Már régebben is hangoztattam, hogy RUDY PROJECT!!!!!!! ;D ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bukósisakok
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:29
vendég_Master_*
Írta 2004. február 27. - 14:46

Írta 2004. február 27. - 11:58

M-a-TT
Nekem Havoc van de mikor nyáron vettem már csak zöld volt a nagykerben és S/M-es. (ez persze nem szado-mazo...) Igaz, hogy ez pont jól áll a fejemen de mégis jó lett volna egy nagyobb (húdeérdekeseket írok mi?)
Na az viszont biztos, hogy K jól szellõzik. Egy kb normál hétköznapi hajhosszúsággal nem is érzem, hogy a fejemen van, úgy jár benne a szél. Szerintem érdemes megvenni.
Egyébként ha e mellett döntesz és inkább a kisebb méret lenne a jó szivesen cserlénék veled, a bukót keveset használtam. Ha meg nem, hát nem. Én nem csalódtam benne, szerintem megéri. (Ezt már mondtam, de így legalább tudatosúl mindenkiben, hogy ez mennyire jó egy sisak.) ;D
Nekem Havoc van de mikor nyáron vettem már csak zöld volt a nagykerben és S/M-es. (ez persze nem szado-mazo...) Igaz, hogy ez pont jól áll a fejemen de mégis jó lett volna egy nagyobb (húdeérdekeseket írok mi?)
Na az viszont biztos, hogy K jól szellõzik. Egy kb normál hétköznapi hajhosszúsággal nem is érzem, hogy a fejemen van, úgy jár benne a szél. Szerintem érdemes megvenni.
Egyébként ha e mellett döntesz és inkább a kisebb méret lenne a jó szivesen cserlénék veled, a bukót keveset használtam. Ha meg nem, hát nem. Én nem csalódtam benne, szerintem megéri. (Ezt már mondtam, de így legalább tudatosúl mindenkiben, hogy ez mennyire jó egy sisak.) ;D
Írta 2004. február 27. - 10:35

Ha megszûnt akkor, a magyar nagyker hálózatok boltjaiban nem találsz, érdeklõdj pl. a Biondónál, vagy a Probike-ban (máshol kisebb az esély). Vagy még jobb ha vársz májusig...
Írta 2004. február 27. - 10:23

Szeretnék egy fájintos E2-es sisakot, de mivel a magyarországi disztribúciója megszûnt, így elég bajos beszerezni.
Tud valaki valami boltot külföldön ahol olcsón meg lehet venni, akár régebbi modelleket is?
Tud valaki valami boltot külföldön ahol olcsón meg lehet venni, akár régebbi modelleket is?
Írta 2004. február 07. - 11:49

na tegnap voltam benn a boltban és még mindig megvan nekik a havoc bukó.
l/xl-es 60-64cm fejre és kék szürke.
l/xl-es 60-64cm fejre és kék szürke.
Írta 2004. február 03. - 08:13

A full bravo 2 az DH bukó, az alján csattal. A full comp pedig olyan BMX cross szerû bukó, és az alján egy fûzõke van. Kábé ennyi, persze más még benne a bélés, a szellõzés, stb, stb. Megéri azt a +6ezret a bravo.
Írta 2004. február 03. - 02:17

Meg tudja mondani vki, hogy mi a különbség a 661 Full Bravo 2 és a Full Comp között az áron kívül?
Írta 2004. január 30. - 16:17

a fórumon balibának van egy ferrari pirosja...
lassan egy éve hasnyálja...
hátha jár erre,és mesíl róla :
lassan egy éve hasnyálja...
hátha jár erre,és mesíl róla :

Írta 2004. január 30. - 16:09

akkor talán szerencséd lesz 
a fölsõ kék az, amelyikben szürke is van. ezen kívül még asszem egy zöld(?) volt raktáron..
ha sikerül beszerezni esetleg írd majd le a tapasztalatokat!

a fölsõ kék az, amelyikben szürke is van. ezen kívül még asszem egy zöld(?) volt raktáron..
ha sikerül beszerezni esetleg írd majd le a tapasztalatokat!
Írta 2004. január 30. - 12:24

hi!
én nyáron akartam havoc-ot venni. csekééknél akkor 2-3 db volt. egy kéket lehoztak szombathelyre, de nagy volt szóval cratoni zethost vettem helyette. nem tom Neked mekkora a fejed, enyém 55cm körül van és hiába állítottam a legkisebbre ugy is lötyögött. lényeg hogy mikor legutóbb jártam a boltban ugy emléxem még ott volt a kirakatban.
esetleg hívd fel õket:
koczka kerékpárbolt:94/500-230
Elég nagy a búrám, a legnagyobb bukók szoktak jók lenni. Melyik kék színbe volt?
ebben:

vagy a Giro oldalán látható színben:

Írta 2004. január 29. - 20:00

Írta 2004. január 29. - 19:32

Írta 2004. január 29. - 19:28

hi!
én nyáron akartam havoc-ot venni. csekééknél akkor 2-3 db volt. egy kéket lehoztak szombathelyre, de nagy volt szóval cratoni zethost vettem helyette. nem tom Neked mekkora a fejed, enyém 55cm körül van és hiába állítottam a legkisebbre ugy is lötyögött. lényeg hogy mikor legutóbb jártam a boltban ugy emléxem még ott volt a kirakatban.
esetleg hívd fel õket:
esetleg hívd fel õket:
Írta 2004. január 29. - 15:43

szerintem ha tdsz a vásárlással várni egy kicsit, akkkor mindenféleképp várd meg a SPORT2004 kiállítást...
Egyrészt egybõl kiderül CSEKEék foglalkoznak-e még a GIROkkal, másrészt ha foglalkoznak meg is tudod tapogatni esetleg Õket.
Ha hamarabb akarsz vásárolni, akkor érdemes más boltokba, nagyobbakba, vagy nagy városban megnézni, hátha van készleten nekik...
péef
Egyrészt egybõl kiderül CSEKEék foglalkoznak-e még a GIROkkal, másrészt ha foglalkoznak meg is tudod tapogatni esetleg Õket.
Ha hamarabb akarsz vásárolni, akkor érdemes más boltokba, nagyobbakba, vagy nagy városban megnézni, hátha van készleten nekik...
péef
Írta 2004. január 29. - 15:39

Ok, tehát forgalmazó nincs.
Viszont a www.bikeposta.hu oldalon fent van ez a bukó, tehát nekik van. Vagy nem elég friss az árlistájuk? Mit tudtok errõ a www.bikeposta.hu-ról?
Mert ugye itt találtam ilyet, de az még nem olyan, mint megtapogatni, megpróbálni, stb.
Azért kéne egy olyan bolt, ahol még vannak ilyen bukók.
Viszont a www.bikeposta.hu oldalon fent van ez a bukó, tehát nekik van. Vagy nem elég friss az árlistájuk? Mit tudtok errõ a www.bikeposta.hu-ról?
Mert ugye itt találtam ilyet, de az még nem olyan, mint megtapogatni, megpróbálni, stb.
Azért kéne egy olyan bolt, ahol még vannak ilyen bukók.
Írta 2004. január 29. - 12:05

GIRO bukók hivatalos forgalmazója 2003ig a CSEKE RT volt, de 2003 elején úgy nyilatkopztak, hogy nem hoznak be többet az országba, annyi lesz amennyi a raktáron van még nekik... :-X
Írta 2004. január 29. - 11:57

Hi Emberek!
Kinéztem magamnak a Giro Havoc bukóját, de itt Veszprémben még nem láttam Giro bukókat.
Írjatok már pár boltot, ahol tutkó vannak Giro bukók. Illetve ha valaki tudja a forgalmazót is!
Kössz!
Kinéztem magamnak a Giro Havoc bukóját, de itt Veszprémben még nem láttam Giro bukókat.
Írjatok már pár boltot, ahol tutkó vannak Giro bukók. Illetve ha valaki tudja a forgalmazót is!
Kössz!
Írta 2004. január 23. - 15:10

Írta 2004. január 22. - 21:10

Csõ!
SZerintem a 661 is OK ,de nekem egy Odyssey-em van és az is fasza szóval akármelyik megvéd !
SZerintem a 661 is OK ,de nekem egy Odyssey-em van és az is fasza szóval akármelyik megvéd !
Írta 2004. január 22. - 20:47

Sziasztok!
Érdemes lenne GREX Fullface bukót venni 15ért, mint 661 -t 20 ért?
Érdemes lenne GREX Fullface bukót venni 15ért, mint 661 -t 20 ért?