Álljon itt egy eset, ami szerdán történt velem és bizonyítja, hogy mennyire kell a bukó.
A szenvedõ alanya egy PROWELL F-14 Airglide, akinek lehet, hogy az életemet köszönhetem, pedíg nem egy csúcskategóriás kobak. De mûködött és a fejem helyett õ repedt el.
És a történet:(dátum: 2003. 04.02.
Hát ezen még mindíg csak röhögni tudok!
Szóval ma elmentem a szikszói kórházba látogatóba fateromhoz. Nem sok kellett, hogy mellé fektessenek.
Történt ugyanis, hogy feltettem az IRC Mithos II XC gumikat és meglepve tapasztaltam, hogy a Conti Traction pro után jelentõsen felgyorsultam.
Ugye a 3. számú fõközlekedési úton a bicaj tilos, jól bevált szokás szerint mellette a földúton osztottam neki nagy tányéron, kb 30 35 körüli tempóval.
Erre valamelyik barom keresztbe átvágta az utat egy árokkal, ami kb 20-30 cm mély volt.
Nos mire észrevettem, már késõ volt. Felszállási engedélyt kértem és kaptam a kormányon keresztül, felszállás indult.
Elõször a nyereg vágott tarkón, majd szó szerint egy pofással érkeztem a földre.
Szerencsére a bukó felfogta az ütés nagy részét és addígra az SPD is elengedte a lábamat.
A bukó összecsikaródott és egy helyen meg is repedt, de csodával határos módon nekem semmi bajom nem lett.
Minekutána leltárba vettem magamat és a gépet, örömmel konstatáltam, hogy az össz veszteség az AT-100 kormánybilincse volt, ami bánatosan eltörött.
Visszanéztem a gödörre és elkezdtem röhögni mert átgondoltam, hogy kívülrõl ez a zakó milyen lehetett.
Összegezve: Szerencsém volt és mindenkinek azt ajánlom:
VISELJÉTEK A BUKÓT!!!
Ez a bizonyíték arra, hogy egy olcsóbb kategóriás (nem TESCO Gazdaságos!!!) bukó is tud olyan védelmet nyújtani, ami elegendõ lehet.
Véleményem szerint az egyes márkák között, ha azonos kategóriát nézzük, sok esetben a márkát fizeted meg.