Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bukósisakok

- - - - -

• Please log in to reply
2354 replies to this topic

lbalazs

lbalazs

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Szeretnék venni bukót. Eddig 2 bili tetszett meg:

Uvex Bladenight
Uvex Wing RS

Gondolom a második sokkal jobbnak számít, viszont csak az elsõt tudtam felpróbálni, mert ilyen Hervis féle boltokban Wing nincs. Viszont így meg nem merem a winget megrendelni.

Tudtok olyan boltot ahol esetleg mindkettõ van, ha bemegyek felpróbálni?
Amúgy hihetetlen micsoda árkülönbségek vannak. De ahol jó az ár ott csak rendelni lehet..

Bäron

Bäron

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
most tervezek uj sisakot venni. egyenlöre a Giro Pneumo 2005ös és a Giro Atmos között gondolkozom. az ár külömbség kb 50 euro. Az Atmos szebb meg minden de nem tudom hogy megéri e az extra költség. Eddig egy Casco Tecfire volt amit CC-re meg utra használtam, ahhoz képest mind a kettö sokkal komolyabb. Az elsödleges célok a szellözés minösége a biztonság és a kényelem, nem nagyon számit pa´r gramm súly vagy a prestige külömbség.
vélemények?

k.ender

k.ender

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Neve? Link ahol megnézhetem?

dr.justice

dr.justice

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Nekem véletlenül éppen ilyen van.
Szívesen elcserélném egy ugyanilyenre, más színben.

osrika

osrika

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Szia Mindenkinek!
Kéne 1 kis segítség: sixsixone dirt lid bukót keresek, ráadásul pirosat, fényeset. Csomó boltot felhívtam, ez tavalyi készlet, már nincs ilyen színû, amit a nagykereskedõk is megerõsítettek.
Ha akadna vmi tuti tippetek, írjatok!
Köszi elõre is

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Jól szellõzõ fullface-t ennyi pénzért nem fogsz kapni. Ami szóba jöhet, mind 35 forint felett van.

k.ender

k.ender

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Levegõvétel problémáim nincsenek fullfacben már hetek óta használom egy haverom 661 nem tom mijét :D és inkább beleizzadok minthogy egy nagyobb bénázás után eltörjem az állkapcsom....
Akkor most mondanátok árat ezekre? 661 strike helmetet találtam árkádban 21ért (azé figyelitek milyen gyors voltam) már csak a szemcsi ára kéne....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
sz@r. letört az állvédõ a zsír új bukón mikor a boltos próbálta elmutogatni, h hogy mûxik...
a Giromon kívül még nem láttam jó megoldást a dologra 8D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Esetleg az a levehetõ állvédõs Casco ( asszem: Viper MX), bár nem tom az mennyire jó, de a Casco-k állítólag nem rosszak.....az megoldaná az enduro affért.....:D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mászásra semmiképp nem érdemes fullface.. akkor egyszerûen nem lehet rendesen levegõt venni, meg megsül benne az ember feje...
lefele jó mondjuk..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
egy 661 fullface és 1 fasza uvex szemcsi
bár igazából egyik rendes fullface sem enduro, mert rendesen leizzadnál bennük felfelé...

k.ender

k.ender

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Nagyon nagy segítségre van szükségem!!!
Még a Konatali elõtt szükségem volna egy fullface bukóra maximum 29 ezerért és szeretnék hozzá szemcsit is. Nem vagyok zúzós "déhás" de jól jön a full face az enduro pályákon. Szóval, nem feltétlenül kell nagyon erõsnek és profinak lennie, de azért bírja hosszú idõn át. Ajánlat?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Mi van még a technikai dolgokon túl? Komfortra gondolsz?
A Zethos elvileg jobban szellõzik és van benne bogárháló, ha ez számít valamennyit. Végül nem ilyet vettem, de nekem ezek közül a szellõzés fontos volt..

Edit: jja és szebb.. :D

dni

dni

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Még egy kérdésem lenne: Van valamilyen nagyobb külömbség egy átlagos biker számára a Cratoni Zethos és Xenon modellek között? Miben nyújt kevesebbet a Xenon? (technikai paraméterein kívül)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Annak viszont nem sok köze lehet a hálóhoz.. Ha mégis, akkor azt nagyon furcsállanám...

dni

dni

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
De így sajna nem megy rá rendesen a fejemre :( Pedig a az összes ilyen méretû sisak passzolt.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
Nekem is van benne háló. Én úgy gondolom, az azért van, hogy a szellõzés jobban tudjon benne érvényesülni, meg véd a bogaraktól. Szerintem jó sisak, az ára viszont kicsit húzós.:)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Én Viper-t használok és semmi gond nem volt vele eddig. Ha jól emlékszek Al-t már fogta meg fán és õ is meg volt vele elégedve..
A hálós belsõ "szövet" rész az én fejemet sem engedi teljesen a kemény részhez, de úgy gondolom, hogy ez normális. Legalább van egy kis lassulási "hézag".. De majd kijavíta valaki, ha hülyeséget mondok...

dni

dni

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Hali!

Érdeklõdnék, h mi a véleményetek az alábbi bukókról
Cratoni Zethos / Xenon (õket még nem próbáltam fel)
Casco Viper (vele lenne egy dilemmám: A Fülöp kp boltban felpróbáltam egyet és tökéletesen illet is a fejemre, de itt 18k huf-ért adták. Megnéztem A RB--ban ahol most akcióban 14k, de az ott lévõ szintén L/XL modell kicsi volt. Ugyanis van benne egy hálós rész ami miatt nem megy fel teljesen, de ez a cucc egybe van varva a rögzítõ tekerõs résszel. Lehet, h a Fülöpnél korábbi modell volt? mit tudtok mondani errõl?
Ilettve milyen más típusokat ajánlotok ebben az árkategórában fõleg városi, országúti, és néha xc felhasználásra?

Elõre is köszi

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

Giro-t tegnap láttam a Hervisben (Pólus Center). Indicator és Transfer volt (asszem 9 és 11 rugó) Ez két viszonylag alap-cucc, nem tudom, vannak-e komolyabbak Herviséknek. Nem néztem végig a kínálatot.

Nincsen komolyabb.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)