Na ne már, 1,2 bar? Én még nem szántam rá magam a tömlőtelenítésre, de eddig belsővel 1,8 alá nem mertem menni mert így is volt már elsőre felütés 2,2-es gumán.
De vannak itt fórumtársak pl. Chicken aki nem bízza a véletlenre a 3,5 bárral 
Te könnyű súlyban vagy, így ha a külsőd valóban egy ballonos 2.2-es, elvileg tudsz lejjebb is menni, de a felni belső szélességétől is függ. Egy 19mm-es felnin lehet, az 1.8 bar már határeset, de egy 21 vagy szélesebb felnin az 1.6 is jó lehet.
Csak egy példa. Most elöl 2.35-ös, hátul 2.25-ös Nobby van fent, a vastagabb oldalfalú SnakeSkin verzió. Ez merevebb kissé, mint a sima TLR/TLE verziók, tehát lejjebb vihető a nyomás. A gyári ajánlás a 2.35-re minimum 1.6, a 2.25-re 1.8 bar. Én E/H 1.4-1.5 / 1.6-1.7 baron használom, első keréken a merev villa miatt jól jön az az 1.4-1.5 bar. Ezt még sosem ütöttem fel. Elöl 1.2, hátul 1.3 körül kezd veszélyes lenni. Felnik ZTR Arch EX-ek, 21mm belső felniszélesség. Most a téli cuccokban 80 kg is lehetek, de így sincsen gond.
Edit: ez tubeless setup. Gorilla helyett inkább Stan's yellow tape, viszonylag olcsó és nagyon tartós. Plusz erre való. 
zscs módosította - 2015. január 07. - 22:53