Ez! Ez! Ez!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
igen, innen indultHa az, akinek gondolom, akkor Nemesvámosban (Veszprém megye) kezdte. Én még akkor vettem nála egy régi országútit.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Én beszéltem a sráccal, mikor még kezdte az ipart. Azt hiszem Soproni és Ausztriából hozza õket, van valami kinti forrása neki is.
Elhiszem. De akkor honnan? Mert õsszel voltam Veszprémben piacon, aztán utána egy héttel onnan egy csomó bringa megjelent az apróhirdetéseik között.
Elhiszem. De akkor honnan? Mert õsszel voltam Veszprémben piacon, aztán utána egy héttel onnan egy csomó bringa megjelent az apróhirdetéseik között.Biztosan nem tõlük vette.
A sebesség mindent megold.
Biztosan nem tõlük vette.Erõs a gyanúm, hogy onnan ahonnan a többi bringát is, a lomisoktól.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Vidékre gondolsz? Azthiszem valahol Devecser környékén van ilyesmi, egy teljes település akik külföldi lomizással foglakloznak. Jól tévedek?
Erõs a gyanúm, hogy onnan ahonnan a többi bringát is, a lomisoktól.
Erõs a gyanúm, hogy onnan ahonnan a többi bringát is, a lomisoktól.váo..
Titan váz - Magnesium villa - XTR - DT Hügi - Syncros - Roox - Mavic Ceramic - a Maxi-Bike-tól ! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
maxibike honnan ment ilyen darabokat..?
giant anthemet elfogadnam
de itt is szebb a 26os. persze az is inkabb az mes meretig, mert az xles nagyon gnom tud lenni. ott mar lehet a 29er is jobb (aranyossa valik).
merida?Az biztos, szerintem az õ vázuknál több nem törött el a piacon.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F