Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Sorozatok - nem csak TV függõknek!

- - - - -

• Please log in to reply
1035 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Azért ,amikor a végén a jóöreg Eugene nem tudott hova menni, mert Dex kreatív volt:D:D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Egy, rohadt csaló nyerte a céges Dex tipp versenyt, igazi "féreg" dolgokkal
mint például:
Laguerta és Angel kacsolata javul vagy Rita gyerekei újra jóba lesznek Dex-el és Quinn is összejön megint Deb-el
Mondtam, hogy ne fogadjuk el ezeket...

Nekem bezzeg fasza, gyilkolászós tippjeim jöttek be, de ilyen aljas /egyértelmû/ húzással.... Ahhhh

Nekem annyira nem tetszett ez a rész, pár momentumot és szép gondolatot leszámítva.
Ettõl függetlenül lehetne szeptember... :D
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
kela: én jobban szeretem magyar felirattal, angolból nem vagyok olyan penge sajnos.:(

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Nem kell hozzá:)

" Wishes are for children "

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
dexter-hez kb mikor szokott lenni magyar felirat?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Nagyjából bejött a sejtésem Dexterrel kapcsolatban. Szerintem állat rész, és egyben király évad volt!

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

"-Tada...!
-What?
-Tada. It's short for tattadada!
-I'm busy here, Sheldon.
-I know, that's why I shortened it!
"

:D Betojok a rohogestol! Nagyon nagy! :D

Akinek nem ugrik be: The Big Bang Theory S04E06.

Én is most nézem újra, hát az a HALO 3 -as jelenet, az valami eszméletlen volt az 1. évadban. :D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
van új big bang!! :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Jó ez a fehértopik...:D Szerintem Quinn nem látta a fotókat, csak bedobta egy fiókba. Azért annyira nem nagy a lamour, hogy olyan ostoba legyen, hogy megnézi a képeket :"ja, itt egy szõke csaj, pont olyan, mint amiket itt sorba kaszálnak és konzerveznek be, történetesen egy még hiányzik is, és szépen dobálják befelé a zsákokat a tengerbe a kedvenc Pszichopatámmal".A 12. elõzetesében Dexnek eléggé lealázott feje van, amikor Deb belátogat egy ágyúval a kezében, szerintem simán beadják Lumennel, hogy épp el vannak rabolva, Dex nem tudhatta, hogy az albérlõjének van ez a fura késelõs hobbija....(bár ez még csak elmélet, pl Jordan is cipelheti magával öldökölni, ezért a lábnyomok.)
De úgyis tök más lesz, épp ezért jó.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Ritat szerintem se Trinity ölte meg, valami ezzel kapcsolatos csattanót várok a végére. :)

Ez bennem fel sem merült. Mibõl gondolod, vagy mi utal rá? rég volt már az az évadzáró, lehet felelevenítem, ezzel most megpiszkáltál...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Folytatom a fehérezést...:

Mivel Quinn lábára folyt a vére, ezért Õ lesz a gyanúsított... Dextõl kér majd segítséget...
Chase most már gyilkolt, így van indíték kicsinálni...
A dadus meg gonosz boszorka és köze van Trinitihez, vagy ahhoz aki megölte a feleségét :)

Végülis jah, a helyszíneléskor meg odakerülhetett Dexter DNS-e véletlenül is. Esetleg Quinn megzsarolja Dexet hogy mosdassa ki Liddy meggyilkolásából és akkor õ meg nem kérdezi meg mit dobott a tengerbe. Bár nemtom betojna-e Dex emiatt. Ritat szerintem se Trinity ölte meg, valami ezzel kapcsolatos csattanót várok a végére. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

A The walking dead záró kb olyan jó volt, mint az SG:U utolsó...

nem is csodálom, hogy kivágták az egész írógárdát. mármint zombiéktól. mit érdemes mostanság nézni? komédiákra nem vágyom, ûrhajós-lövöldözõs, drámás-hentelõs jöhetne. lehet megint belefogok a Breaking Bad-be. 2. évadnál abbahagytam.
futurama-t nézte/nézi valaki?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
A The walking dead záró kb olyan jó volt, mint az SG:U utolsó...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
"-Tada...!
-What?
-Tada. It's short for tattadada!
-I'm busy here, Sheldon.
-I know, that's why I shortened it!
"

:D Betojok a rohogestol! Nagyon nagy! :D

Akinek nem ugrik be: The Big Bang Theory S04E06.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Nem, Debre gondoltam, mivel egyre tobb celzas van arra, hogy nem nagyon iteli el az onbiraskodokat. Szerintem.
Lehet, hogy en sem fekszem le vasarnap este... :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
PBG szerintem te Lumenre gondolsz. annyira nem volt erõs rész, kíváncsian várom a jövõ hétfõ hajnalt.:)

szerintem valahogy a rendõrség is jól jön ki ebbõl, akkor Deb megnyugszik+összejön Quinnel, Lumen megmarad Dexnek, és valami vidámabb pillanat lesz az évad vége, Jordan kinyírása után. viszont az érdekes, hogy ha most Quinn a gyanúsított és megtalálják nála a Liddy által készített aktát, akkor az hogyis lenne Dexteréknek...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Hát... érdekes lesz a vége, az biztos. Ha a dadusnak semmi köze semmihez, akkor egy ilyen szülinapi bulizós, Dexter gondolataival teli utolsó perceket képzelek el a végére(persze miután mindenki el van intézve...), bár az elõzõ évad végét ismerve... biztos valami váratlan lesz. ;)
Ez a Debra meg a 6. évadban vagy Dex társa lesz, vagy "solokarriert" kezd...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
kala: 2. évadban a fõgonosz az egyik rendõr, meg egy brit csaje aki Dex terepeautája, Dexter majdnem lebukik pár búvár miatt. 3. évadban egy fõügyész kavarja a sz*rt és használja ki Dextert (vajon mi lesz a sorsa?:D), 4. évad fõgonosza nagyon jól összerakott karakter, Dexter majdnem megjavul, évad utolsó 45 másodperce "aztaqrvaéletbe". most meg mindenki mindenki ellen, nagyjából. ja és közben persze megöl pár embert, akiket a yard nem tud elkapni, de megérdemlik a halált. tömören ennyi.:D

de érdemes nézni, nagyon jól össze van rakva az egész.;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Az elõzõ 2 rész jobb volt szerintem, gondolom, hogy az utsó ütõsebb lehessen :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

mivan srácok, senki nem nézte még meg a dextert? pang a topik:D (én sem, nekem a kedd a sorozatos nap:))

brutál jó volt :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.