ezen milyen alkatreszek vannak?
Megjelenés szempontjából nekem sem a kedvencem (szín és kerék) de illik ide.
A 7.5 kg elég impozáns.
Sikerült a vezeték nélküli AXS szettet félig vezetékesre átalakítani . Amúgy valami sima dupla nyomógombos kart kipróbálnék hozzá a gyári helyett. A hüvelykujjam sokat van úgy, hogy nem fogom át vele a kormányt, tudnék vele váltani...
Érdekes az a Pepi's tire Noodle cucc is, 1.3 bar elöl az nem sok.
Stb....
szerintem illik a topikba:) Valahogy túlzás az egész, a hátsó traktus formája lehet, hogy funkciolális, de valahogy... Mindegy, a színe azért valahol vagány!
https://www.mtb-news...on-tom-wickles/
Edited by zscs, 2020. January 19. - 18:34.
Ezt a karbon csodat borzaszto lehet iranyitani... olyan mint busszal kanyarodni, szervo nelkul. Nem fordul jol a villaszog miatt, de azert ideges az iranyitas a rovid stucni es keskeny kormany okan. De lehet tevedek
@karakoram, arn: srácok, igen, mindezt én is tudom, sőt mindenki tudja. igen, ez egy mtb váz. igen, szerintem is fura, hogy ilyesmit egyben ("gyárilag barkácsolva") lehet kapni. (bár az on-one-nál máskor is voltak/vannak érdekes dolgok.) pont emiatt linkeltem.
Én tudom, hogy te is tudod, itt mindenki tudja azt is tudom én is , csak megjegyeztem, hogy fura.
@Zolkow: na ez viszont nagyon tetszik (és tudom, hogy ez is olyan )
A Salsa Fargo is ilyen, nem? A flatpedál gondolom cikinek számít, mert milyen már koskormányhoz, a szakállas hipszter meg csak azért ciki, mert divat, és ezek fontos dolgok, hogy tisztázva legyenek, hogy tudjuk, mégis mi a helyzet
Edited by ZolkoW, 2019. December 17. - 11:28.
@karakoram, arn: srácok, igen, mindezt én is tudom, sőt mindenki tudja. igen, ez egy mtb váz. igen, szerintem is fura, hogy ilyesmit egyben ("gyárilag barkácsolva") lehet kapni. (bár az on-one-nál máskor is voltak/vannak érdekes dolgok.) pont emiatt linkeltem.
@blash: a flatpedál, szakáll, hipszter összefüggést végkép nem értem, de el is engedem.
Edited by Kisherceg, 2019. December 17. - 10:01.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Kisherceg féle bringa-megoldás nekem fura, ez így tényleg egy MTB koskormánnyal. A kormányszár nagyon rövid viszont, gondolom nem véletlenül.
Van gyártó aki árul hasonlót, Evil Chamois Hagar:
Edited by karakoram, 2019. December 17. - 08:58.
en a fotora irtam, de gyk barmilyen montis vazra igaz, amire koskormanyt raknak az hozza tervezett egyenes helyett. tul hosszu lesz, a kormany reach + fekvalto min 10cm.
ha ez nekem szolt
pl a canyon ultimate felso cso hosszai (m-2xl)
556 mm 571 mm 596 mm 612 mm
reach
391 mm 399 mm 418 mm 428 mm
onone felsocso es reach (s-xl):
575 600 625 650
412 425 445 465
arn, neked szólt amit zscs írt, mert te a koskormányos bootzippert (ami egy elszabott ötlet) hasonlítod össze a canyon ultimate-tel. (legalábbis úgy tűnik.) közben volt linkelve a whippet és mindenki azt hitte (zscs felbukkanásáig), hogy a whippetre írod, hogy hosszú.
flat pedállal (meg a többivel) mi a gond? (szövegértési problémáim vannak... :rolleyes: )
Csak arra értettem, hogy szörnyű lett volna olyan pedál nélkül, de szerencsére az került rá. Sőt még szakáll is jutott a tulajra. Szóval csak megint ironizáltam erre a hipszterkedésre. A hammerschmidt ötletes, de tényleg. Már szinte el is felejtettem, hogy létezik.
Edited by blash, 2019. December 16. - 14:52.
ha ez nekem szolt
pl a canyon ultimate felso cso hosszai (m-2xl)
556 mm 571 mm 596 mm 612 mm
reach
391 mm 399 mm 418 mm 428 mm
onone felsocso es reach (s-xl):
575 600 625 650
412 425 445 465
Edited by arn, 2019. December 16. - 14:21.
Szerencsére flatpedállal, szörnyű lett volna anélkül. Ami viszont nagyon gáz, az a gatyi elmosás (nyereg, fékkar). Nagyszerű találmány lett a mobilokba...
flat pedállal (meg a többivel) mi a gond? (szövegértési problémáim vannak... )
mindjárt megkövezem magamat ezért, de jól néz ki!
akkor még két kép:
https://www.mtb-news...26-jpeg.949479/
https://www.mtb-news...63-jpeg.949483/
Szerencsére flatpedállal, szörnyű lett volna anélkül. Ami viszont nagyon gáz, az a gatyi elmosás (nyereg, fékkar). Nagyszerű találmány lett a mobilokba...