Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
vagy a karbon 661-t ;D
az is kiló alatt van bõven ha nem nagy a fejed :D

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
csá!

szeva Matt! ;)

az 1280 dög nehéz....
a 661 ok 1000 grammja még éppen az elviselhetõ határon szerintem..

giro schwitcblade 660 gramm!!!

olyat köll venni 27 ropi.

t

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
giro mindig is jó bukókat csinált. mad maxx IIt sokan hordanak nyugatabbra tõlünk szóval nem lehet rossz,sõt! itthon nem nagyon láttam.. könnyü? mihez képest... 1280g vagy mennyi van írva a giro.com-on.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
CSá!
Giro mad max 2-rõl mi a vélemény?Olcsóba megtudnám venni kintrõl!Érdemes venni vagy jó?Könnyû?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
fityisz: ;D

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

OFF

Akkor már mindent értek veled kapcsolatban Dani....... ::)

ON

Hahahaha. >:( ;D
No mindegy, jó szórakozást. látom, érdemleges dolog volt beírni egy bukóval kapcsolatos dolgot, mindjárt jött egy giga"humor"
Legyünk erre büszkék, éljen fityisz, nagyon vicci voltál!!!

Dani

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás

Akkor már mindent értek veled kapcsolatban Dani.......

GIÁNS LOL ;D ;D ;D

P.S: en is eleg soxor mentem fejjel fanak, nyugtassatok emg hogy nem latszik meg ;D

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Kösz a tippet, nekem is az jön be keginkább, haver már ráállt a dologra és holnapra kiderül, hogy milyet tudott venni.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
OFF

Akkor már mindent értek veled kapcsolatban Dani....... ::)

ON

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

CASCO Viper bukót ajánlom, sikeresen 20szal nekirepültem egy fának, á' lá Superman.
A bukó elején az egyik csík letört, DE tökéletesen megvédett, eloszlatta az erõt és err való, ajánlom. Egy karcolásom sem lett!

Dani

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hi!

Fox Tracer buksi hivatalos ára 139 USD :)
procross HUNGARY 49 900 Ft :-X

gyerekek itt kell dollárt váltani! ;D

vazze amerikában dögivel van 100 USD-ért fullface bukó, mindenféle profi.

most voltam motocrossos boltban 15 e Ft-ért van bukó. elég jól néz ki.
csak kicsit nehéz 1350 g.
megéri nem?
asszem megveszem Girot, az könnyû.

t

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
bocika:én a helyedben az én Met attilámat venném meg,az igazi fullface,és még könnyû is

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Asszem a Casco Viper is ilyen CC-fullface megoldásos (bár engem ez a része nem érdekel), viszomt az a buksi nagyon tetszik nekem.
Szerintetek Casco Viper vagy Cratoni Xenon, vagy Argon? (Tudom, hogy nem is egy kategóriájú darabok, de haveri alapon lesz és az áráról majd késõbb kapok pontos infót, csak arra lennék kíváncsi, hogy a 3 modell közül szerintetek melyiket vegyem)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
A 661-ból gondolom a fullface-ekre gondolsz. A Switchblade viszont nem igazi full face bukó, hanem inkább CC bukó kiegészítve állvédõvel, ebbõl következõen lényegesen könyebb, jobban szellõzik, viszont kevésbé véd mint egy igazi fullface. Ráadásul ahogy én nézegettem elég ropi az állvédõje, hasonlóan a parachute-hoz, és macerás le föl szerelgetni. Persze lehet, hogy egynek jó. ;)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Sziasztok!

Giro Switchblade milyen buksi?
27200 a bikediszkontban.
Az L-s méret elvileg a legnagyobb, nem tudja valaki hány cm lehet?

ki mit venne 661et vagy Girot?

t

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Jó nagy kitolás, mer én meg a kéket akartam erre kiderül, hogy elvitték és még nem is kellett... Pedig a méret, meg a szín is jobb lett volna. Na mindegy remélem senki nem is gondolja, hogy haragszom mert tényleg nem, csak ezek szerint nagyon nem volt szerencsém.

Még meg van, csak Szombathelyen. Szerintem ott is marad, jelenleg úgy áll adolog, hogy a Zethos-t fogom megvenni.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
bocsi télleg:\
ha tudom, hogy xl-es akkor nem hozatom le. hát ez pech volt tényleg (

Zéé: havocot én csak tapogattam zethosom meg fél éve megvan és királyos :) szellõzik rendesen. bár nagy melegben homloknál meg a tarkónál lévõ szivacsnál bele szoktam izzadni. amúgy tök jól átjárja a fejed a levegõ (ha rövid a hajad:) beállítása tök eccerû és szuperul illeszkedik búrámra. napellenzõ talán kicsit rövid de legalább kilátok rendesen.. könnyû is nagyon.
havocban viszont van bogárháló ami zethosban nincs.
mindkettõ tök jó bukó szerintem.
szóval azt vedd amelyik jobban tetszik :) az 04es kék-fehér zethos szerintem nagyon állatul néz ki )
üdv!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Jó nagy kitolás, mer én meg a kéket akartam erre kiderül, hogy elvitték és még nem is kellett... Pedig a méret, meg a szín is jobb lett volna. Na mindegy remélem senki nem is gondolja, hogy haragszom mert tényleg nem, csak ezek szerint nagyon nem volt szerencsém.

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Hi!

Megkérdeztem. Meg van még nekik mindig a Giro Havoc. Az ára igen húzós 19.500 HUF.

Mondjuk még a Giro-t nem láttam, de itt Veszprémben tapogattam már egy Cratoni Zethos-t 17.200-10%-ért. Szerintetek melyiket éri meg jobban?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ZSM,
Zéé szeretne most havocot. ;)

én nyáron akartam havocot. cseke mondta h van egy zöld meg egy kék. kéket lehozták nekem szombathelyre, de nagy volt a búrámra, ezért vettem egy cratoni zethost mer az tutira volt méretben. zöldet nem tudák megmondani milyen..nekem meg már kellett egy bukó szal nem vártam rá..így történt hogy azt meg Te vetted meg :)

a kék azóta is ott áll a polcon szhelyen. szóval akinek kell menjen bátran.
Üdv!