Bringázás közben törted össze a könyököd?Alattam õsszel megreccsent egy falétra,becsípte egy ujjamat.Utolsó ujjperc "v" alakban.1-2 hétig úgy lüktetett az ujjam,nem hogy nem bringáztam,mindig úgy közlekedtem,mintha mindig a villamoson kapaszkodnék fölemelt kézzel.Amikor már nem lüktetett,irány bringázni.De ez az egy kéz vagy egy lábhoz képest semmi!Minden elismerésem,tiszteletem a fogyatékkal élõ sportolóknak!Bringásoknak!:-)
Jaja, keróval történt az eset. Ráestem a jobb könyökömre, bementem a helyi kórházba azonnal, ott röntgen, orvos megnéz stb. majd megállapították, hogy nincs törés. Aztán 1 hónapig pihentettem, mert én is azt hittem, hogy csak egy komolyabb zúzódás, de sajnos nem éreztem javulást, így elmentem egy ortopéd szakorvoshoz, aki más szögbõl is megröntgenezte, aztán kiderült, hogy több helyen is eltört és nem jól forrt össze. Jártam mindenféle kezelésre az elmúlt hónapokban, gyógytornára még most is, de egy 15-20° (idõjárásfüggõ

De szerintem ezt ne itt folytassuk tovább, mert a moderátorok szétrúgják a seggünket és akkor ülni sem fogunk tudni a bringán