ígértem aranyozott campa cuccokról fotót. tess: K
ehhez a bringához lettek készítve: K
azért a 35-ös szám rajta,mert a c35-ös colnago-ra ment fõl. 1ébként ekkoriban volt 35 éves a colnago. lesz még kép.
1989es? nem gyenge design

Stellaz amit te koptatsz szét az csak neked értékes, ha késõbb el szeretnéd adni, a vevõk csak egy kopott alkatrészt látnak.
Ez igaz lehet, de csak akkor ha a történetet egy Coppi vagy Armstrong hírû ember adja hozzá. Egyébként a kutyát sem érdekli, hogy miért van szétkoptatva.Szerintem az eszmei értéke is növekszik, ha van a terméknek története (autóknál is).
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
De gondolj bele, ha senki nem teszi az ilyen tárgyakat vitrinbe, akkor nem láthatnál 80 éves gyári állapotú autókat sem, pedig azért az elég érdekes...szvsz
mondjuk ezeket a gyûjtõket sosem értettem
ilyen cuccok méltó helye egy használatban lévõ kerékpár és nem a vitrin, oda a Picasso való
lehet én vagyok maradni, de nekem a tárgyak használata jelent örömöt, és nem a puszta birtoklásuk
Mondd ezt egy bélyeggyûjtõnek.lehet én vagyok maradni, de nekem a tárgyak használata jelent örömöt, és nem a puszta birtoklásuk
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
hu de szep megoldasok, eleg jo ar/ertek aranyban (1800eur).
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
ezeket úgyis gyûjtõknek szánják.....eszmei értékük elég nagy, fõleg egy érintetlen szettnek
én láttam ilyeneket régebben a matuzmasternél. 80-100 körül megvolt az aranyozott c record hajtómû.)
ilyen cuccokat honnan kaparnak elõ egyesek?
ICS Campagnolo C-Record Gruppo Chrome/Blk Late '80s NIB - eBay (item 120572576852 end time Jun-19-10 11:04:11 PDT)
ilyen cuccokat honnan kaparnak elõ egyesek?
ICS Campagnolo C-Record Gruppo Chrome/Blk Late '80s NIB - eBay (item 120572576852 end time Jun-19-10 11:04:11 PDT)