Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2351 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ZSM,
Zéé szeretne most havocot. ;)

én nyáron akartam havocot. cseke mondta h van egy zöld meg egy kék. kéket lehozták nekem szombathelyre, de nagy volt a búrámra, ezért vettem egy cratoni zethost mer az tutira volt méretben. zöldet nem tudák megmondani milyen..nekem meg már kellett egy bukó szal nem vártam rá..így történt hogy azt meg Te vetted meg :)

a kék azóta is ott áll a polcon szhelyen. szóval akinek kell menjen bátran.
Üdv!

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Már régebben is hangoztattam, hogy RUDY PROJECT!!!!!!! ;D ;D ;D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
M-a-TT

Nekem Havoc van de mikor nyáron vettem már csak zöld volt a nagykerben és S/M-es. (ez persze nem szado-mazo...) Igaz, hogy ez pont jól áll a fejemen de mégis jó lett volna egy nagyobb (húdeérdekeseket írok mi?)

Na az viszont biztos, hogy K jól szellõzik. Egy kb normál hétköznapi hajhosszúsággal nem is érzem, hogy a fejemen van, úgy jár benne a szél. Szerintem érdemes megvenni.

Egyébként ha e mellett döntesz és inkább a kisebb méret lenne a jó szivesen cserlénék veled, a bukót keveset használtam. Ha meg nem, hát nem. Én nem csalódtam benne, szerintem megéri. (Ezt már mondtam, de így legalább tudatosúl mindenkiben, hogy ez mennyire jó egy sisak.) ;D

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Ha megszûnt akkor, a magyar nagyker hálózatok boltjaiban nem találsz, érdeklõdj pl. a Biondónál, vagy a Probike-ban (máshol kisebb az esély). Vagy még jobb ha vársz májusig...

xcbiker

xcbiker

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Szeretnék egy fájintos E2-es sisakot, de mivel a magyarországi disztribúciója megszûnt, így elég bajos beszerezni.
Tud valaki valami boltot külföldön ahol olcsón meg lehet venni, akár régebbi modelleket is?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
na tegnap voltam benn a boltban és még mindig megvan nekik a havoc bukó.
l/xl-es 60-64cm fejre és kék szürke.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
A full bravo 2 az DH bukó, az alján csattal. A full comp pedig olyan BMX cross szerû bukó, és az alján egy fûzõke van. Kábé ennyi, persze más még benne a bélés, a szellõzés, stb, stb. Megéri azt a +6ezret a bravo.

Caution

Caution

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Meg tudja mondani vki, hogy mi a különbség a 661 Full Bravo 2 és a Full Comp között az áron kívül?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
a fórumon balibának van egy ferrari pirosja...

lassan egy éve hasnyálja...

hátha jár erre,és mesíl róla ::)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
akkor talán szerencséd lesz :)
a fölsõ kék az, amelyikben szürke is van. ezen kívül még asszem egy zöld(?) volt raktáron..
ha sikerül beszerezni esetleg írd majd le a tapasztalatokat!

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

hi!
én nyáron akartam havoc-ot venni. csekééknél akkor 2-3 db volt. egy kéket lehoztak szombathelyre, de nagy volt szóval cratoni zethost vettem helyette. nem tom Neked mekkora a fejed, enyém 55cm körül van és hiába állítottam a legkisebbre ugy is lötyögött. lényeg hogy mikor legutóbb jártam a boltban ugy emléxem még ott volt a kirakatban.
esetleg hívd fel õket:
koczka kerékpárbolt:94/500-230

Elég nagy a búrám, a legnagyobb bukók szoktak jók lenni. Melyik kék színbe volt?
ebben:

Posted Image
vagy a Giro oldalán látható színben:

Posted Image

Viktor17

Viktor17

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
ja, 1ébként mikor jelenik meg a bikemag??? ???

Viktor17

Viktor17

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
hali!
vegyetek grex bukót ;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hi!
én nyáron akartam havoc-ot venni. csekééknél akkor 2-3 db volt. egy kéket lehoztak szombathelyre, de nagy volt szóval cratoni zethost vettem helyette. nem tom Neked mekkora a fejed, enyém 55cm körül van és hiába állítottam a legkisebbre ugy is lötyögött. lényeg hogy mikor legutóbb jártam a boltban ugy emléxem még ott volt a kirakatban.
esetleg hívd fel õket:
koczka kerékpárbolt:94/500-230

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
szerintem ha tdsz a vásárlással várni egy kicsit, akkkor mindenféleképp várd meg a SPORT2004 kiállítást...
Egyrészt egybõl kiderül CSEKEék foglalkoznak-e még a GIROkkal, másrészt ha foglalkoznak meg is tudod tapogatni esetleg Õket.

Ha hamarabb akarsz vásárolni, akkor érdemes más boltokba, nagyobbakba, vagy nagy városban megnézni, hátha van készleten nekik...

péef

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Ok, tehát forgalmazó nincs.
Viszont a www.bikeposta.hu oldalon fent van ez a bukó, tehát nekik van. Vagy nem elég friss az árlistájuk? Mit tudtok errõ a www.bikeposta.hu-ról?

Mert ugye itt találtam ilyet, de az még nem olyan, mint megtapogatni, megpróbálni, stb.

Azért kéne egy olyan bolt, ahol még vannak ilyen bukók.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
GIRO bukók hivatalos forgalmazója 2003ig a CSEKE RT volt, de 2003 elején úgy nyilatkopztak, hogy nem hoznak be többet az országba, annyi lesz amennyi a raktáron van még nekik... :-X

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Hi Emberek!

Kinéztem magamnak a Giro Havoc bukóját, de itt Veszprémben még nem láttam Giro bukókat.
Írjatok már pár boltot, ahol tutkó vannak Giro bukók. Illetve ha valaki tudja a forgalmazót is!

Kössz!

Viktor17

Viktor17

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
ok, zsír, köszi :)

pityu-giant

pityu-giant

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Csõ!
SZerintem a 661 is OK ,de nekem egy Odyssey-em van és az is fasza szóval akármelyik megvéd !