Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bukósisakok

- - - - -

• Please log in to reply
2350 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Mellé :)

De, barátnõmnek olyan van, piros-narancs, de szerencsére nem lady változat. Nem mellesleg még van a forgalmazónál pár darab, kisebb és nagyobb méretben is, szóval neked még van esélyed :)

Ja, és még annyi, h idõbel minden megmurdál; a MET és a Giro bukómnak is elkopott az állítója, és használat közben le tudtak lazulni. Az Uvexem mondjuk sokszor annyi használat mellett még mindig bírja, de ebben meg néha elcsúszik egymáshoz képest a "fogazott sor"... Bár ez messze nem olyan zavaró, mintha elmozogna, és 3 év után már elnézem neki :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Tippelhetek? Wing RS?

Btw. ha valaki tud nagyméretû (57-62) Wing RS sisakról valamelyik boltban, az ne habozzon beírni!

Ha ilyen eredményességgel lottóznál, eltiltanának a szerencsejátékoktól.:D:D:D

Supersonic RS-t nem nézted még?

Én ezzel szemezek - valószínûleg ez váltja majd a Giro-t: http://www.chainreac...x?ModelID=39023

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Tippelhetek? Wing RS?

Btw. ha valaki tud nagyméretû (57-62) Wing RS sisakról valamelyik boltban, az ne habozzon beírni!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A vékony szivacs miatt egyes helyeken nyomta a fejemet s ez igen kellemetlen volt. A szivacs, vékonysága miatt hamar foszlani kezd.
Én is beírhattam volna az Uvex-et, meg a Specit, mert az elsõbõl kettõt, a másodikból egyet nulláztam, és mindegyik alkalmat fejsérülés nélkül úsztam meg, de ennek ellenére nem lettem elfogult velük szemben.

Mindezektõl függetlenül nálam, a próbált márkák és modellek alapján egyértelmûen az Uvex áll az elsõ helyen. Sajnos a kedvenc modellemet már nem gyártják.:(

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

nocsak :wtf:
mesélj! ideje lenne lecserélnem a Cratoni Zethost és most Giroban gondolkodom. Animas meg Xen nagyon tetszetõs.

Nekem Animas van és nagyon meg vagyok vele elégedve, 2 éve nyúzom.

A szivacsbetéteken ugyan már látszik a használat, elkezdett foszlani a szélük, de ennyi idõ után ez elnézhetõ szvsz.

VV:Az hogy vékonyak a szivacsok nálam elõny, mert kevésbé meleg. A vastagot is elõbb-utóbb átizzadnám, szal jobb így.

Beismerem hogy elfogult vagyok a Giro sisakokkal kapcsolatban, az elõzõ megmentette az életem, szal hû maradok a márkához.
Feltöltött kép
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A kivitelezés nagyon gyakran kritikán aluli. Egyes megoldások rendkívül bosszantók egyes modelleknél: nem lehet kiszedni a szíjat (így nehézkes a tisztítása), vékonyak a szivacsbetétek, rögzítési rendszerei nem mindig tökéletesek (kiold, nem pozícionálható pontosan), nagyon sok más gyártóhoz hasonlóan nálunk sincs rovarháló.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nocsak :wtf:
mesélj! ideje lenne lecserélnem a Cratoni Zethost és most Giroban gondolkodom. Animas meg Xen nagyon tetszetõs.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

en inkabb olyan bukot vennek ami kenyelmes/jol szellozik/jol ved stb mint olyant aminek szep a szine.

veszel egy met/giro/bell/specialized fejvedot meg mindig at birod dizajnolni. csak azok jok is lesznek.

És mégis mi a baj az SH+ márkával?
A számos olasz gyártó egyike.:)

Az említett Giro márkáról pedig megvan a külön véleményem. Hagyományos kerékpáros sisak tekintetében (a fullface sisakjukkal nincs bajom, az kíváló). És nem egy modell vonatkozásában.:mad: No meg a Specire is lehetne néhány keresetlen szavam.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nincsmit.

Giro Xen-t használ valaki?
kicsit masszívabbnak tûnik mint az átlag CC bukók, meg azt is írják, hogy AM felhasználásra találták ki, de vajon tényleg szellõzik is úgy, mint ahogy írják? azért mégiscsak kevesebb lik van rajt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

http://rocknroad.hu/node/111
itt azt írja van nekik készleten.

kösz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
http://rocknroad.hu/node/111
itt azt írja van nekik készleten.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
ha már

zöld/fekete catlike vacuum vajh beszerezhetõ itthon ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en inkabb olyan bukot vennek ami kenyelmes/jol szellozik/jol ved stb mint olyant aminek szep a szine.

veszel egy met/giro/bell/specialized fejvedot meg mindig at birod dizajnolni. csak azok jok is lesznek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

York

York

vendég

• fórumtag
  • 137 posts

Hello! Ilyet használok én is, mindenhol olasznak néznek :)
http://www.skitotal.hu/
Itt tudod beszerezni, üdv!

Neten arat nem talaltam, meg tudnad mondani kb. mennyiert vetted?

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 posts
Hello! Ilyet használok én is, mindenhol olasznak néznek :)
http://www.skitotal.hu/
Itt tudod beszerezni, üdv!
Lófarok József

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Sh+ Pulse
http://www.shplus.co...caschibike6.asp

York

York

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Hali

Nagyon megtetszett ez a buko, foleg a szinei. Annyit tudok rola, hogy SH+ :). Valaki tudna segiteni, hol lehet beszerezni, mi a pontos tipusa. Esetleg mas gyartotol hasonlo piros-feher-zold szinezesu bukot?
Felhasznalasi terulet elsosorban turazas erdoben (MTB), aszfalton (trekking bringa).

Feltöltött kép

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
az én full face-em most kb egy éves, de se szíjat, se belül a szivacsot nem mostam még (utóbbit még nem is tudom, ki bírom-e rántani)

folyóparton, mángorlófával, lol!

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,691 posts
Simán vízzel, beszappanozod öblíted. Ha kell, még1x ismétled. Esetleg valami mosószer (persil gél,.....) ha nagyon nem jön ki a cucc belõle.
Marci

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Hogyan mossátok (ha mossátok egyáltalán) a sisak állszíját? Az enyém most váltott gusztustalanból minõsíthetetlenbe.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?