@stellaz próbálj a gammán állítani, kicsit tényleg összefolyó ez a színösszeállítás, de teljesen olvasható.
ez a kék szín nagyon gáz
nem azért, mert megszoktam a régit, hanem mert nem lehet látni, nem elég kontrasztos és szembántó
ez a kék szín nagyon gáz nem azért, mert megszoktam a régit, hanem mert nem lehet látni, nem elég kontrasztos és szembántó
tisztelt tulajdonosok/üzemeltetõk/stb.
Hibát szeretnék bejelenteni. Mégpedig azt, hogy egy már alapból elég stresszes nap után ma este az aprót akartam böngészni. Végzetes következményekkel járó hiba volt ez. Már ami az egeremet illeti. Szerencsére (talán ezért is történhetett meg az eset) egy olcsó 'fis-fos' egeret használok, így az anyagi kár csekély, azonban a tény, hogy az idegállapotomat sikerült olyan szinten felskálázni a csillagos égig, hogy a feszültséglevezetés ilyen pórias szintjére kerültem ijesztõ.
Szóval a hiba pontos leírása:
Az apró oldal magasról szarik a fejemre! Köszöni szépen jól van, de nélkülem.
Ez szerintem elég gáz. és ha másért nem is, de egy valamiért jó volna kicsit reszelni a témán... Biztosan zsíros kis pénzek jönnek be az oldalon kitett reklámokból, de egyszer csak feltûnik a hirdetõknek, hogy a négyzetgyöksemmiért fizetnek.
(elnézést az esetleges zavarkeltésért... Ez most kellett, hogy nyugodtan álomra hajthassam a fejem... és holnap új reményekkel... új egérrel újra próbálkozzak)
2 óra próbálkozás után sikerült belépnem. Szomorú ez:(
Nem szerver, hanem szoftver gond van az aprónál, szervert nem nagyon tudunk nagyobbat mögétenni már és nem anyagi okból, hanem fizikailag.
A szoftveres részén dolgozunk, terveink szerint 1-1,5 hónap múlva elõbbre leszünk, Ti pedig nem írtok majd ide semmit.
Köszi a türelmet.
Igen ez is gyakori gond volt az utóbbi napokban, reméljük tegnaptól csak volt.
Nem az apróval van a gond. Konkrétan a fórum kb csak 50%ban jön be.
Nem az apróval van a gond. Konkrétan a fórum kb csak 50%ban jön be.Nem szerver, hanem szoftver gond van az aprónál, szervert nem nagyon tudunk nagyobbat mögétenni már és nem anyagi okból, hanem fizikailag.
A szoftveres részén dolgozunk, terveink szerint 1-1,5 hónap múlva elõbbre leszünk, Ti pedig nem írtok majd ide semmit.
Köszi a türelmet.
A sebesség mindent megold.