Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Már régebben is hangoztattam, hogy RUDY PROJECT!!!!!!! ;D ;D ;D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
M-a-TT

Nekem Havoc van de mikor nyáron vettem már csak zöld volt a nagykerben és S/M-es. (ez persze nem szado-mazo...) Igaz, hogy ez pont jól áll a fejemen de mégis jó lett volna egy nagyobb (húdeérdekeseket írok mi?)

Na az viszont biztos, hogy K jól szellõzik. Egy kb normál hétköznapi hajhosszúsággal nem is érzem, hogy a fejemen van, úgy jár benne a szél. Szerintem érdemes megvenni.

Egyébként ha e mellett döntesz és inkább a kisebb méret lenne a jó szivesen cserlénék veled, a bukót keveset használtam. Ha meg nem, hát nem. Én nem csalódtam benne, szerintem megéri. (Ezt már mondtam, de így legalább tudatosúl mindenkiben, hogy ez mennyire jó egy sisak.) ;D

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Ha megszûnt akkor, a magyar nagyker hálózatok boltjaiban nem találsz, érdeklõdj pl. a Biondónál, vagy a Probike-ban (máshol kisebb az esély). Vagy még jobb ha vársz májusig...

xcbiker

xcbiker

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Szeretnék egy fájintos E2-es sisakot, de mivel a magyarországi disztribúciója megszûnt, így elég bajos beszerezni.
Tud valaki valami boltot külföldön ahol olcsón meg lehet venni, akár régebbi modelleket is?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
na tegnap voltam benn a boltban és még mindig megvan nekik a havoc bukó.
l/xl-es 60-64cm fejre és kék szürke.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
A full bravo 2 az DH bukó, az alján csattal. A full comp pedig olyan BMX cross szerû bukó, és az alján egy fûzõke van. Kábé ennyi, persze más még benne a bélés, a szellõzés, stb, stb. Megéri azt a +6ezret a bravo.

Caution

Caution

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Meg tudja mondani vki, hogy mi a különbség a 661 Full Bravo 2 és a Full Comp között az áron kívül?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
a fórumon balibának van egy ferrari pirosja...

lassan egy éve hasnyálja...

hátha jár erre,és mesíl róla ::)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
akkor talán szerencséd lesz :)
a fölsõ kék az, amelyikben szürke is van. ezen kívül még asszem egy zöld(?) volt raktáron..
ha sikerül beszerezni esetleg írd majd le a tapasztalatokat!

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

hi!
én nyáron akartam havoc-ot venni. csekééknél akkor 2-3 db volt. egy kéket lehoztak szombathelyre, de nagy volt szóval cratoni zethost vettem helyette. nem tom Neked mekkora a fejed, enyém 55cm körül van és hiába állítottam a legkisebbre ugy is lötyögött. lényeg hogy mikor legutóbb jártam a boltban ugy emléxem még ott volt a kirakatban.
esetleg hívd fel õket:
koczka kerékpárbolt:94/500-230

Elég nagy a búrám, a legnagyobb bukók szoktak jók lenni. Melyik kék színbe volt?
ebben:

Feltöltött kép
vagy a Giro oldalán látható színben:

Feltöltött kép

Viktor17

Viktor17

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
ja, 1ébként mikor jelenik meg a bikemag??? ???

Viktor17

Viktor17

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
hali!
vegyetek grex bukót ;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hi!
én nyáron akartam havoc-ot venni. csekééknél akkor 2-3 db volt. egy kéket lehoztak szombathelyre, de nagy volt szóval cratoni zethost vettem helyette. nem tom Neked mekkora a fejed, enyém 55cm körül van és hiába állítottam a legkisebbre ugy is lötyögött. lényeg hogy mikor legutóbb jártam a boltban ugy emléxem még ott volt a kirakatban.
esetleg hívd fel õket:
koczka kerékpárbolt:94/500-230

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
szerintem ha tdsz a vásárlással várni egy kicsit, akkkor mindenféleképp várd meg a SPORT2004 kiállítást...
Egyrészt egybõl kiderül CSEKEék foglalkoznak-e még a GIROkkal, másrészt ha foglalkoznak meg is tudod tapogatni esetleg Õket.

Ha hamarabb akarsz vásárolni, akkor érdemes más boltokba, nagyobbakba, vagy nagy városban megnézni, hátha van készleten nekik...

péef

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Ok, tehát forgalmazó nincs.
Viszont a www.bikeposta.hu oldalon fent van ez a bukó, tehát nekik van. Vagy nem elég friss az árlistájuk? Mit tudtok errõ a www.bikeposta.hu-ról?

Mert ugye itt találtam ilyet, de az még nem olyan, mint megtapogatni, megpróbálni, stb.

Azért kéne egy olyan bolt, ahol még vannak ilyen bukók.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
GIRO bukók hivatalos forgalmazója 2003ig a CSEKE RT volt, de 2003 elején úgy nyilatkopztak, hogy nem hoznak be többet az országba, annyi lesz amennyi a raktáron van még nekik... :-X

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Hi Emberek!

Kinéztem magamnak a Giro Havoc bukóját, de itt Veszprémben még nem láttam Giro bukókat.
Írjatok már pár boltot, ahol tutkó vannak Giro bukók. Illetve ha valaki tudja a forgalmazót is!

Kössz!

Viktor17

Viktor17

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
ok, zsír, köszi :)

pityu-giant

pityu-giant

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Csõ!
SZerintem a 661 is OK ,de nekem egy Odyssey-em van és az is fasza szóval akármelyik megvéd !

Viktor17

Viktor17

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Sziasztok!
Érdemes lenne GREX Fullface bukót venni 15ért, mint 661 -t 20 ért?