de hogy ON is legyek:
Az csak az elso par het...
utana siman megszokod, hogy felul vagy kapaszkodsz, vagy fekezel. Emlekszem az elso lejtozos elmenyemre terepen vele, komolyan feltem, es az jart az agyamban, hogy ki volt az az okor, aki ezt kitalalta.
Terepen valoban a nem legpraktikusabb, de mindenhol mashol karpotol. Baromi jo, hogy sok helyen foghatod, es hogy aszfalton nem olyan a legellenallasod, mint jezusnak a keresztfan.
a több fogás és a kényelem miatt használom ezt:
meg azokkal a koskormányokkal nagyon le is kell hajolni... annál én kényelmesebb vagyok...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
a ronin tényleg jó cucc, nekem is tetszik, csak a kormánnyal nem tudnék megbarátkozni szerintem.
nem tűnik biztonságosnak.
nah jo, de ennyi erovel ennyi penzert hasznalhatsz karbon vazat is... itt inkabb csak hatranyos mar egy acelvaz, mint elonyos. egy mindenre alkalmas oszvernel barmikor johet az acel. amellett, hogy gyonyoru aranyos bringa.
ez nagyon bejott (nem csak a vaz gyonyoru - a nagyon jo a koncepcio ezen az arszinten):
arn módosította - 2017. április 27. - 09:37
Én csak a nyeregcsövet látom karbonnak. Meg a villát persze, de az "muszáj" és alap (szerintem cx/gravel-re az acél villa nagyon keserves rendes használat közben még 40C méretű külsőkkel is).
A kerék nagyon kellene, a vázon és főleg a villán nem értem a sima gyorszárakat (de ez adottság tehát nincs mit tenni jelen esetben), kicsit sokféle a hajtás a "különös" a TRP/Gevanelle2 fék/váltókarokkal és XT 1x11 variációval no meg a Sram Force hajtókarral (amiből van teljes 1x11-es szett is ugye). Hipszterkedés bizony....
karakoram módosította - 2017. április 25. - 21:40
Értem is meg nem is, de azért abban egyet kell értsünk (akár én magammal ), hogy itt a helye:
http://gearminded.co...iss-cross-disc/
off: igen, tudom, de ez így mukodik A columbu képet meg valamiért mindig csatolom
Ha már off: szálkás tacsi rulez! Nekem is van kettő.
Vejne, ez nem kritika akart ám lenni! Bírom a népművelői hajlamaid kiélésének mikéntjét.
a kancsó linkjéről, ez, hehe, tetszik:
persze nem csoda, nekem is van hasonlóan khm... érdekes alakú szerkóm. ma meg is kaptam, hogy már csak eg kosár kellene rá....
![]()
![]()
de akkor is ...szott kényelmes.
mert természetesebb helyzetben van rajta a csuklód, no!
a sportosságot úgysem a kormány szabja meg.
off: igen, tudom, de ez így mukodik A columbu képet meg valamiért mindig csatolom
Vejne, ez nem kritika akart ám lenni! Bírom a népművelői hajlamaid kiélésének mikéntjét.
a kancsó linkjéről, ez, hehe, tetszik:
persze nem csoda, nekem is van hasonlóan khm... érdekes alakú szerkóm. ma meg is kaptam, hogy már csak eg kosár kellene rá....
de akkor is ...szott kényelmes.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Vejne dumájától mindig kifekszek...
pedig a kötelező kűrt kihagytam a columbus-colombus elírás vonatkozásában, s azt amúgy minden alkalommal elsütöm.
hogy miatta is bűn, ha elírod a columbust..
na de témához
baaaaaaßamägh...
ez..
40. évfordulós diamante..
... ez most?
legyen. kár a 74-es bohócszemétért.
http://www.pedalroom...num-r2000-29593
Vejne módosította - 2017. április 12. - 17:43
bejön ez a neu-steel irányzat, minimál designnal
homlokcső viszont túl robosztus, elég lenne a nyeregvázcső vastagság
robusztus.
ezért fosak ezek a jövevényszavak, anglisban föl sem merülhet a robust helyett robost, de magyarban 10ből 9 ember elírja, mint a Columbust.. bár beszéd a fontos, ott meg úgyis robusztus, ennélfogva lényegtelen.
amúgy ebbe 25.4-es nyeregcső kell.
ezekhez a csőatmerokhoz képest a supersix idei évre kiadott változata sokkal gracilisebb, már-már anorexiás
Vejne módosította - 2017. április 12. - 12:59
bejön ez a neu-steel irányzat, minimál designnal
homlokcső viszont túl robosztus, elég lenne a nyeregvázcső vastagság
https://i.imgur.com/CuYA5nk.jpg
Akár mennyire is "örök klasszis" ez a gumi, egyszerűen nem ér ennyit.
Kihasználva, hogy régen milyen "sláger" volt, meg retro, sárga oldalperem...stb. alig lehet kapni, jól felnyomták az árát (ez úgy más termékek esetén is igaz).
Ennyi.
Na akkor mutatom, szerintem mi a drága ebben a kategóriában:
https://www.bike24.c...,104;mid[565]=1
Bár ha jobban belegondolok, nem ezek a cuccok drágák, csak mi vagyunk csórók hozzá.
Sandman módosította - 2017. április 08. - 18:31
Akár mennyire is "örök klasszis" ez a gumi, egyszerűen nem ér ennyit.
Kihasználva, hogy régen milyen "sláger" volt, meg retro, sárga oldalperem...stb. alig lehet kapni, jól felnyomták az árát (ez úgy más termékek esetén is igaz).
Ennyi.
Nem is fogom ennyiért megvenni.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
tetszik, de azt sosem értettem, egy ss-re miért tesznek ennyire alacsony kormányt/stucnit?
Miért probléma ez egy ss esetében?