Jelentkezz be Regisztrálj
Hibajelentés, (m)agyartalanságok, stb.
Írta 2010. március 03. - 21:47
Posztok: http://forum.bikemag...ll=1#post957015 http://forum.bikemag...ll=1#post957035
Írta 2009. december 14. - 17:19
Írta 2009. december 13. - 13:57
Edit: most mar ertem mire gondolsz. Mindegy, hogy engedelyezem-e a scripteket. Pl. Neptun vagy Yahoo ugyanugy azt allitja, hogy nem tamogatott a bongeszom.NoScript-et használsz a browserben, ezért az adott oldalon engedélyezned kell a scriptek futását. Ezt úgy is megteheted, hogy rákattintasz a blokkolt felületre, vagy Status bar-on jobb klikk az ikonjára, és megadod az adott oldalt kivételként.
Írta 2009. december 13. - 13:30
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. december 13. - 13:14
Nalam lehet a hiba? Van egy kis anomalia nalam, mert a honlapok altalaban azt irjak nekem, hogy nem tamogatott bongeszot hasznalok, annak ellenere, hogy az ajanlott bongeszok kozott szerepel a 3-as FF.
Írta 2009. június 07. - 18:35
Az apróban van egy-két generális, amatõr hiba (pl. hogy nem lehet korrekten upgradelni a jelenlegi v2.xx verzióról a rengeteg hibajavítást tartalmazó v3.xx változatra...)Kérdeném, másnak is van olyan problémája az apróval, hogy néha üres leveleket kap?
Eleinte azt hittem, valami unatkozó kretén, de egyre inkább arra gondolok, h hiba van valamelyik készülékben.
Valami megoldás lesz rá, valószínû egy üresen újraindított v3.xx - párhuzamosan kifuttatva a jelenlegivel.
(Uhhh, erre most jön majd pár kérdés, de legyen elég annyi: dolgozom a megoldáson.)
Ez az én figyelmetlenségem miatt volt, cirka 20 másodpercen át.Apróban;
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /var/www/apro.bikemag.hu/languages/english.php on line 424
Írta 2009. június 07. - 15:51
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /var/www/apro.bikemag.hu/languages/english.php on line 424
Írta 2009. június 01. - 11:16
Eleinte azt hittem, valami unatkozó kretén, de egyre inkább arra gondolok, h hiba van valamelyik készülékben.
Írta 2009. május 05. - 01:50
Ride everywhere.
.
Írta 2009. május 03. - 15:51
Ez engem sem zavar, hogy mennyi az átfedés, nem is érdekel. Ettõl függetlenül az aprón is szükség van néha jelszóváltása. Most regisztráljak ott újra? Mégis mi a megoldás szerinted?Hát lonyli
Az apróhasználó nem feltétlenül fórumozik, ahogy a fórumos sem feltétlenül aprózik.
Elöbbi szerencsére, utóbbi meg eddig senkit nem zavart.
Írta 2009. május 02. - 22:53
Igaz, az utolsó hozzászólásomból nem derült ki, de nem a hirdetésem nem tudom módosítani, hanem az apróhirdetéses belépõmet, ami ugyebár érthetetlen módon különbözik a fórumétól. Ez leeshetett volna ADA vagy Jean-Baptiste Emmanuel zOrg válaszából is. :]
Hát lonyli
Az apróhasználó nem feltétlenül fórumozik, ahogy a fórumos sem feltétlenül aprózik.
Elöbbi szerencsére, utóbbi meg eddig senkit nem zavart.
Ride everywhere.
.
Írta 2009. május 02. - 11:51
Igaz, az utolsó hozzászólásomból nem derült ki, de nem a hirdetésem nem tudom módosítani, hanem az apróhirdetéses belépõmet, ami ugyebár érthetetlen módon különbözik a fórumétól. Ez leeshetett volna ADA vagy Jean-Baptiste Emmanuel zOrg válaszából is. :]Longley:
A hirdetés módosítást a hirdetéseim menüben a kiválasztod a módosítani kívánt hirdetést és mikor megjelenik a lap akkor ott van hogy módosítás/törlés.
Remélem sikerült segítenem.
Nekem nem bonyolult...Szerintem
Írta 2009. április 30. - 16:45
A hirdetés módosítást a hirdetéseim menüben a kiválasztod a módosítani kívánt hirdetést és mikor megjelenik a lap akkor ott van hogy módosítás/törlés.
Remélem sikerült segítenem.
Nekem nem bonyolult...Szerintem
Írta 2009. április 29. - 21:07
Mert mindkettõnek külön kell jelszó/login.
Egy így most már világos, sikerült belépni.. de így is elveszítettem emiatt egy érdeklõdõmet.
És ott hol a frászban van a módosítási lehetõség? Fél órája keresem.. nem hiszem el,
hogy nem lehet egyértelmûen kirakni. Senkinek nem tûnik fel, ez a rész hiányzik?!
Hirdetéseim · Kedvencek Kezdõlap · Keresés · Felhasználók · Adatlap · HIRDETÉS FELADÁS · Kilépés
Ezek közül egyik sem az, adatlapon semmi..........
Írta 2009. április 29. - 01:16
"A következõ hiba merült fel az üzenetküldés során:
1. Nem töltötted ki az üzenet tárgyát vagy hozzászólásod nem éri el a minimális karakterszámot."
Pedig egy teljes bekezdés Lorem Ipsumot is másoltam bele, és üzenet tárgyam is van. (De még milyen!)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. április 28. - 20:30
Felveszem újra a fonalat - kicsit "el voltam foglalva" a portálunkkal.Mert mindkettõnek külön kell jelszó/login.
Nem esett jól tömöríteni/méretezni, tökmindegy mekkora, ha a hiba javítva akkor törölhetõ.
Bár úgyse nézi senki.
Írta 2009. április 28. - 19:40
Nem esett jól tömöríteni/méretezni, tökmindegy mekkora, ha a hiba javítva akkor törölhetõ.
Bár úgyse nézi senki.
Ride everywhere.
.
Írta 2009. április 28. - 16:38
csak belikelni. Ez egy hiba.
Nade amiért jöttem: ide láthatóan be tudok lépni, de az apróhirdetésekhez az itt újonnan beállított jelszavammal, se a régivel már nem tudok belépni. Vajh miért?
Írta 2009. április 23. - 14:31
Gondolom ezt mindenki lesz.ja mert egyik sem vinózos dolog... de akkor is
Ride everywhere.
.
Írta 2009. április 18. - 19:50
Itt látható, hogy onlány vagyok, de a fórum szerint nem.
Ride everywhere.
.