Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok! Ide is beirom:

Eladó egy zsirúj Cratoni Twister bukó 9,000-ért (bolti ára 13,000). Most nyertem a Tisza marcin, de már van 2 bukóm, úgyhogy ez már nem kell.
Ha érdekel, küldj privit!

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
OFF:
bocs hogy ide irok...Ki tud Jo helyet a neten ahonnan rendelni lehet Hope feket, lehetoleg amerikai legyen...es megbizhato...
Ja es gyorsan kene..kosz
www.jensonusa.com kizarva nincs nekik fekuk...:(

wildman

wildman

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Fullface bukót szeretnék venni a közeljövõben, de nem igazán ismerem a kínálatot.

Neten+Bikemagben kinéztem magamnak a 661 full bravo-t, a mi szép+jó csak hát a pénz... a pénz az nagyon fontos dolog... (különösen az anyagi része)

Tuttok olcsóbbat ilyenjót vagy jobbat ennyiért?

Ha tudtok térd-sípcsontvédõt illetve kesztyût ajánlani azt is megköszönném!

Hiába... muszáj beruháznom kicsit, mert ha így folytatom hamar rossz vége lesz... májusban kaptam kranked 3-4-5öt meg NWD 1-2t... többit kitaláljátok

Jameg ha valakinek van rippelt NWD3 esetleg nyugodtan odaadhatja vagy ilyesmi... :)

Thx.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Matt:
Tapasztalatom az nincsen, de elég pöpec kis cuccnak néz ki. Ano és is ilyet akartam venne, de megtetszet egy Rudy Project siska, ami egész kafa ;D és jó, hogy mellette döntöttem. 8)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Na ma elmentem megvenni a Giro Havocot...és nagy a fejemre :(
Ugyhogy helyette valószinû egy Cratoni Zethos lesz. Van vkinek tapasztalata evvel a sisakkal?

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Bukó? Természetesen Rudy Project ;) Az a tuti!! ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
na ugen... Én csak a forglamazót mondtam ::) sajna csekéék elég ramatyul állnak raktárkészletileg... fõleg GIROval... ha jól tudom leáltak a forgalmazásával, addig lesz, ameddig raktáron van nekik...

:-X

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ELVILEG a Havocot is a Cseke forgalmazza. De nem nagyon van nekik raktáron. Nekem azt mondták két darab van most. Egy kék és egy zöld. A kék már az enyém :) De kérdezz rá, hátha van még valamelyik boltjukban..

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz'

fogdosni, nyálazni szvsz ha bemész egy boltba... ;) és ha van készleten... ::)

ha jól szellõzõt akarsz, esetleg nézegesd meg a MANGO ESCAPE sityót...
árban verhetetlen lesz, jó minõségûnek tûnik, CSEKE forgalmazza...

a másik kettõvel még nem találkoztam...

Üdv, PéeF

nickjames

nickjames

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Ja, a lényeg, hogy egy KIVÁLÓAN szellõzõ sisakot szeretnék, mert nagyon izzadós a dinnyém. A Cratonik nem passzolnak a búrámra.

nickjames

nickjames

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Üdv!

Nekem is bukót kellene vennem. A Met kilõve, mivel az idei jobb modellek nem igazán elérhetõek. Az újabb szállítás õsszel, vagy csak jövõre lesz. (Info Hauser)

Néztem a Bell X-Ray-t. Állat egy sisak, de a színek nem a legjobbak.

Giro Havoc. A Neten néztem, de hol foghatom a kezemben?

Uvex Wing Rs: tetszetõs darab. 2 hét múlva újabb szállítmány érkezik, tehát lesz színválaszték is.

A havocról írtatok, de az X-ray, ill Wingel kapcsolatosan van valakinek tapasztalata?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Ma megrendeltem a Havocot. Ezek szerint jól döntöttem :) Remélem jövõ szerdán már az enyém lehet aztán indulhat a buli!! ;D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Most vettem Havocot, elõte meg Gila volt ;D

A Gila elég jól vizsgázott bevetésben a Havoc viszont összehasonlíthatatlanúl jobban szellõzik. Szerintem mindkettõ elég biztonságos (ahhoz képpest amit egy ilyen sisak nyújtani tud). Tapasztalatom annyi van, hogy egyszer izomból átestem egy hegyoldalon a biciklin és lefejeltem egy erdészeti létrát (ami a faiskoláknál a kerítésen van). Fejemen volt a Gila és még az is használható maradt -alig látszott rajta- pedig a fejem is fájt alatta.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Köszi!
A Havoc nekem is jobban bejön...de még csak képen láttam :( Holnap úgy néz ki meg tudom nézni élõben a Gilát de szerintem Havoc lesz belõle. :)

Több külföldi oldalon olvastam, hogy 2002 Giro sisakokban könnyen lejönnek a szivacsos izék. Van valakinek errõl infója? Megoldották már ezt a problémát az újaknál?
Thx!

gyigyu

gyigyu

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Köszönöm a segítségeteket!
gyigyu

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz'

a HAVOC több nyílással és fejlettebb fejrögzítõ pénttal rendelkezik, míga GILA egy egyszerûbb alsó kategóriás sityó...

HA túrázgatsz, szvsz elég a GILA, míg ha indulsz hosszabb, versenyszerûbb, hosszútávokon, akkor megéri beruházni egy HAVOCra...

utolsó szempontként meg a HAVOC állatabbul néz ki ;)

PéeF

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Sziasztok!
Egy Giro Havoc és egy Gila között vacilálok..a havocot 19.5ér a gilát 13ér tudnám megvenni. Szerintetek megéri ennyivel többet fizetni a havocér vagy nem?
Elõre is thx a válaszokat!
MaTT

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
A legtöbb MET bukót eddig az X-Factorban láttam. volt Stradivarius is. ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
gyigyu:
a MET magyarországi forgalmazója a HAUSER. A honlapjukon megtudhatsz többet is...

www.hauser.hu

Üdv, PéeF

gyigyu

gyigyu

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Sziasztok!
A Magban a Shopping guide rovatban volt a MET Stradivarius bukó 17E- ért, de nincs ott, hogy hol! Tud valaki segíteni? Ki forgalmazza, ill. hol lelhetõ fel? Elõre is kössz!
gyigyu