enté said
Én a Moratiba nem vágatok bele semmit.Vagy behegesztetsz a támvillába egy bontható csavaros kötést.
enté said
Én a Moratiba nem vágatok bele semmit.Vagy behegesztetsz a támvillába egy bontható csavaros kötést.
RAUH-Welt
B E G R I F F
tamaska said
Országútiba még elmenne, de nem hiszem hogy mtb-n tolerálná a rendes terephasználatot.shimano alfine raipidfire karral? tudom nem 14fokozat csak 8, de alternativa
zOrg said
Vagy behegesztetsz a támvillába egy bontható csavaros kötést.A gond nem az agyváltó (én pontosan Alfine agyban gondolkodom), hanem bontható szíjat találni - ami tudtommal nincs...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
tamaska said
shimano alfine raipidfire karral? tudom nem 14fokozat csak 8, de alternativa
tamaska said
A gond nem az agyváltó (én pontosan Alfine agyban gondolkodom), hanem bontható szíjat találni - ami tudtommal nincs...shimano alfine raipidfire karral? tudom nem 14fokozat csak 8, de alternativa
enté said
Ezen én is elgondolkoztam már pár éve. De a markolatváltóval még mindig nem barátkoztam meg eléggé, és nem találtam bontható ékszíjat sem. Kíváncsian várom a fejleményeket!
RAUH-Welt
B E G R I F F
enté said
a.) Ha nem lesz bontható szíj, kénytelen leszek beszerezni egy vázat (is)...Ezen én is elgondolkoztam már pár éve. De a markolatváltóval még mindig nem barátkoztam meg eléggé, és nem találtam bontható ékszíjat sem. Kíváncsian várom a fejleményeket!
És Atom milyen véleményen lenne (van)?
zOrg said
Ezen én is elgondolkoztam már pár éve. De a markolatváltóval még mindig nem barátkoztam meg eléggé, és nem találtam bontható ékszíjat sem. Kíváncsian várom a fejleményeket!Idén szeretnék újítani szíjhajtást agyváltóval a Moratimra - ennyi.
zOrg said
És Atom milyen véleményen lenne (van)?Michael Thonet szerintem más véleményen lenne...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
gakos said
ranezesre az white industries...horroraras
RAUH-Welt
B E G R I F F
M-a-TT said
kell egy olyan zõõd racsni!
RAUH-Welt
B E G R I F F
tamaska said
Én ellágyultam...ha még a felni is stílusosan fából van, ragasztott szingóval...!!!ez a fakormany nalam tovabbra is zsibbaszto erzes. nem birom elkepzelni hogy rabizom az eletemet
whyte tetszik [bar elfogult vagyok mindennel ami 853] de a 29" meg mindig nem.
tamaska said
Michael Thonet szerintem más véleményen lenne...ez a fakormany nalam tovabbra is zsibbaszto erzes. nem birom elkepzelni hogy rabizom az eletemet
retizotyo said
Idén szeretnék újítani szíjhajtást agyváltóval a Moratimra - ennyi.OFFOFF
Errõl esetleg szabad valami közelebbit megtudni? Csak úgy nagyvonalakban...
RAUH-Welt
B E G R I F F