Jelentkezz be Regisztrálj
Hibajelentés, (m)agyartalanságok, stb.
Írta 2012. május 08. - 19:36
@stellaz próbálj a gammán állítani, kicsit tényleg összefolyó ez a színösszeállítás, de teljesen olvasható.
Írta 2012. május 08. - 16:32
ez a kék szín nagyon gáz
nem azért, mert megszoktam a régit, hanem mert nem lehet látni, nem elég kontrasztos és szembántó
Valószínûleg ez esetben a monitoroddal vagy a beállításával van probléma.
Az új, gyári sablon ideiglenesen megteszi, sõt nekem hosszú távon is megfelelne.
Viszont az apróhirdetés rész idõnként (elég gyakran) használhatatlanul lassú. Ez ügyben fog történni elõrelépés, esetleg szerverbõvítés? Mi a probléma oka?
Írta 2012. május 08. - 15:20
ez a kék szín nagyon gáz nem azért, mert megszoktam a régit, hanem mert nem lehet látni, nem elég kontrasztos és szembántó
Frissítettük a fórummotort mellyel a régi megjelenés nem volt kompatibilis. Folyamatban az új megjelenés készítése, mely a régihez hasonló színösszeállítással mûködik majd, várhatóan a jövõ héten.
(ui: a gyári sablon melyet jelenleg használunk, gondolom még párszázezer felhasználó szemét bántja, gondolom valami kontaktlencse cég zugszponzorálásával... Az enyémet speciel nem.)
Írta 2012. május 08. - 08:41
nem azért, mert megszoktam a régit, hanem mert nem lehet látni, nem elég kontrasztos és szembántó
Írta 2012. április 29. - 19:59
Borzasztó lassú az oldal, kész kínszenvedés itt keresgélni így a hirdetések között.
Írta 2012. április 28. - 23:11
Írta 2012. április 28. - 22:15
A "Merevfarú vagy összeteleszkópos?" címû témában írtam, de jobb lett volna a "Kormány, kormányszár, kormánycsapágy"-ba. Legyetek szívesek áthelyezni az egész beszélgetést. Köszi!
Írta 2012. április 24. - 20:02
tisztelt tulajdonosok/üzemeltetõk/stb.
Hibát szeretnék bejelenteni. Mégpedig azt, hogy egy már alapból elég stresszes nap után ma este az aprót akartam böngészni. Végzetes következményekkel járó hiba volt ez. Már ami az egeremet illeti. Szerencsére (talán ezért is történhetett meg az eset) egy olcsó 'fis-fos' egeret használok, így az anyagi kár csekély, azonban a tény, hogy az idegállapotomat sikerült olyan szinten felskálázni a csillagos égig, hogy a feszültséglevezetés ilyen pórias szintjére kerültem ijesztõ.
Szóval a hiba pontos leírása:
Az apró oldal magasról szarik a fejemre! Köszöni szépen jól van, de nélkülem.
Ez szerintem elég gáz. és ha másért nem is, de egy valamiért jó volna kicsit reszelni a témán... Biztosan zsíros kis pénzek jönnek be az oldalon kitett reklámokból, de egyszer csak feltûnik a hirdetõknek, hogy a négyzetgyöksemmiért fizetnek.
(elnézést az esetleges zavarkeltésért... Ez most kellett, hogy nyugodtan álomra hajthassam a fejem... és holnap új reményekkel... új egérrel újra próbálkozzak )
ez naggyon jo hozzászolás volt,szeretnék még ilyen hozzászolásokat olvasgatni(amig az apró el ment szarni)
Írta 2012. április 22. - 19:24
Az egy dolog hogy olyan lassú az apró oldal mint a tetû,de ha magánszemélyeknek 3 db hirdetési lehetõség van ,akkor miért nem engedi a harmadikat csak fizetõsként.Jó volna a hibákat kijavítani,mert bosszantó.
Üdv.
Írta 2012. április 17. - 22:42
Hibát szeretnék bejelenteni. Mégpedig azt, hogy egy már alapból elég stresszes nap után ma este az aprót akartam böngészni. Végzetes következményekkel járó hiba volt ez. Már ami az egeremet illeti. Szerencsére (talán ezért is történhetett meg az eset) egy olcsó 'fis-fos' egeret használok, így az anyagi kár csekély, azonban a tény, hogy az idegállapotomat sikerült olyan szinten felskálázni a csillagos égig, hogy a feszültséglevezetés ilyen pórias szintjére kerültem ijesztõ.
Szóval a hiba pontos leírása:
AZ APRÓ OLDAL MAGASRÓL SZARIK A FEJEMRE! Köszöni szépen jól van, de nélkülem.
Ez szerintem elég gáz. És ha másért nem is, de egy valamiért jó volna kicsit reszelni a témán... biztosan zsíros kis pénzek jönnek be az oldalon kitett reklámokból, de egyszer csak feltûnik a hirdetõknek, hogy a négyzetgyöksemmiért fizetnek.
(Elnézést az esetleges zavarkeltésért... ez most kellett, hogy nyugodtan álomra hajthassam a fejem... és holnap új reményekkel... új egérrel újra próbálkozzak )
Írta 2012. április 17. - 10:03
2 óra próbálkozás után sikerült belépnem. Szomorú ez:(
Látod nincs lehetetlen,ha valamit nagyon akarsz azt elérheted.Kövesd az álmaidat 8)
Én 10perc után feladtam
Írta 2012. április 16. - 22:47
Írta 2012. április 12. - 21:52
Írta 2012. április 11. - 22:22
Nem szerver, hanem szoftver gond van az aprónál, szervert nem nagyon tudunk nagyobbat mögétenni már és nem anyagi okból, hanem fizikailag.
A szoftveres részén dolgozunk, terveink szerint 1-1,5 hónap múlva elõbbre leszünk, Ti pedig nem írtok majd ide semmit.
Köszi a türelmet.
1-1.5 hónap???????????????? hol vagyunk a kõkorszakban?
Írta 2012. március 30. - 09:49
vagy állítsátok le, vagy csináljátok meg.
Írta 2012. március 28. - 09:24
Igen ez is gyakori gond volt az utóbbi napokban, reméljük tegnaptól csak volt.
Nalam tegnap es tegnapelott is ‘tulterhelt‘ volt a forum=/
Írta 2012. március 23. - 23:34
Nem az apróval van a gond. Konkrétan a fórum kb csak 50%ban jön be.
Igen ez is gyakori gond volt az utóbbi napokban, reméljük tegnaptól csak volt.
Írta 2012. március 23. - 16:20
Nem az apróval van a gond. Konkrétan a fórum kb csak 50%ban jön be.Nem szerver, hanem szoftver gond van az aprónál, szervert nem nagyon tudunk nagyobbat mögétenni már és nem anyagi okból, hanem fizikailag.
A szoftveres részén dolgozunk, terveink szerint 1-1,5 hónap múlva elõbbre leszünk, Ti pedig nem írtok majd ide semmit.
Köszi a türelmet.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. március 23. - 16:11
Köszi a türelmet.