Hogy jott ez ide?
Ugy, hogy a koskormannyal is el lehet menni durva helyeken, ha igy tudsz bringazni :PP
Hogy jott ez ide?
Ugy, hogy a koskormannyal is el lehet menni durva helyeken, ha igy tudsz bringazni :PP
A koskormanyban csak az, hogy ok, hogy tobb helyen foghato, de alapvetoen aero celokat szolgal. Ami a geo miatt eleve kerdeses. Kb mint egy buszra diffuzor.
Csak tudni kell bringazni :PP
Chris Akrigg: The Guide Raw
Mivel a Mongoose oldalan nyomasincs ennek a bringanak, de itt irnak errol es me'g par masikrol is: bikerumor.com/2017/07/17/mongoose-guide-adventure-bike-highlights-2018-line-along-with-new-kids-bikes-fat-bikes-and-more/
Bator elgondolas 499 dollarert: Maurice Plus
megugye, ilyen irányban felrakva maga a féknyereg is erősíti az összeköttetést.
a dupla fékrögzítésről a megrendelőt kellene megkérdezni. a tüske biztosan kicsavarható, bár a csonk persze ottmarad. tényleg fura... a tárcsakonzol biztosan elég erős, ez a faszi nem hülye, ahogy néztem a dolgait...
arn, én nem bírom a magyarkodást, de ez a váz szerintem visszafogott, semmi túlzót nem látok benne.
csak az nyeregcsőbilincset nem értem. ez az "integrált" megoldás sosem tetszett.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
fekkonzol? karikasostornak lehet inkabb... feloltod a legszebb protektoros diszmagyart, felpattintod a tarsolyt a nyereg ala, becsatolsz az spd sarkantyuval, aztan tekerhetsz hetedhet hataron at.
Edited by blash, 2017. August 04. - 13:48.
voltmár? a sárga-fekete jobban tetszik, de arról nem találtam ilyen képet.
Na én sem ebben a színben venném, de maga a fék kéne!
A bringa durván ízlésficamos szerintem, olyannyira, hogy már szinte szép - simán ide való!
További fotók: http://www.mtb-news....r-laktathunter/
A Trickstuff Piccola fékek a "nagyon kéne" kategória!
arn, amikor te is én is még háromkerekűekkel tekertünk, a túrabringákon akkor is használtak koskormányt, ezért még mindig nem értem a kérdést, de nem is érdekes, mert rájöttem, csak szívatsz.
http://www.cycleexif...-cycles-ss-29er
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"