Ez hol-mi-merre?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Hibajelentés, (m)agyartalanságok, stb.
Started by
zOrg
, 2009. March 26. 12:34
Posted 2010. April 14. - 10:44
Posted 2010. April 14. - 10:20
Ma új levélrõl adott hírt a rendszer, de elõször nem találtam. Késõbb ráakadtam az oldal alján, kiderült, hogy azért került oda, mert még 1970-ben kaptam.
Posted 2010. April 05. - 22:26
Üdv!
Van egy értesítésem a következõ szöveggel: Groups Join Requests. Gondolom valaki be szeretne lépni az egyik csoportomba, de sehol se látok erre lehetõséget, miután rákattintottam. Én értettem félre vagy valami bug?
Megoldódott a probléma: rákattintottam a csapatra és ott jobb oldalt az Admin gombra, azon belül pedig a Függõben lévõ és meghívott tagok menüpontra. Ott vannak, hogy kik kértek meghívást.
Van egy értesítésem a következõ szöveggel: Groups Join Requests. Gondolom valaki be szeretne lépni az egyik csoportomba, de sehol se látok erre lehetõséget, miután rákattintottam. Én értettem félre vagy valami bug?
Üdv!
Megoldódott a probléma: rákattintottam a csapatra és ott jobb oldalt az Admin gombra, azon belül pedig a Függõben lévõ és meghívott tagok menüpontra. Ott vannak, hogy kik kértek meghívást.
Posted 2010. March 31. - 20:44
Csak egy észrevétel: az adatlapon a Beállításoknál > Profil módosítása > További információknál a field5_title: még angolul szerepel. Nem lehetne átnevezni például Kerékpárjaid-ra? Merthogy máshol nincs arra lehetõség, hogy megosszuk a többiekkel a kerékpárjainkról képeket vagy infókat, csak ott.
Posted 2010. March 25. - 18:24
Rss van / lesz? Eddig a bikemag.hu -ra volt, de most ott sem látom hogy lenne, illetve volt róla szó, hogy a fórumban is lesz, sõt topikonként lehet majd feliratkozni. Errõl lehet tudni valami?
Köszönöm
Köszönöm
Posted 2010. March 13. - 01:01
Én köszönöm, hogy fordítottál rá figyelmet!
Posted 2010. March 13. - 00:52
Engedélyezni kellett a barátságos URL-eket gyártó modulnak a speciális karakterek használatát a felhasználóneveknél...
Én kösz a türelmed, egy fontos hibalehetõség derült ki így!
Én kösz a türelmed, egy fontos hibalehetõség derült ki így!
"In idem flumen bis non descendimus"
Posted 2010. March 13. - 00:49
Posted 2010. March 13. - 00:39
Posted 2010. March 12. - 23:33
ok, megfelel, úgysem nézegetik állandó jelleggel az adatlapom... csak engem is meglepetés ért...
Posted 2010. March 12. - 23:29
A "Dave" nevet szabaddá tettem, de türelmed kérném: jeleztem a fejlesztõknek - ha hiba, sokat segítene, hogy lássák.
1-2 nap türelmed kérném, mégegyszer. Köszi!
1-2 nap türelmed kérném, mégegyszer. Köszi!
Posted 2010. March 12. - 23:25
Nekem a Dave is megfelel, sõt... jobban örülnék neki... ami számodra könnyebb, szimpatikusabb!
Elõre is köszi!
Elõre is köszi!
Posted 2010. March 12. - 23:23
Már nem foglalja...
Próbáljuk meg a "Dave"-et?
Eddig nem volt probléma, valóban. Ha nem gond, jelezném a szoftverfejlesztõnek és amíg rá nem néz - 1-2 nap - addig hagynám. Utána megpróbálhatjuk átírni. Hmmm?
Próbáljuk meg a "Dave"-et?
Eddig nem volt probléma, valóban. Ha nem gond, jelezném a szoftverfejlesztõnek és amíg rá nem néz - 1-2 nap - addig hagynám. Utána megpróbálhatjuk átírni. Hmmm?
Posted 2010. March 12. - 23:20
1, eddig nem volt probléma
2, lettem volna én Dave is, de foglalja egy (l)user, aki soha nem is írt... 2002 óta...
http://bikemag.hu/member/dave/
2, lettem volna én Dave is, de foglalja egy (l)user, aki soha nem is írt... 2002 óta...
http://bikemag.hu/member/dave/
Posted 2010. March 12. - 23:16
Posted 2010. March 12. - 20:08
Heeeelp! skizo lettem!
Rákattintok a "Profil"-ra és nem az ÉN profilomat dobja ki hanem Ðave89-ét...
Mi a teendõ?
Rákattintok a "Profil"-ra és nem az ÉN profilomat dobja ki hanem Ðave89-ét...
Mi a teendõ?
Posted 2010. March 12. - 10:01
Ha rákattintok arra hogy "Ugrás az utolsó hozzászóláshoz", elõször az utolsó oldalra visz, majd 1 kis várakozás után az elsõhöz. Nekem a legfrissebbek vannak felül, ha ez segít. Mindez bejelentkezve.
IPhone-on ha ugyanerre kattintok, véletlenszerûen az 1.-2.-3.-4. oldalra visz. Nem bejelentkezve.
Nem zavar végülis, csak gondoltam szólok
IPhone-on ha ugyanerre kattintok, véletlenszerûen az 1.-2.-3.-4. oldalra visz. Nem bejelentkezve.
Nem zavar végülis, csak gondoltam szólok
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2010. March 09. - 20:12
A "Magazin" alá költözik rövidesen a jelenlegi portál tartalma, tehát a pontosabb válasz: "is".A magazin link a fórumról valamilyen építés alatt álló területre vezet, vagy továbbra is a portál részre? Utóbbi esetben nálam nem mûködik... Win XP Firefox 3. 5. 8.
Posted 2010. March 09. - 19:12
A magazin link a fórumról valamilyen építés alatt álló területre vezet, vagy továbbra is a portál részre? Utóbbi esetben nálam nem mûködik... Win XP Firefox 3. 5. 8.
Posted 2010. March 03. - 22:09
Kedves Röfike!
Egy korrekt hibajelentés alapban tartalmazza:
- milyen operációs rendszeren
- milyen böngészõ típussal
- milyen böngészõ verziószámon
jelentkezik a probléma.
(Lásd még: autószerelõtõl telefonon megkérdezni, hogy "köhög a motor, miért"...)
Mivel minden, 3%-nál nagyobb népszerûségnek örvendõ böngészõvel teszteltem a fórumot (Win, Mac és Ubuntu Linux alatt), a hiba a te készülékedben keresendõ.
Tipp: esetleg ürítsd a böngészõ cache-t és a bikemag fórumos cookie-kat, majd jelentkezz be újra.
üdv
Egy korrekt hibajelentés alapban tartalmazza:
- milyen operációs rendszeren
- milyen böngészõ típussal
- milyen böngészõ verziószámon
jelentkezik a probléma.
(Lásd még: autószerelõtõl telefonon megkérdezni, hogy "köhög a motor, miért"...)
Mivel minden, 3%-nál nagyobb népszerûségnek örvendõ böngészõvel teszteltem a fórumot (Win, Mac és Ubuntu Linux alatt), a hiba a te készülékedben keresendõ.
Tipp: esetleg ürítsd a böngészõ cache-t és a bikemag fórumos cookie-kat, majd jelentkezz be újra.
üdv