Jelentkezz be Regisztrálj

Sorozatok - nem csak TV függõknek!
Írta 2011. január 02. - 17:02

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2011. január 02. - 16:32

szeretnék én de jelenleg még nincs meg..és nem is nagyon találom a netten bár keresem..csak az a gondom, hogy angolul nem tudok olyan szinten hogy értsem magyarul vagy feliratosan meg nem nagyon találom..
szerk: bár most találtam feliratosan pár használható oldalt ahol online megnézhetõ
NapiFelirat.com - A magyar feliratkeres oldal
heh, keresést nem indexeli. na mindegy. ahogy láttam a teljes 5. évadhoz össze lehet szedegetni a magyar feliratot.
Írta 2011. január 02. - 16:27

akkor láss is gyorsan hozzá az ötödikhez
szeretnék én de jelenleg még nincs meg..és nem is nagyon találom a netten bár keresem..csak az a gondom, hogy angolul nem tudok olyan szinten hogy értsem magyarul vagy feliratosan meg nem nagyon találom..
szerk: bár most találtam feliratosan pár használható oldalt ahol online megnézhetõ
Írta 2011. január 02. - 16:04

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. január 02. - 15:39

de hát a vége az nagyon kemény volt... nem kicsit csodálkoztam...
Írta 2010. december 26. - 08:49

az valami kamu lesz.mindenhol 9-e szerepel.
már van 2. rész is
Írta 2010. december 26. - 01:10

de ez tényleg egy lezáratlan kérdés maradt, hogy vajon Quinn ténylegesen tudja-e, tudhatja-e vagy csak sejtheti hogy Dex ölte meg Liddy-t? mondjuk így szebb vége lett az évadnak, mint anno ahogy Doakes járt:D
Írta 2010. december 26. - 00:34

...
Javíts ki, ha tévedek, de úgy emlékszem hogy Liddy elmondta quinn-nek telefonban, hogy elkapta dex-et. Ha ez így van, akkor borul az egész elméleted, quinn tudja hogy dex ölte meg liddy-t, tudja hogy liddy vére van a cipõjén.
Írta 2010. december 26. - 00:15

ha Dex azt mondja, hogy az a vérfolt Liddy vére (ezt csak Dex tudja!), akkor õ az ellen nem tehetett volna semmit, csak hajtogathatta volna, hogy "nem õ ölte meg, nem õ ölte meg" - de Quinn nem tudja azt, hogy Dex ismeri Liddyt, se azt, hogy Dex tudja hogy õ=Quinn nyomoz utána...szóval nem tudott volna nevet mondani, Dex ellen meg semmi nem lett volna, de legalább Debrával még rosszabbá teszi a kapcsolatát, ha õt gyanúsítja.
Dex tudja hogy õ ölte meg Liddyt, tudja, hogy Quinn nyomoz/nyomoztat utána (de Quinn nem tudja, hogy Dex ezzel tisztában van!) - de az utolsó pár perc azt sugallja, hogy Deb miatt ad egy új esélyt neki (az nem ugrik be, hogy Dex tudja-e, hogy Quinn le akart állni az utána való nyomozással Deb miatt, de szerintem sejtheti), és csak reméli hogy Quinn békén hagyja õt ezek után. simán eltehette volna láb alól azzal, hogy igazolja a vérmintát, de erre semmi oka nem volt: a szálakat már elvarrta (Quinn, Quinn nem tett semmi rosszat, Deb meg hadd legyen boldog vele...
(az mondjuk igaz hogy Quinn sejtheti, hogy Dex mit csinál, de konkrétan ezt nem tudja és az évad felétõl nem is érdekli, mit akar Liddy)...de ez a Liddy-s szál csak egy kis plusz izgalom volt, ténylegesen nagy sz*rt nem kavart - felbukkant, Dex meg eltette láb alól. de látszott hogy Liddy azért akarja elkapni Dex-et, hogy visszavegyék a rendõrséghez, de egyedül volt - innentõl kezdve meg esélye sem volt Dex ellen, fõleg úgy hogy Quinn-en majd Deben keresztül még meg is tudta Dex, hogy valaki megfigyeli...
Írta 2010. december 25. - 18:58

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. december 25. - 18:15

Írta 2010. december 25. - 18:15

szerk.: ugyehogy.

Írta 2010. december 25. - 18:01

Írta 2010. december 25. - 17:58

Írta 2010. december 25. - 17:55

Írta 2010. december 25. - 13:26

Írta 2010. december 25. - 12:59

Írta 2010. december 16. - 18:55

Írta 2010. december 14. - 23:57

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2010. december 14. - 02:37

ezekre az újraegyesülésekre lehetett számítani, ahogy arra is, hogy Deb elengedi õket (erre azóta, mióta Deb mondta Dexternek hogy "vannak, akik megérdemlik a halált"). nem tetszett hogy Lumen otthagyta, azt hittem együtt maradnak:( viszont az hogy a végén tisztázta Quinnt az egy szép dolog volt, szerintem senki nem tippelt volna erre. de amúgy nem ütött akkorát ez a rész, mint vártam.