Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
nagyon tanulságos!!!!
jó hogy leírtad!! ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Álljon itt egy eset, ami szerdán történt velem és bizonyítja, hogy mennyire kell a bukó.
A szenvedõ alanya egy PROWELL F-14 Airglide, akinek lehet, hogy az életemet köszönhetem, pedíg nem egy csúcskategóriás kobak. De mûködött és a fejem helyett õ repedt el.

És a történet:(dátum: 2003. 04.02.

Hát ezen még mindíg csak röhögni tudok!
Szóval ma elmentem a szikszói kórházba látogatóba fateromhoz. Nem sok kellett, hogy mellé fektessenek.
Történt ugyanis, hogy feltettem az IRC Mithos II XC gumikat és meglepve tapasztaltam, hogy a Conti Traction pro után jelentõsen felgyorsultam.
Ugye a 3. számú fõközlekedési úton a bicaj tilos, jól bevált szokás szerint mellette a földúton osztottam neki nagy tányéron, kb 30 35 körüli tempóval.
Erre valamelyik barom keresztbe átvágta az utat egy árokkal, ami kb 20-30 cm mély volt.
Nos mire észrevettem, már késõ volt. Felszállási engedélyt kértem és kaptam a kormányon keresztül, felszállás indult.
Elõször a nyereg vágott tarkón, majd szó szerint egy pofással érkeztem a földre.
Szerencsére a bukó felfogta az ütés nagy részét és addígra az SPD is elengedte a lábamat.
A bukó összecsikaródott és egy helyen meg is repedt, de csodával határos módon nekem semmi bajom nem lett.
Minekutána leltárba vettem magamat és a gépet, örömmel konstatáltam, hogy az össz veszteség az AT-100 kormánybilincse volt, ami bánatosan eltörött.
Visszanéztem a gödörre és elkezdtem röhögni mert átgondoltam, hogy kívülrõl ez a zakó milyen lehetett.
Összegezve: Szerencsém volt és mindenkinek azt ajánlom:
VISELJÉTEK A BUKÓT!!!

Ez a bizonyíték arra, hogy egy olcsóbb kategóriás (nem TESCO Gazdaságos!!!) bukó is tud olyan védelmet nyújtani, ami elegendõ lehet.
Véleményem szerint az egyes márkák között, ha azonos kategóriát nézzük, sok esetben a márkát fizeted meg.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Nem nekem MadMax-em van. Haverom vett egy kéket 28-ért .

Hol és mennyi volt a Madmax ?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
661 bukók terén most végülis mi a valódi ár ? Eddig volt 26e-35.4e--ig, mostmár 42e a csúcsmodell. Hogy is van ez ?
A FOX szvsz nagyon jól véd, hiszen MX-re lett tervezve, kicsit nehéz és rosszul -sehogy- szellõzik.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Az biztos de azért figyelni is vigyázni is kell és nem kell mindennek ész nélkül nekimenni. ENgem monjuk zavart a fullfave a tájékozodás nehezebb volt benne mert oldalra nehezebben láttam meg azért nyáron meleg volt még ha szellõzött is.....

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
A full carbon az valamivel több, mint 50 ezer lesz, de az sem drága a többihez képest. A bili bukók 6-7 rongy körül vannak.
Én is veszek egy full-face-t. Olcsóbb, mint a fogorvos.

dboxy

dboxy

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Mindenkinek ajánlom h nézze meg a 661(sixsixone) oldalán a termékeket,és a hozzá kapcsolódó árat!
http://www.sixsixone.com
A fullcarbon bukót 42,azaz 42.000 HUFért szinte hozzád dobják.A legolcsóbb bukójuk 19.000 HUF.És van bilibukójuk is.
Állitolag hamarosan kaphatóak lesznek a Török utcai AXO boltban.

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
nekem prowell normál bukom van, biztos véd ez is, de 1és fél év alatt nem volt még alkalmam a fejemre esni.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Tényleg szép darab de nekem nem kell fullface volt egy ideig de elég volt belõle!!! A billi bukó is véd!!!

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
foxot megvenni! szep darab!
mondjuk a bellistic biztos, hogy szellösebb, de ez szebb!
nekem egy specialized hucker van es azon sincs vmi hü de sok szellözö (a tetejen 1, meg ahogy elöröl befuj), de kibirhato. igaz, meg nyaron nincs vele tapasztaltom.

Deathrider

Deathrider

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
HA jól tudom abba a Foxból rendesen ki lehet szednia betétet mûanyag sínen megy az egész szal nagyon könnyen mosható meg azért általába szemból elég jól be tud menni a levegõ mert hátul ritkán megy be a szembe szél ;D ;D

bharsi

bharsi

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás

Miért pont Etto ???

Melyik Etto, "bili" vagy "normál" ???

Mire akarod használni ???

Mert tetszik. Nem jók? nem bili hanem a Dinoxxus.
Tekerni benne.. ;) meglepõ?

dboxy

dboxy

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Szerintem annál többet tud,sok szempontból.
én csak a szellözökért izgulok,mivel hátul van 2
nagyon beledöglik akkor a fejem?

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
nekem tetszik szerintem ennyi árért ha 32ezer akkor bell tudású de jobban néz ki.

dboxy

dboxy

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Tud valaki valamit a Fox bukóról?
mármint h valami tapasztalat...
mert elkezdték ajánlgatni a külföldi ujságokban,meg a neten a Fox Tracer-t és engem elég erösen érdekel.
itt van róla 1kép,érdekelne a véleményetek!

http://www.foxsecure...s/01009-028.jpg

Ja és az ára 32000ft (89?)
és szerintem ez a motoros tapasztalatokért nem sok...

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
Miért pont Etto ???

Melyik Etto, "bili" vagy "normál" ???

Mire akarod használni ???

bharsi

bharsi

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
???
tud valaki segíteni? >:(

bharsi

bharsi

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Etto?
vélemény?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
A Velvártba a Wesselényibe billi bukóból nagyobb választék van "normál" bokuból ha jól tudom a Kerékvárba is van választék...

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Srácok! Melyik az a bolt Budapesten, ahol a legnagyobb választék van bukókból?