retrobike :: View topic - Yeti ASR SL Push
retrobike :: View topic - A bit different....
Az a Yeti!!, te atyaég!

retrobike :: View topic - Yeti ASR SL Push
retrobike :: View topic - A bit different....
és késõn jutna eszembe hogy lockolva van a villa.
Egy a lényeg hogy mûködik és szeretjük jó nem mindenki, de én igen.
Nem tudom eldönteni, hogy nagyon szép, vagy csak érdekes, de a fehér küllõk közé "csempészett" 2-2 piros igencsak izléses megoldás.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Egy a lényeg hogy mûködik és szeretjük jó nem mindenki, de én igen.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Stellaz, hellyel közzel mûködik. akinek fontosabb a nopogo, mint a cigarettcsikket is kimozogja fíling annak jó.
kb ja. ugyanaz az elv mint a brain.
valahogy úgy volt a dolog hogy speci találmány, csak a fox gyártotta a braines tagokat, barterként meg használhatta a ficsõrt terralogic néven a saját szutykaiban, aztán a speci elkezdte taknyolni magának a tagokat, akkor pár évig nem volt terrás fox, most meg megint van . (meg a braines tagokon fox matrica is. oszt hogy most saját találmány a foxnál az új cucc, vagy visszaállt a régi rend azt nem tudom). vagy vmi ilesmi.
Stellaz, hellyel közzel mûködik. akinek fontosabb a nopogo, mint a cigarettcsikket is kimozogja fíling annak jó.gondolom hasonlóan a brain-hez itt is egy szeleppel van megoldva a dolog, ha folyamatosan jön az "ütés" alulról akkor a szelep nyitva van, viszont, ha nyugalomban van akkor zárt a szelep, és nem mozog a villa...
egy kis off
ez a terralogic, ez úgy mûködik, hogy csak egy bizonyos ütésre old ki? mint egy oldható, majd visszazáródó lock?
ezt az alulról ért ütést nem nagyon értem, legalábbis a hatás-ellenhatás törvényét ismerve, vagy tényleg létezik/mûködik ilyesmi?
ja csak az rlc-n van lock karod amit tekergetsz, a terráson nincs. "automata"no még egy picit off
ez a rendszer miben különbözik az rlc-tõl? arra gondolok, h. ott is be lehet állítani egy kioldási küszöböt. ergo ha lezárom a villát, megadok egy minimál értéket a kioldásra, akkor kb el is értem azt, amit a terralogic tud. persze érzem, hogy valahol hibás az elmélet.. hol tévedek?
.