Használ közületek valaki olyat, hogy Uvex fp1 (esetleg fp1 cc)?
Én igen (FP1)
Használ közületek valaki olyat, hogy Uvex fp1 (esetleg fp1 cc)?
szintén zenész, van egy cratoni titan-om, meg egy specialized decibelem, ég-és-földNem használom a kiegészítõket, nekem így tökélete az alap szivaccsal. Van egy Cratoni Tremor Tribal sisakom is,két évig azt hittem iszonyat kényelmes, tavaly a Bringaexpón a fejemre tettem Properót és lefagytam, azóta ,,sírva" veszem fel a Cratonit. Próbáltam az S-Work D2-est is, nekem a Properó kényelmesebb.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A szellõzéssel és a kényelemmel nekem sincs gondom... ha leveszem, akkor mégis órákig csíkos a fejem. :S A kiegészítõ szivacsokat Te felragasztottad valamilyen módon?
lehet túl van húzva....
Nekem semmi gondom vele, kényelmes és jól szellõzik, a szivacs a gyenge pontja, szétmegy a homlok részen.
Használ valaki Specialized Propero sisakot? Mennyire természetes az, hogy hosszabb távon nem csak a hajformázóként mûködik, hanem a fejemben is csinos lenyomatot hagy?
Ha a Hervisben veszek bukót, ér valamit?