Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hibajelentés, (m)agyartalanságok, stb.

- - - - -

• Please log in to reply
202 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Igen,azok.

Az sajnos normális, de már csak múltidõben, mert itt az új apró.

A sebesség mindent megold.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts

Ezek az apróhirdetõbõl kapott üzenetek, nem?

Igen,azok.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts
Sziasztok,
>> 1970-es téma: Az új apró üzeneteinél reméljük már nem lesz ilyen gond.
>> Keresés 2 karakterre: Az új apróban mûködik, a fórumban nem és nem is fog. (Komoly technikai gebaszokat okozhatna.)
köszi: kempelen

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Mint fentebb írták,nekem is 1970-es dátumu a privát üzeneteim,ezért ugye az üzenetek legaljára rakja,ahol néha észre sem veszem.Ezekröl nem is kapok emailt.Ugyan akkor nem minden üzenenél jelentkezik ez a probléma.Van amelyik rendes dátumu.

Ezek az apróhirdetõbõl kapott üzenetek, nem?

A sebesség mindent megold.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Mint fentebb írták,nekem is 1970-es dátumu a privát üzeneteim,ezért ugye az üzenetek legaljára rakja,ahol néha észre sem veszem.Ezekröl nem is kapok emailt.Ugyan akkor nem minden üzenenél jelentkezik ez a probléma.Van amelyik rendes dátumu.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
Például ide kellett volna írnod a hozzászólásod: http://forum.bikemag...monoblokk-2999/

... és nem oda, ahol a honlap, illetve a kapcsolódó weblapok hibás mûködésével kapcsolatos észrevételeket várják a házigazdák;)

tepa20

tepa20

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy vettem még tavaly egy Xt integrált hajtómûvet.Nincs egy éves kb 3000km lehet benne.Egy hónapja elkezdett ide-oda járni mind a három lánctányér de ugyan azon a ponton.Gondoltam csapággyal lehet a probléma ezért kicseréltem.Igy sem jó még mindig ide-oda jár.Derékszöggel megnéztem a tengelyt nem ferdült el, minden olyan amit lehetett az megnéztem rajta de hiába.Két szerelõhöz is elvittem megnézték de nem nagyon tudják mi lehet vele! Tanácstalan vagyok.Aki tud valamit errõl a problémáról az legyen szíves írjon az e-mail címemre hogy mi van vele.
E-mail:tepa20@freemail.hu
Elõre is köszönöm!!!
Üdv.:H.Tamás

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
A Daewoo123 nevû felhasználó teleír minden témát a reklámjával. Nem kéne figyelmeztetni?

BPBF

BPBF

vendég

• fórumtag
  • 20 posts

Az apróban már korábban megoldódott (megoldottátok), de a fórumban még mindig probléma, hogy a rövidebb, néhány betûs márkákra (szavakra) nem lehet keresni. pl: gt, dt, ktm, stb.

berakom még egyszer, hátha elkerülte a figyelmeteket

Basszus, olvassa ezt valaki?

Hahóóóóóóóóóóóóóóó

Kedves Togo!

Igen olvassa valaki, a felmerülõ problémákat priorizálják, és fontossági sorrendben megoldásra kerülnek!

Elnézést a kellemetlenségért!

Csak nagyon halkan kérdezem, sikerült elõrelépni az ügyben?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Azért ideírom, egyszer hátha valaki hozzáértõ ráér, és ebbõl a keresõ funkcióból csinál valami használhatót, mert a jelenleginél volt már sokkal jobb.
Mondjuk ha beírom a "bõvített keresõ" funkcióba, hogy keresse meg valaki hozzászólását nem talál semmit.
Pedig volt.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Hülye. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

Hahóóóóóóóóóóóóóóó

Kedves Togo!

Igen olvassa valaki, a felmerülõ problémákat priorizálják, és fontossági sorrendben megoldásra kerülnek!

Elnézést a kellemetlenségért!

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 posts

Az apróban már korábban megoldódott (megoldottátok), de a fórumban még mindig probléma, hogy a rövidebb, néhány betûs márkákra (szavakra) nem lehet keresni. pl: gt, dt, ktm, stb.

Hahóóóóóóóóóóóóóóó

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
nálam olyan gond van vagy lehet hogy csak én vagyok hülye de ha rá megyek a szummára akkor a tegnapi és az az elõtti hozászolásokat úgy teszi ki mintha ma lettek volna..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Mobilos operán a fórum fõoldala összecsúszik...mint ahogy az apró másoknak.

BPBF

BPBF

vendég

• fórumtag
  • 20 posts

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Az miért van,hogy ki van kapcsolva a privát üzenet funkció,mégis kapom õket?

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Apróhirdetésre válaszolók privát üzenetének a dátumát mind 1970-01-01 1:00-ra írja.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Nincs ami ezt befolyasolna, max a bongeszobeallitas, de ket teljesen kulonbozo bongeszo is ezt csinalja. Egyebkent egy link betoltese eseten miert szamitana a cookie kezelese ebbol a szempontbol? A cookie max korabbi allapotot tarolhat , azzal kapcs. amit csinaltam itt az oldalon, nem pedig egy eppen bekovetkezo uj esemenyt (post betoltes pl) Nade mindegy ,ha eddig kibirtam, ezutan is ki fogom :)

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

mindig a téma legelsõ hozzászólásához ugrik, nagyon megnehezítve ezzel egy gyorsan pörgõ topic visszakövetését. Itt egy példa, bár ez épp nem pörög :) az emilembõl: MTB t
Nem hiszem hogy bármi le lenne tiltva, de ki tudja.

Ha a linkedre kattintok, akkor idõben csökkenõ sorrendbe rendezve kapom az elsõ (legfrissebb) oldalon a 78. hozzászólást.
Nincs valami olyan tûzfalad/víruskeresõd/etc, ami pl. a cookie kezelésbe beleszól?