Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2354 hozzászólás a témában

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
nem feltétlenül, mert lehet, hogy olyan repedés/törés keletkezett rajta, amit nem látsz...
Egyébként én már párszor megkocogtattam a bukóm(mert jól ügyes vagyok ;D), de még bírja...mondjuk, ha lenne pénzem, biztos vennék újat, csakhát nincs.

kislust

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás

És a bukót egy (a fejedet is érintõ)esés után TESSÉK KICSERÉLNI!!!!

Mért kellene cserélni esés után? CSak akkor ha lesz vmi baja, törés repedés ilyesmi nem?

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
ppüsi
Nekem pont fordítva volt.
Én azért vettem Vipert, mer' nem volt normális színben Twister, de akkor egy árban voltak (14900)
Ja és még gondolkodtam a MET hogyishíjjákban (már elfelejtettem, de az is ugyanennyibe került, +-1000) de azt nem az én fejformámra találták ki....

A villámhárító funkcióra még nem gondoltam, de most, hogy mondon ;D esetleg antennaként is fel lehetne használni, ismerve az alumínium kitûnõ vezetési képességeit ;)

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Szevasztok! Akárki akármit is mondd a legjobb / legszebb "normál" bukó: MET Stradivarius. Sajna már nem gyártják, de azért külfödön biztos lehet még kapni. Mivel a Magyarországi forgalmazás elég botrányos... Kb. 22 ezer HUF

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
Én is gondolkodtam a Casco Viper Mountain-en, de aztán a Cratoni Twistert vettem meg!! Valahogy jobban bejön, de kétségtelen, hogy a halántékot korántsem védi annyira, mint a Viper!! Viszont én 12000-ért vettem, a Viper meg 18000 lett volna, így ezen a pénzen veszek egy térd és sípcsontvédõt...

Trollember: A Cascoban azért van alumíniumpálca, hogy viharban belecsapjon a villám!! ;D ;D
Na jó, hülye vicc volt... :-X

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
szerintem birják a bilik a gyürödést legalábiss én úgy látom...

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
Casco Viper: nekem a Mountain utónevû változat van, a Road asszem u.a. csak nincs napellenzõje.
Brutál nagy bukó, kb. 1.5* olyan nehéz, mint a Cratoni Twister (elõször ilyet akartam) de pl. a holokodat/halántékodat körbeölelõ rész jóval nagyobb is. Jajj, és alumíniumpálcával merevített (hogy gyakorlatban ez mennyit számít ??? :-\ A bukó törik, a pálca meg beleáll a bucidba ;) ... nemtom)
Szóval nem egy kikönnyített darab, én megbízom benne, mégha kétszeresére is növelte a fejem (ilyet nem is lehet 8) )

És a bukót egy (a fejedet is érintõ)esés után TESSÉK KICSERÉLNI!!!!

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
és a casco viperrõl kimittud???? jobb lehet a cratoni tremo tribal nál????
masszívabbnak tûnik
a kérdésem továbbra is: bírják ezek a könnyebb bilik az egy két esést???

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
MET-et én is kerestem régebben, és a Zöld Pont-ban találtam, de máshol azóta se láttam. Mondjuk nem is néztem, mert most épp nincs új bukóra szükségem.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Sõt Balazs kifelejtette, hogy FOx is fog jönni a Procrossba és a Tsg nagyon coolol véd ma volt rá példa. Úgye balázs ;)

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
ma voltam procrossba és oda nemsoká(pontossan nemtudom) jön rengeteg féle billibúkó(TSG) szóval aki most akar ilyet annak ajánlóm hogy ott is nézelödjön!!!!!!!!!!!!!

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
sracok valaki segitene nekem?

merre tudok MET bukokat venni? PARA-CHUTE erdekelne konkretan!

koszi!

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
komolyan mondom hogy vannak olyan dolgok, amelyknél nem az számít, hogy milyen drága vagy hogy milyen szép hanem, hogy megfeleljen a céljának! ezekközé tartozik a bukó is!!
szükség van rá és VÉD!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
Hi!
Nekem egy Prowell (lehet, hogy nem "W"-vel :) ) bukóm van. Eddig semmi összehasonlítási alapom sincs. Elsõsorban az ár volt a mérvadó ill. olvastam tavaly egy bukótesztet. Mivel elsõsorban teljesítménytúrákon veszek részt, arra a célra nekem, eddig jó volt. Persze gondolom a Bell, Cratoni, Giro márkák nyomába sem ér a Prowell. Volt egy bukásom is de nem a fejem sérült hanem a vállam ficamodott ki. Ezzel nem azt akarom mindani, hogy nem kell a bukó, hiszen eshettem volna másképp is. :'(

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.170 hozzászólás
Én szombaton vettem egy Cratoni Siriont 8000 Ft-ért. :DMég ki se próbáltam, mert nem voltam bicajozni azóta. :( De nagyon jól nézek ki benne. ;D 8) 8)Fekete-ezüst színû. 8)

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
sracok!

MET PARA-CHUTE bukot neztem ki magamnak, csak azt nem tudom, hogy hol lehet megvenni, es mennyibe kerul!! ????

Valaki? Osztaly? :)

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
storry-m nekem is van:
kivételesen nem énrólam van szó... sisterblissrõl (a nõvérem aki nem tudna angolul... ;D )
szoval aradra mentünk egy laza sulis túrával... mivel kötelezõ volt a nõ véreb is hordott bigyót.... namármost elsõ napi 100 killa után kicsit kész volt telát a második nap délben a hátszelet kihasználva a csajok is nyimták vagy 35-45 ttel... én úgy 10 bringával elõtte voltam és eccercsak valami koppant... gesswhat: a nõvérem... na azóta hordja a bukóját még a boltba is....

ja:
a cratoni sildes országuti sisakja eléggé vézna mit bír az ki????? tud annyit mint az én casco techfire-m???? má ütésállóságra... tudjátok: 1 marathon minimum 1 katapult :D

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 hozzászólás
Ehun-e:

http://www.pinkbike..../pbpic49360.jpg

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 hozzászólás

engem is a bukó mentettmeg tényleg nemtudja valki hogy hol lehet a procrosson kivül bell fullfacehez sildet kapni????mert eltört az esés miatt...használt is jó csak ne legyen repedve

Nemtom ez segit-e, de hatha: durvan egy hete voltam Velvart-ban a bukomert, es azzal a szallitmannyal hoztak egy rakat tld sildet is. Valahol pinkbike-on lattam mar kepet bell bukorol tld silddel, szoval lehet hogy ramegy. Nemtom. ::)

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
engem is a bukó mentettmeg tényleg nemtudja valki hogy hol lehet a procrosson kivül bell fullfacehez sildet kapni????mert eltört az esés miatt...használt is jó csak ne legyen repedve