Szeretnék venni bukót. Eddig 2 bili tetszett meg:
Uvex Bladenight
Uvex Wing RS
Gondolom a második sokkal jobbnak számít, viszont csak az elsõt tudtam felpróbálni, mert ilyen Hervis féle boltokban Wing nincs. Viszont így meg nem merem a winget megrendelni.
Tudtok olyan boltot ahol esetleg mindkettõ van, ha bemegyek felpróbálni?
Amúgy hihetetlen micsoda árkülönbségek vannak. De ahol jó az ár ott csak rendelni lehet..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bukósisakok
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:29
Posted 2006. July 16. - 06:50
Posted 2006. May 30. - 17:32
most tervezek uj sisakot venni. egyenlöre a Giro Pneumo 2005ös és a Giro Atmos között gondolkozom. az ár külömbség kb 50 euro. Az Atmos szebb meg minden de nem tudom hogy megéri e az extra költség. Eddig egy Casco Tecfire volt amit CC-re meg utra használtam, ahhoz képest mind a kettö sokkal komolyabb. Az elsödleges célok a szellözés minösége a biztonság és a kényelem, nem nagyon számit pa´r gramm súly vagy a prestige külömbség.
vélemények?
vélemények?
Posted 2006. May 30. - 15:57
Posted 2006. May 30. - 14:25
Posted 2006. May 30. - 12:13
Szia Mindenkinek!
Kéne 1 kis segítség: sixsixone dirt lid bukót keresek, ráadásul pirosat, fényeset. Csomó boltot felhívtam, ez tavalyi készlet, már nincs ilyen színû, amit a nagykereskedõk is megerõsítettek.
Ha akadna vmi tuti tippetek, írjatok!
Köszi elõre is
Kéne 1 kis segítség: sixsixone dirt lid bukót keresek, ráadásul pirosat, fényeset. Csomó boltot felhívtam, ez tavalyi készlet, már nincs ilyen színû, amit a nagykereskedõk is megerõsítettek.
Ha akadna vmi tuti tippetek, írjatok!
Köszi elõre is
Posted 2006. May 29. - 21:23
Jól szellõzõ fullface-t ennyi pénzért nem fogsz kapni. Ami szóba jöhet, mind 35 forint felett van.
Posted 2006. May 29. - 21:21
Levegõvétel problémáim nincsenek fullfacben már hetek óta használom egy haverom 661 nem tom mijét
és inkább beleizzadok minthogy egy nagyobb bénázás után eltörjem az állkapcsom....
Akkor most mondanátok árat ezekre? 661 strike helmetet találtam árkádban 21ért (azé figyelitek milyen gyors voltam) már csak a szemcsi ára kéne....
Akkor most mondanátok árat ezekre? 661 strike helmetet találtam árkádban 21ért (azé figyelitek milyen gyors voltam) már csak a szemcsi ára kéne....
Posted 2006. May 29. - 21:12
sz@r. letört az állvédõ a zsír új bukón mikor a boltos próbálta elmutogatni, h hogy mûxik...
a Giromon kívül még nem láttam jó megoldást a dologra 8D
a Giromon kívül még nem láttam jó megoldást a dologra 8D
Posted 2006. May 29. - 21:07
Esetleg az a levehetõ állvédõs Casco ( asszem: Viper MX), bár nem tom az mennyire jó, de a Casco-k állítólag nem rosszak.....az megoldaná az enduro affért.....
Posted 2006. May 29. - 20:49
mászásra semmiképp nem érdemes fullface.. akkor egyszerûen nem lehet rendesen levegõt venni, meg megsül benne az ember feje...
lefele jó mondjuk..
lefele jó mondjuk..
Posted 2006. May 29. - 19:28
egy 661 fullface és 1 fasza uvex szemcsi
bár igazából egyik rendes fullface sem enduro, mert rendesen leizzadnál bennük felfelé...
bár igazából egyik rendes fullface sem enduro, mert rendesen leizzadnál bennük felfelé...
Posted 2006. May 29. - 19:23
Nagyon nagy segítségre van szükségem!!!
Még a Konatali elõtt szükségem volna egy fullface bukóra maximum 29 ezerért és szeretnék hozzá szemcsit is. Nem vagyok zúzós "déhás" de jól jön a full face az enduro pályákon. Szóval, nem feltétlenül kell nagyon erõsnek és profinak lennie, de azért bírja hosszú idõn át. Ajánlat?
Még a Konatali elõtt szükségem volna egy fullface bukóra maximum 29 ezerért és szeretnék hozzá szemcsit is. Nem vagyok zúzós "déhás" de jól jön a full face az enduro pályákon. Szóval, nem feltétlenül kell nagyon erõsnek és profinak lennie, de azért bírja hosszú idõn át. Ajánlat?
Posted 2006. May 29. - 12:32
Mi van még a technikai dolgokon túl? Komfortra gondolsz?
A Zethos elvileg jobban szellõzik és van benne bogárháló, ha ez számít valamennyit. Végül nem ilyet vettem, de nekem ezek közül a szellõzés fontos volt..
Edit: jja és szebb..
A Zethos elvileg jobban szellõzik és van benne bogárháló, ha ez számít valamennyit. Végül nem ilyet vettem, de nekem ezek közül a szellõzés fontos volt..
Edit: jja és szebb..
Posted 2006. May 29. - 10:31
Még egy kérdésem lenne: Van valamilyen nagyobb külömbség egy átlagos biker számára a Cratoni Zethos és Xenon modellek között? Miben nyújt kevesebbet a Xenon? (technikai paraméterein kívül)
Posted 2006. May 28. - 21:26
Posted 2006. May 28. - 18:01
De így sajna nem megy rá rendesen a fejemre
Pedig a az összes ilyen méretû sisak passzolt.
Posted 2006. May 28. - 15:53
Nekem is van benne háló. Én úgy gondolom, az azért van, hogy a szellõzés jobban tudjon benne érvényesülni, meg véd a bogaraktól. Szerintem jó sisak, az ára viszont kicsit húzós.
Posted 2006. May 28. - 14:52
Én Viper-t használok és semmi gond nem volt vele eddig. Ha jól emlékszek Al-t már fogta meg fán és õ is meg volt vele elégedve..
A hálós belsõ "szövet" rész az én fejemet sem engedi teljesen a kemény részhez, de úgy gondolom, hogy ez normális. Legalább van egy kis lassulási "hézag".. De majd kijavíta valaki, ha hülyeséget mondok...
A hálós belsõ "szövet" rész az én fejemet sem engedi teljesen a kemény részhez, de úgy gondolom, hogy ez normális. Legalább van egy kis lassulási "hézag".. De majd kijavíta valaki, ha hülyeséget mondok...
Posted 2006. May 28. - 10:31
Hali!
Érdeklõdnék, h mi a véleményetek az alábbi bukókról
Cratoni Zethos / Xenon (õket még nem próbáltam fel)
Casco Viper (vele lenne egy dilemmám: A Fülöp kp boltban felpróbáltam egyet és tökéletesen illet is a fejemre, de itt 18k huf-ért adták. Megnéztem A RB--ban ahol most akcióban 14k, de az ott lévõ szintén L/XL modell kicsi volt. Ugyanis van benne egy hálós rész ami miatt nem megy fel teljesen, de ez a cucc egybe van varva a rögzítõ tekerõs résszel. Lehet, h a Fülöpnél korábbi modell volt? mit tudtok mondani errõl?
Ilettve milyen más típusokat ajánlotok ebben az árkategórában fõleg városi, országúti, és néha xc felhasználásra?
Elõre is köszi
Érdeklõdnék, h mi a véleményetek az alábbi bukókról
Cratoni Zethos / Xenon (õket még nem próbáltam fel)
Casco Viper (vele lenne egy dilemmám: A Fülöp kp boltban felpróbáltam egyet és tökéletesen illet is a fejemre, de itt 18k huf-ért adták. Megnéztem A RB--ban ahol most akcióban 14k, de az ott lévõ szintén L/XL modell kicsi volt. Ugyanis van benne egy hálós rész ami miatt nem megy fel teljesen, de ez a cucc egybe van varva a rögzítõ tekerõs résszel. Lehet, h a Fülöpnél korábbi modell volt? mit tudtok mondani errõl?
Ilettve milyen más típusokat ajánlotok ebben az árkategórában fõleg városi, országúti, és néha xc felhasználásra?
Elõre is köszi
Posted 2006. May 22. - 13:29
Nincsen komolyabb.Giro-t tegnap láttam a Hervisben (Pólus Center). Indicator és Transfer volt (asszem 9 és 11 rugó) Ez két viszonylag alap-cucc, nem tudom, vannak-e komolyabbak Herviséknek. Nem néztem végig a kínálatot.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme

Sign In
Create Account

Back to top