csak USA Dollarban allitjak ki... ;)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Oh, lehet nálunk money ordert készíteni? Nem is tudtam, én eddig a bidpay.com-on keresztül csináltattam. Leírnád te hol szerezted?

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
jah meg annyi, hogy a USPS legiposta azer egy honap, mert vamkezeles, kiertesites, stb. is benne van. Szoval ha ma veszed a cuccott, holnapo mar kuldod is a zset akkor kb 1 honap mulva tarthatod kezedben a cuccott...

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Sziasztok!

mondjatok nekem véleményt légyszi a 661 fullface bukóról valami comp vagy mi a neve és 20900-ba kerül.
én láttam már nagyon jól néz ki nem is nehéz csak valami 1 kilo ;D ;D ;D.
de ez csak optika, nekem tényleges használati ismeretek/vélemények kellenének.

köszi
t

Lualua

Lualua

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
ebay: az ugy muxik, hogy eloszor is kinezel magadnak valamit akkor meg kell nezni, hogy kuldie e egyaltalan hungary-ba (csomo amcsi ceg meg ember us es canada only erre figyeljetek), utanna a fizetes pontot kell megnezni itt is csomoan csak hitelkartyat, paypalt vagy szemelyes atvetelt engednek. Viszont altalaban aki kuldi europaba az fogad money ordert is. Ez a legkenyelmesebb amit itthonrol lehet intezni, van meg a western union money transfer ez gyakorlatilag fel oran belul felveheto a vilag barmely pontjan viszont rendesen megkerik az arat. Hitelkartyavat meg nem hasznaltam szovalarrol nemtok nyilatkozni. A money order pedig ugy muxik, hogy elmesz kifizeted az osszeget amit el akarsz kuldeni es ad a kiallito ceg cserebe egy kis cetlit (vizjeggyel meg biztonsagi jelzessel) erre ranyomjak az osszeget te meg kitoltod a felado cimet es FONTOS a FELVEVO cimet (aki kapja a penzt) ezt be boritekba, legipostaval. Kb 1 het alatt USAban van. A penzt csak az tudja felvenni akinek a nevere ki van allitva. Ha becsuletes az illeto kuldi a cuccott ;D. Megvalami UPS, FEDEX ku_va draga, nem eri meg, USPS (Lance roolz ;) airmail a nyero, kb egy honap alatt itt van) USPS surface az hajon meg vonaton jon kb 8-10 het. Fontos tanacs, ha tehetitek magamszemelytol es ca. 25000huf alatt vegyetek (vagy ez szerepljen a szamlan) es akkor nincs vam, vagy ha ajandekkent erkezik... AMugy nezzetek meg az ebay.de-t az kicsitt gyorsabban jon...

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
inkább ide jöjjön, mint privibe, mert én is szívesen elolvasnám :)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
üdv!!!na valaki segiccsen aki mar vasarolt ebay.com-on!!!nezegettem bukot es van par ami naon teccik, es raadasul olcso ;Dhogyan mukodik ez a dolog???johet ide is vagy privibe csak pontos leirast kernek!hogy megy ez az egesz?mennyibe kerul a hajozas?stb..PLIZZ VKI ;D ;)

Frenki

Frenki

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
nekem van 1 bili bukóm elado(1kicsit kidekorálva..) ha valakit érdekel szóljon.

don karTács

don karTács

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Tényleg hordjatok bukót!!!
Tegnap estem egyet fullfaceben, így csak agyrázkódásom lett....
Ha nincs rajtam, lehet most nem írnék ide...
Tényleg hordjátok! Lehet, hogy meleg, meg nehéz, meg lom de az !életed! múlhat rajta!

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás
Jajjj, és még annyit:
Mi a véleményetek azokról a bukókról, amiknek a hátulját nem lehet tekergetni, hanem egyszer lehet csak fixre állítani? Mert ha így belegondolok, akkor azokat nem tudod annyira a fejedre fixálni, mint a tekergetõset....

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás
Nem tudjátok véletlen, hogy BP-n hol lehet UVEX bukókat kapni? A Hunyadiban néztem, de ott csak régebbiek voltak, amik nem Inmoldosak...
Illetve ugyanez lenne a kérdésem Giro-ról ill. Metrõl (habár mint olvastam, ebben nem nagyon reménykedhetek).

A bukóhordásra meg én is csak bíztatni tudok mindenkit, mer most én is azért keresek egyet, mert az elõzõt "elhasználtam" ;) (de aki ezt a topicot olvassa, azt már nem nagyon kell bíztatni)

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
HORDJATOK BUKÓT!!!!

Nekem Pro Riderem van már vagy 2x segített.
A haverom tegnap akart venni 661 fullfacet de nem volt és rendelt egyet majd jövõhéten lesz. Erre ma elesett és elájult neki eset egy kocsinak.

tehát:
Hordjatok BUKÓT

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Ahoy M-a-TT!
Cratoni Zethost mondtál? Én a régi Bell helyett vettem, tutin a búrámra tudom állítani a quick izéval, és elég jól szellõzik. Sajna, nincs bogárhálója, ettõl a frász kiver, mert mindig bezizzen vmi az agyburkaimra, de valamit valamiért. Néztem hálós sisakot, de nem tetszett, nem volt INMOLD, azaz a külsõ és a belsõ réteg nem túl bizalomkeltõen elmozgott egymáson.
A Zethos jó a nagy fejemre, és nem nyomja a koponyám, pedig van egy pont, ahol a felpróbáltak 80%-a nyomott.
Ja, és bírja a faágakat és törzseket. (hogy én mindig fába verem a kókuszomat...)

Javaslom.
Üdv: Nemfáj