aki engem lefelé lenyom annak benyalok ;9
vadászni fogok rád
mikor a merevvilla volt az általános, a 3-4 centit mozgó telóra sokan mondták hogy hülyeség.
mikor a 3-4 centis telók után elterjedtek a 6 centi körüli utas villák, a 8 centis út baromi soknak tûnt.
mikor a 8 centis út már sztenderd volt, a 10 cm már égbekiáltó módon túlzás volt.
ma mennyi is az átlag merev xc/trail bicajok rugóútja?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
T-2hónap
http://fstatic1.mtb-...edium/Noton.jpg
és annak ellenére, hogy 170/170,14,5kg, oda fogok vele piritani a népnek maraton középtávokon
A sebesség mindent megold.
Szép.Nem is láttam az idei naptárban a Hendikep-maratontT-2hónap
és annak ellenére, hogy 170/170,14,5kg, oda fogok vele piritani a népnek maraton középtávokon
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
azzal önmagában nincs baj, ha nagy a rugóút, legfeljebb nem használom ki. engem inkább az zavarna, hogy a beépítési magasság miatt túl magas a hajtómû, csopperes a villa, hátra kerül a súlypont, stb. merev vázon engem nagyon zavar, ha a láncvillának nincs meg a "klasszikus" CC-s esése. ez a Genesis még hagyján, de látni ilyen geometriájú vázat +5-6cm-re belõtt középcsapágy magassággal is, és nem értem, hogy lehet velük mászni, hirtelen berántani egy éles kanyarba, stb.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
xc bringa 150mm? az utobbi ket cangam 140-150mmes, az azokat elozo 100mmes volt, es ha inkabb tekeresrol es hatekonysagrol van szo, akkor tuti a 100asat valasztanam.
mikor a merevvilla volt az általános, a 3-4 centit mozgó telóra sokan mondták hogy hülyeség.
mikor a 3-4 centis telók után elterjedtek a 6 centi körüli utas villák, a 8 centis út baromi soknak tûnt.
mikor a 8 centis út már sztenderd volt, a 10 cm már égbekiáltó módon túlzás volt.
150/150 és legyen könnyû, akkor tényleg mindenre jó.a genesisbõl a váz tetszik. az enduro-t meg elfogadnám a mostani mellé
szvsz a 100mm az idealis ossztelosnal es merevnel is. amugy meg geo fuggo inkabb - villaszog, mennyire konnyitett.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Egy merevfarú titángép 1450gr kerékkel és xtr szettel az most már All mountain kategória?