Matt Chester Mutinyman
Matt Chesterről olvastam korábban, de a fenti bicajhoz kapcsolódó sztori is megért pár percet.
Matt Chester Mutinyman
Matt Chesterről olvastam korábban, de a fenti bicajhoz kapcsolódó sztori is megért pár percet.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Atya ég, ezt komolyan gondolják... hát, ma is érdemes volt felnézni ide. Köszönöm a felvilágosítást.
Én már attól a campa hajtóműtől is rosszul voltam, melyet jó érzékkel középen vágtak kétfelé az olasz mérnökök, az is hasonlóan illeszkedett.
Szerintem jól néz ki a 970-es hajtókar ilyen üzemmódban.
Mik azok a gyűrűk a két főcsövön vajon? Illesztés, rövid volt a cső? Bontási pont, camping módra?
Itt talán jó helyen van, 3300 grammos road kerékpár építés.
Én is mindig csomót kötöttem a féknél a bowden végére
https://www.youtube....h?v=PdU9WhaCCe0
Nekem nagyon tetszett, a szerszám készlet a falon!
Tehát már nem is fém bovden van, hanem vmi kevlár szál? De azt nem lehet csavarral megszorítani, így hát csomózgatni kell?
Az én túlbiztosító kis lelkem most sikoltott egy nagyot
Elképzelem, ahogy jövök le ezzel a géppel a Hármasról....Biztosan nagyon stabil érzés lehet vele menni. Meg főleg fékezni a 75 grammos fékkel - amit az a csomó húz
Lehet, hogy ez valami spéci cserkész, vagy horgászcsomó. Végső soron sokan bringáznak első fék, illetve fék nélkül, egyes szakágakban.
Amúgy dermesztő hülyeség szerintem ez a koncepció.
Tehát már nem is fém bovden van, hanem vmi kevlár szál? De azt nem lehet csavarral megszorítani, így hát csomózgatni kell?
Az én túlbiztosító kis lelkem most sikoltott egy nagyot
Elképzelem, ahogy jövök le ezzel a géppel a Hármasról....Biztosan nagyon stabil érzés lehet vele menni. Meg főleg fékezni a 75 grammos fékkel - amit az a csomó húz
Itt talán jó helyen van, 3300 grammos road kerékpár építés.
Én is mindig csomót kötöttem a féknél a bowden végére
https://www.youtube....h?v=PdU9WhaCCe0
Edited by karakoram, 2022. April 01. - 14:17.
igen, tudom... de mégis, mert valahogy nagyon átjön az életöröm és az évtizedek bölcsessége.
Én teljesen megértelek. Meg egyébként is, az acél az igazi!
Edited by talpfa, 2022. March 30. - 07:58.
a Surly is kihozta a saját drop-bar trail gravel bicaját
elnézegetve a geo táblát, ez is olyan mint az előző Cotic, nagyon klassz egyenes/riser kormányos bicaj lenne belőle...
nem is kellett sokáig várni, hogy valaki kipróbálja
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ez nagyon tetszik! Nagyon kedvemre valók az alkatrészek is. A szíj még elférhetett volna de semmi nem lehet tökéletes.