Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
sisakot nem hordok még de van egy építõmunkás fasza sárga sisakom rárajzolva egy összecsukhatós kemping...:D ezt szoktam felvenni ha megyek tenyõszigetre

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Camping Joe: hordasz sisakot?

A sebesség mindent megold.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Giro Havoc-ot láttam a Dechatlon-ban.

8900 az ára, nagyon megéri.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Köszi. Kár a Giro-ért mert ahogy az oldalukon néztem van egy pár igen jó darab! Akkor maradnak a láncosok :-) Bár ha minden igaz akkor a Kerékvárban mintha láttam volna egy-két Giro-t. Na majd oda is elnézek.
Mégegyszer köszi!

Giro Havoc-ot láttam a Dechatlon-ban.
GT-Atee

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Megnyugtató...köszönöm.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
kérdés: a honlapot böngészve tûnt fel ez?:) nem az a nõi alkatrész ruha, melyre ezt rámondják, hanem melyen ez rögtön feltûnik.

pl meg kell nézni a manapság közkedvelt northshore vázakat. rózsaszín:) mégis fiuk használják õket

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
izé..

Posted Image

ez mitõl lenne nõi bukó?

szvsz unisex
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Most kapcsolok, hogy tavaly nyáron férfi létemre nõi bukót adtak el nekem a probike-ban /Giro encinal/. Persze hogy eladja, ha ez a dolga, de könyörgöm, mindent rásóznak az emberre ha nem ért hozzá? Végeredményben tök mindegy, de bánt a dolog...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem is lenne egy kérdésem: az uvexen kívül, használ más márka racsnis állcsatot?

A sebesség mindent megold.

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Köszi. Kár a Giro-ért mert ahogy az oldalukon néztem van egy pár igen jó darab! Akkor maradnak a láncosok :-) Bár ha minden igaz akkor a Kerékvárban mintha láttam volna egy-két Giro-t. Na majd oda is elnézek.
Mégegyszer köszi!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Giro-t idehaza felejtsd el. Sajna nem forgalmazzák már, max 1-2 boltban magánimportból tudnak hozni. Cratoni a Lánc-os boltokban van szépszámmal.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Hát igen, eljött a vásárlás ideje... Tudtok olyan boltokat ahol Giro-k és Cratoni-k viszonylag bõvebb választékban fordulnak elõ?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

nem mindig a drágább a jobb pl láttam már Cratoni Downhill Interceptort széttörve pedig ez nem egy olcsó darab, és páncélt is érdemes venni ;)

Én már láttam kilõtt Abrams tankot, pedig az is nagyon drága! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Azért mert eltörött egy sisak, még nem biztos hogy rossz volt. A sisak feladata hogy elnyelje azokat az ütésbõl származó erõket, amik a fejedet érnék, és ez ha úgy adódik akkor a sisak szétesésével jár, de ez nem azt jelenti hogy a fejed sem marad egyben.
Egyébként egy esés után (ha eséskor a sisakot is ütés érte) ajánlatos kicserélni a sisakot, mert nem látod hogy mennyire roncsolódott a belsõ szerkezete és legközelebb lehet semmit sem véd majd.
Az ár, max. azt jelzi (egyazon márkán belüli sisakokról beszélve), hogy mennyire nagy erõhatásoknak áll ellent. Más egy olcsó sisak, amit kisebb erõk elviselésére terveztek, mint egy drága aminek nagyobb behatásokat is ki kell bírnia. Ez nem minõségi hanem tervezési kérdés, mindent arra kell használni amire tervezték.
Persze biztosan vannak silány gyártmányok is, de egy neves cég sisakjai szerintem megfelelnek azoknak az elvárásoknak amikre tervezték.
Én azt mondom, hogy nézz utána hogy mire tervezték azt a sisakot amit kinéztél magadnak, és ha az a Te elvárásaiddal egybeesik akkor vedd meg.

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
nem mindig a drágább a jobb pl láttam már Cratoni Downhill Interceptort széttörve pedig ez nem egy olcsó darab, és páncélt is érdemes venni ;)
Posted Image

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
hát legutóbb ugy 3 hete estem egy olyat h szerencsém van h még itt vagyok mer állítólag ráestem vmi fára és az el is tört...igazából nem emlékeztem tehát agyrázkódásom lett...huuu nagyon szar volt :S szoval a lényeg h védjen vmennyire, mert egyre nagyobb sebességet engedek meg magamnak és muszály lessz vmi...az meg h egy idõ után eltörik ha sokat esnék benne,ez bennevan mert nem 60000es darab tehát annyiért egy ilyen full comp mellé még tudnék venni könyök+térd védõket is tehát valszeg ez a full comp lessz megvéve...de ha vmi gond lenne vkinek vele akkor az légyszi szoljon róla...thx

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

a sixsixone full comp bukókról van vkinek tapasztalata?megéri megvenni 22000ért?

nekem nem ijenem van de egy haveronkak igen, õ pl töbször esett vele "fejre" de mindig megvédte ugyhogy ha teheted vedd meg
jótanács: egy nagy fejreesés után le kéne cselrélne mert a benne lávõ habszivacs megrepedhet és a kévetkezõ esésnél kettétörhet a bukó

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
a sixsixone full comp bukókról van vkinek tapasztalata?megéri megvenni 22000ért?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Casco Vautronja van valakinek?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
http://www.carbonfiberhelmets.com/