Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Szevasztok!
A Superpole-ban /II. ker, Török utca 4./ most néztem, van 661 fullface bukó 26 ezerért. Érdemes megszemlélni, ha valaki most gondolkozik állvédõs bukó beszerzésén.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Zak!
Az én régi CASCO Fighterem belsõ fejpántjában a mûanyag majdnem pont öt év után törött el (special thanks to my sister >:(), és nem esésnél tört el.
Szóval lehet benne vmi. Meg azért sztem öt évenként van a technológiában annyi újítás, hogy érdemes venni egy sisakot
bye

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Most láttam a Luonngo-ban egy Bellt, meg nem mondom melyik fajta, de citromsárga. (huh...) Szóval nem az én szinem. Pedig pont jó a fejemre. (nagyfejû vagyok, 58-62-es sisak kell) És csak 6000 HUF.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hát sajna...
bár nem tudom meddig fog tartani Csekééknél ez a leállás... :-\

Zak McKracken

Zak McKracken

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Nekem Bell Image 3-om van immar 5 eve, lassan erett a cserere, elotte 4 evig Bell Cyclone 2, es ha valakinek nem szukseges a tekeretyus csodabeallitorendszer, hanem eleg ha egyszer beallitja a tepozarakat es a szijakat annak csak ajanlani tudom.

Tenyleg, en emelkszem valami olyanra, hogy a sisakok eletkora 5 ev korul van, te errol mit tudtok?

Kar hogy nem lesz tobb Giro, szerintem designban abszolut no1. Most kene lecsapnom egyre, amig van :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Rob:

Giro: a cskee leállt a behozatalával, így csak annyi van belõle, amennyi raktzáron, illetve boltokban... De az olcsóbb, CéCés típusok 12-14e körüliek

Mango: szintén cseke, véleméynem szernt, amit láttam/fopgtam belõlük kellemes, jó kis sisakok... Ár 8e körültõl

Casco: a VIPER MXet Én is több helyrõl hallottam akciósan most 8-9e körül, akiknek volt/van ismerõseim közt, még nem panaszkodtak rá, egy esetben volt, hogy a sréc nem vette meg, mert a sisak alá feltett szemcsijét nyomta az orrára...

Cratoni: szvsz talán a legdrágábbak most a felsoroltak közül, és szvsz az idei palettából nem is tetszik egyik sem(design)... még mindig a cratonik közül a MANIAC viszi a prímet... ha belehet szerezni még vmelyik boltban iyklet, az 20felett lesz...

Bell: most több herlyen olastam ezt is akciókban, ha jól emléxem 9e körültõl felfele vannak, jómagam még nem találkoztam használat közben velük...

Prowell: 4évig nyúztam egy F-18at, azon kívül hogy keveset szellõzött, nem volt sildje, nem a legstabilabb a fejrögzítõ mechanizmusa jó volt, strapabíró, és pofátlanul ócsó... (4e)

Most ennyi...
Üdv, PéeF

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
nekem is az van rmx és nagyon jól néz ki, bár kicsit széles ,de legalább esésnél nem a fülem fogy el elõször ;D

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Rob!

Talán 8 v. 9 körül van Casco Techfire RMX (legalábbis ennyirõl volt leárazva, amikor én vettem, max. 1 hónapja). A tapasztalatok kedvzõek, jól szellõzik, jól néz ki és még olcsó is (volt)

bye

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
F@szák bizony!! Nekem is olyantos van!! Csak képen láttam, de amikor élõben megmutatták... És 12900 Ft, bár én 12000 -ért megkaptam!!

Mekkora üzlet volt... :P

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Meg a Cratoni Twister is pl 12 v. 13e Ft Velotrade akció keretében. Nagyon f@szán néz ki az a bukó...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Hol van a legnagyobb cc-s bukó választék?

És a Velotrade most miket árazott le? Azt hiszem 10 körül vannak Giro bukók, nem?

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
[rob]:
Fogalmam sincs, melyik páncél volt ez, csak felhívtam, hogy megérdeklõdjem, milyen árban vannak. De valamelyik nap be fogok menni mindenképp, és megnézem magamnak, mert ezek átalában 50 körül szoktak lenni.
CC-s bukó
Szerintem MET Anaxagore-t vegyél, baromi jól néz ki, szellõzése király. Én is olyat veszek hamarosan. 16 körül van. A Faktorban nemrég néztem volt 2 db. Fekete sárga az egyik, a másik nem tudom.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Melyik páncél? Mert Palmer volt benn múlt szerdán, és csak hebegtek-hápogtak a fullos protektoros kérdésére.

Nekem is lenne kérdésem.

15 ropiért milyen bukót vegyek?

Igaziból egy Giro Switchblade vagy Casco Viper (?) tetszene, de nem tudom megfizetni.
:'(

Sima cc-s bukó kellene.

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Most beszéltem velük. 23 ezer forintért van AXO páncéljuk. Az jó ár, nem?

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás

;D ÚGY VAN! 8)

van, aki vagy fejbõl nyomja, vagy BikeMag mellett ül ;)

Nem ülök mellette, csak elõkaptam, mert én gyöngyösiként nem nyomom fejbõl a pesti boltok címét! ;)

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
Thx
Paraferee láttam neked is Bear van, nekem is. Te mire használod elsõsorban ?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ÚGY VAN! 8)

van, aki vagy fejbõl nyomja, vagy BikeMag mellett ül ;)

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
Superpole
1023 Bp, Török u. 4
Tel: 336-0958

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hali!

Ha jól láttam akkor pesten a Trök utcában (IIker) van vmi boltjuk, ahol lehet kapni...

amúgy a hirdetésük alapján viszonteladókat keresnek...

Üdv, PéeF

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
661 fullface bukókat lehet itthon valahol kapni vagy megnézni ? a Full Bravo 2 érdekelene konkrétan.
thx