Sziasztok! Ide is beirom:
Eladó egy zsirúj Cratoni Twister bukó 9,000-ért (bolti ára 13,000). Most nyertem a Tisza marcin, de már van 2 bukóm, úgyhogy ez már nem kell.
Ha érdekel, küldj privit!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bukósisakok
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:29
Írta 2003. július 24. - 12:47

Írta 2003. július 24. - 04:59

OFF:
bocs hogy ide irok...Ki tud Jo helyet a neten ahonnan rendelni lehet Hope feket, lehetoleg amerikai legyen...es megbizhato...
Ja es gyorsan kene..kosz
www.jensonusa.com kizarva nincs nekik fekuk...
bocs hogy ide irok...Ki tud Jo helyet a neten ahonnan rendelni lehet Hope feket, lehetoleg amerikai legyen...es megbizhato...
Ja es gyorsan kene..kosz
www.jensonusa.com kizarva nincs nekik fekuk...

Írta 2003. július 24. - 02:30

Fullface bukót szeretnék venni a közeljövõben, de nem igazán ismerem a kínálatot.
Neten+Bikemagben kinéztem magamnak a 661 full bravo-t, a mi szép+jó csak hát a pénz... a pénz az nagyon fontos dolog... (különösen az anyagi része)
Tuttok olcsóbbat ilyenjót vagy jobbat ennyiért?
Ha tudtok térd-sípcsontvédõt illetve kesztyût ajánlani azt is megköszönném!
Hiába... muszáj beruháznom kicsit, mert ha így folytatom hamar rossz vége lesz... májusban kaptam kranked 3-4-5öt meg NWD 1-2t... többit kitaláljátok
Jameg ha valakinek van rippelt NWD3 esetleg nyugodtan odaadhatja vagy ilyesmi...
Thx.
Neten+Bikemagben kinéztem magamnak a 661 full bravo-t, a mi szép+jó csak hát a pénz... a pénz az nagyon fontos dolog... (különösen az anyagi része)
Tuttok olcsóbbat ilyenjót vagy jobbat ennyiért?
Ha tudtok térd-sípcsontvédõt illetve kesztyût ajánlani azt is megköszönném!
Hiába... muszáj beruháznom kicsit, mert ha így folytatom hamar rossz vége lesz... májusban kaptam kranked 3-4-5öt meg NWD 1-2t... többit kitaláljátok
Jameg ha valakinek van rippelt NWD3 esetleg nyugodtan odaadhatja vagy ilyesmi...

Thx.
vendég_Master_*
Írta 2003. július 23. - 14:20

Matt:
Tapasztalatom az nincsen, de elég pöpec kis cuccnak néz ki. Ano és is ilyet akartam venne, de megtetszet egy Rudy Project siska, ami egész kafa ;D és jó, hogy mellette döntöttem. 8)
Tapasztalatom az nincsen, de elég pöpec kis cuccnak néz ki. Ano és is ilyet akartam venne, de megtetszet egy Rudy Project siska, ami egész kafa ;D és jó, hogy mellette döntöttem. 8)
Írta 2003. július 23. - 14:13

Na ma elmentem megvenni a Giro Havocot...és nagy a fejemre
Ugyhogy helyette valószinû egy Cratoni Zethos lesz. Van vkinek tapasztalata evvel a sisakkal?

Ugyhogy helyette valószinû egy Cratoni Zethos lesz. Van vkinek tapasztalata evvel a sisakkal?
vendég_Master_*
Írta 2003. július 23. - 11:04

Írta 2003. július 18. - 13:34

na ugen... Én csak a forglamazót mondtam :
sajna csekéék elég ramatyul állnak raktárkészletileg... fõleg GIROval... ha jól tudom leáltak a forgalmazásával, addig lesz, ameddig raktáron van nekik...
:-X

:-X
Írta 2003. július 18. - 13:24

ELVILEG a Havocot is a Cseke forgalmazza. De nem nagyon van nekik raktáron. Nekem azt mondták két darab van most. Egy kék és egy zöld. A kék már az enyém
De kérdezz rá, hátha van még valamelyik boltjukban..

Írta 2003. július 18. - 08:17

Szasz'
fogdosni, nyálazni szvsz ha bemész egy boltba...
és ha van készleten... :
ha jól szellõzõt akarsz, esetleg nézegesd meg a MANGO ESCAPE sityót...
árban verhetetlen lesz, jó minõségûnek tûnik, CSEKE forgalmazza...
a másik kettõvel még nem találkoztam...
Üdv, PéeF
fogdosni, nyálazni szvsz ha bemész egy boltba...

ha jól szellõzõt akarsz, esetleg nézegesd meg a MANGO ESCAPE sityót...
árban verhetetlen lesz, jó minõségûnek tûnik, CSEKE forgalmazza...
a másik kettõvel még nem találkoztam...
Üdv, PéeF
Írta 2003. július 17. - 10:22

Ja, a lényeg, hogy egy KIVÁLÓAN szellõzõ sisakot szeretnék, mert nagyon izzadós a dinnyém. A Cratonik nem passzolnak a búrámra.
Írta 2003. július 17. - 10:21

Üdv!
Nekem is bukót kellene vennem. A Met kilõve, mivel az idei jobb modellek nem igazán elérhetõek. Az újabb szállítás õsszel, vagy csak jövõre lesz. (Info Hauser)
Néztem a Bell X-Ray-t. Állat egy sisak, de a színek nem a legjobbak.
Giro Havoc. A Neten néztem, de hol foghatom a kezemben?
Uvex Wing Rs: tetszetõs darab. 2 hét múlva újabb szállítmány érkezik, tehát lesz színválaszték is.
A havocról írtatok, de az X-ray, ill Wingel kapcsolatosan van valakinek tapasztalata?
Nekem is bukót kellene vennem. A Met kilõve, mivel az idei jobb modellek nem igazán elérhetõek. Az újabb szállítás õsszel, vagy csak jövõre lesz. (Info Hauser)
Néztem a Bell X-Ray-t. Állat egy sisak, de a színek nem a legjobbak.
Giro Havoc. A Neten néztem, de hol foghatom a kezemben?
Uvex Wing Rs: tetszetõs darab. 2 hét múlva újabb szállítmány érkezik, tehát lesz színválaszték is.
A havocról írtatok, de az X-ray, ill Wingel kapcsolatosan van valakinek tapasztalata?
Írta 2003. július 17. - 00:51

Ma megrendeltem a Havocot. Ezek szerint jól döntöttem
Remélem jövõ szerdán már az enyém lehet aztán indulhat a buli!! ;D

Írta 2003. július 16. - 23:49

Most vettem Havocot, elõte meg Gila volt ;D
A Gila elég jól vizsgázott bevetésben a Havoc viszont összehasonlíthatatlanúl jobban szellõzik. Szerintem mindkettõ elég biztonságos (ahhoz képpest amit egy ilyen sisak nyújtani tud). Tapasztalatom annyi van, hogy egyszer izomból átestem egy hegyoldalon a biciklin és lefejeltem egy erdészeti létrát (ami a faiskoláknál a kerítésen van). Fejemen volt a Gila és még az is használható maradt -alig látszott rajta- pedig a fejem is fájt alatta.
A Gila elég jól vizsgázott bevetésben a Havoc viszont összehasonlíthatatlanúl jobban szellõzik. Szerintem mindkettõ elég biztonságos (ahhoz képpest amit egy ilyen sisak nyújtani tud). Tapasztalatom annyi van, hogy egyszer izomból átestem egy hegyoldalon a biciklin és lefejeltem egy erdészeti létrát (ami a faiskoláknál a kerítésen van). Fejemen volt a Gila és még az is használható maradt -alig látszott rajta- pedig a fejem is fájt alatta.
Írta 2003. július 15. - 12:48

Köszi!
A Havoc nekem is jobban bejön...de még csak képen láttam
Holnap úgy néz ki meg tudom nézni élõben a Gilát de szerintem Havoc lesz belõle. 
Több külföldi oldalon olvastam, hogy 2002 Giro sisakokban könnyen lejönnek a szivacsos izék. Van valakinek errõl infója? Megoldották már ezt a problémát az újaknál?
Thx!
A Havoc nekem is jobban bejön...de még csak képen láttam

Több külföldi oldalon olvastam, hogy 2002 Giro sisakokban könnyen lejönnek a szivacsos izék. Van valakinek errõl infója? Megoldották már ezt a problémát az újaknál?
Thx!
Írta 2003. július 15. - 11:43

Írta 2003. július 15. - 09:53

Szasz'
a HAVOC több nyílással és fejlettebb fejrögzítõ pénttal rendelkezik, míga GILA egy egyszerûbb alsó kategóriás sityó...
HA túrázgatsz, szvsz elég a GILA, míg ha indulsz hosszabb, versenyszerûbb, hosszútávokon, akkor megéri beruházni egy HAVOCra...
utolsó szempontként meg a HAVOC állatabbul néz ki
PéeF
a HAVOC több nyílással és fejlettebb fejrögzítõ pénttal rendelkezik, míga GILA egy egyszerûbb alsó kategóriás sityó...
HA túrázgatsz, szvsz elég a GILA, míg ha indulsz hosszabb, versenyszerûbb, hosszútávokon, akkor megéri beruházni egy HAVOCra...
utolsó szempontként meg a HAVOC állatabbul néz ki

PéeF
Írta 2003. július 15. - 01:14

Sziasztok!
Egy Giro Havoc és egy Gila között vacilálok..a havocot 19.5ér a gilát 13ér tudnám megvenni. Szerintetek megéri ennyivel többet fizetni a havocér vagy nem?
Elõre is thx a válaszokat!
MaTT
Egy Giro Havoc és egy Gila között vacilálok..a havocot 19.5ér a gilát 13ér tudnám megvenni. Szerintetek megéri ennyivel többet fizetni a havocér vagy nem?
Elõre is thx a válaszokat!
MaTT
Írta 2003. július 14. - 12:46

Írta 2003. július 14. - 10:48

gyigyu:
a MET magyarországi forgalmazója a HAUSER. A honlapjukon megtudhatsz többet is...
www.hauser.hu
Üdv, PéeF
a MET magyarországi forgalmazója a HAUSER. A honlapjukon megtudhatsz többet is...
www.hauser.hu
Üdv, PéeF
Írta 2003. július 12. - 22:32

Sziasztok!
A Magban a Shopping guide rovatban volt a MET Stradivarius bukó 17E- ért, de nincs ott, hogy hol! Tud valaki segíteni? Ki forgalmazza, ill. hol lelhetõ fel? Elõre is kössz!
gyigyu
A Magban a Shopping guide rovatban volt a MET Stradivarius bukó 17E- ért, de nincs ott, hogy hol! Tud valaki segíteni? Ki forgalmazza, ill. hol lelhetõ fel? Elõre is kössz!
gyigyu