Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mert mi szeretjük a focit!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
886 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Portugália meg megérdemelte a sorsát---

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Hát nem tudom, nekem nem nagyon tetszett a brazilok játéka..
!

a gólig csak szenvedtek a Brazilok.Kár hogy õk rúgták az elsõ gólt.Ha õk kapták volna az elsõt,valszeg akkor is nyernek,csak kicsit máskép.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Túl agresszív oda, lerúgna 1-2 vásárlót.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Michael Ballack új szerzödést köt a Reálnál:
http://www.clubfans-...allack_real.jpg

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A mentalitása alapján a fifa tuti magyar!

Blatter elnézést kér, újra tárgyalnak a videóbíróról

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Paraguay és Spanyolország lesz szerintem ma a két továbbjutó..az esti meccs meg remélem hajtós lesz, és nem 120 perc alatt dõl el, hogy ki nyer 1-0-ra:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hát nem tudom, nekem nem nagyon tetszett a brazilok játéka.. Az ok, hogy az eredmény a fontos, de hogy õk inkább a kontrákra építsenek...3-0-ig láttam a meccset, szóval értelemszerûen a hozzászólás az ez elõtti részre vonatkozik.

Hajrá Paraguay!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
azért ez fsza,hogy ílyen magasról letojják az egészet.Az,hogy megtiltják a stadionban a lassítást,azzal a Fifa magát teszi nevetségessé.Tényleg megérdemelnék,hogy átlépjenek az országok egy másik szövetségbe.Legalább mentegetõznének,magyarázkodnának.De nem.Minden így van jól.Szerintük...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Sport G
Sport G
Sport G
Sport G
A mentalitása alapján a fifa tuti magyar!
20-30 meghatározó országnak ki kellene lépni és alakítani egy másik szövetséget.
Szép lassan átlépne még 30, utána a fifa rendezhetne Szváziföldnek, Burundinak és persze a magyaroknak tornákat és végre Lichtenstein is nyerne meccset.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Szimpatikus csapat már biztosan lesz a 4 között, vagy Uruguay vagy Ghána. A maradékból még Chilének (szerintem, ha magukkal hozzák a támadó játékukat a csoportmérkõzésekrõl, akkor meglephetik a brazilokat) és Paraguaynak szurkolok.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azert ha 2-2vel fordulnak az angolok akkor a masodik felidot nem ugy kezdik hogy golt kell rugni mindenkepp. es a nemet golok kontrabol jottek, mivel az angolok nagyon felmereszkedtek. de persze ez mar csak talalgatas, lehet hogy ugy is a nemetek nyernek. tulajdonkepp en egyiknek sem szurkoltam kulonosebben, de jobb lett volna ha az a felvak partjelzo rendesen csinalta volna amiert fizetik.

az argentinoknak mar viszont szurkoltam, de jobban ereznem magam ha a lesgol nelkul is tudnak nyerni. mert az sem volt tiszta.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
voltunk 5-en angol drukkerek a 40 fõbõl, de legalább az esti meccsre jóléreztük magunkat - ki ezért, ki azért:) Argentína jobban játszott, de sokáig a Heinze-féle "begyakorolt taktikai" gólról meg errõl fognak emlékezni az emberek...

videóbíró: amikor a TV-társaságok tisztán be tudnak szinte bármit lassítani/kielemezni, úgy be van kamerázva a stadion, és még kivetítõ is van a stadionban (fel is hördült a közönség, amikor lassították, és a bíró arca is égett) akkor azon nem kéne múlnia egy meccsnek, hogy a 4 bíró közül látja-e valaki, hogy a gól bent volt e vagy nem...ilyen szinten nem is a focitudás dönt legtöbbször, hanem a mentális dolgok - és egy meg nem adott gól/lesgól nagyon hamar tönkrevág egy csapatot.

a gólvonalra biztosan kéne videóbíró, meg utólag visszanézni a színészkedéseket, és alapból sárga, ez így van. nagyon látványosan tudnak mûesni a profi játékosok, és elképesztõ erõseket is tudnak lõni, amirõl ember legyen a talpán, aki 20 méterrõl, nem a legjobb szögbõl megítéli, hogy gól e volt - márpedig a játék lényege a gól, végtére is....de hogy egy színészkedést melyik bíró kajál meg és ad gólt érõ pontrúgást, vagy egy lesgólt, az emberi tényezõtõl függ, és ez is benne van a játékban...

a bírók eddig gyalázatosak - vagy epic hibákat nyomnak, vagy szórják a lapokat. ez az olasz bíró eddig nagy név volt meg jól is fújt, de ezután tényleg csak a magyar bírói trió az, akire azt mondom, hogy tényleg jól vezetik a meccset, és a döntõt nekik kéne fújni...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ez olyan mint kosárban vagy kéziben a ziccer 3 lépése....ebben sem feltétlen van logika....de valami kell, hogy ne értelmetlen hajigálás meg rugdosás legyen a vége....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
a les nélkülözhetetlen szabálya a játéknak.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
szerintem sokkal jobb lenne,ha használnák a technikai lehetõségeket,a fair játékvezetés érdekében.A fülére mondanák,hogy mi a valós helyzet.Nem lassítaná a játékot sem,és elejét venné egy csomó dolognak.Nem hinném,hogy a játékvezetõi hibák jelentenék a foci varázsát.
A les szabályt meg szerintem el kéne törölni,mindig is hülyeségnek tartottam.Szinte minden meccsen esik egy les gól,akkor nem lenne ilyen,és a játéknak is jót tenne.Persze nem fognak eltörölni egy évszázados szabályt,de ha most alkotnák a szabályokat,szerintem fel sem merülne egy ilyen értelmetlen szabály.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ha olyan rendszerben mûködne, hogy a bíró fülére mondanák a kétes szituációkat akkor ok, de hogy a bíró mindig odarohan a pálya szélére egy monitorhoz mint az NBAban.. de akkor már aki a pályán lenne nem is õ lenne a bíró :) csak a fújóember. Maggi az nem lenne megoldás, hogy csak a kétes góloknál, mert akkor már elkezdõdne a kampány, hogy a lesnél is, meg a színészkedésnél is.. Az tény hogy a Torreshez hasonló színészeknek leáldozna a videobíró korszak. Mondjuk itt nem tudom mit nézett az asszisztens, lehet belement valami a szemébe pont. :)

Enté:

a legjobbak között is vannak jobbak. Mindig van egy legjobb hármas, nyilván ez csak vagyishogy nem csak de részben így derül ki.
A németek szerintem 2-2nél is bedarálták volna az angolokat. Rooneynak nem ment, Lampard jó volt, de az angol védelem nem állt a helyzet magaslatán. Gerrard megintcsak halvány volt tõle is jobb játékot vártam.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Egyszerû lenne a megoldás, csak a kétséges góloknál lehetne alkalmazni....

Igaza van a kommentátornak, hogy elkileg ez nagyon haza tudja vágni a csapatot, ez volt délután is az angolokkal....most lehet azt is mondani persze h kapnak volna ugyis...ezt sosem tudjuk meg

de ez már nem fair hogy 1,5m-es lest nem fujnak be, meg a labda 20 centivel a gólvonal mögött pattan le és nem gól....
ez nem a foci varázsa, hanem vicc

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Mindazonáltal a video bevezetése szerintem tönkretenné a meccset, minden apró cseprõ dolgot visszanéznek majd, olyan lesz mint az NBA.

Pont az ilyen hibák teszik tönkre és nem az hogy 3-4 lassítás megnéznek a kivetítõn. Négy év múlva lesz kontrollszoba, gólt és tanán még a lapokat is csak jóváhagyásra adják meg. A mûesõk meg alapból egy sárgával kezdik a következõ meccsüket.

Azonkívül az ilyen hibák miatt szelektálódik a vb elõrehaladtával a bírói csapat is, elvileg így egyre jobb csapatok küzdelmét egyre jobb bírói hármas irányítja.

Itt már nem lehetnek egyre jobb bírók. Itt már csak a legjobbak vezethetnek meccset. Aki hibázik az kiesik.

Németország meg kikészítette Angliát, nem azon a gólon múlott..

Igen könnyelmû kijelentés...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
No megint egy bírói hiba, illetve megint az asszisztens nem jelzett. Mindazonáltal a video bevezetése szerintem tönkretenné a meccset, minden apró cseprõ dolgot visszanéznek majd, olyan lesz mint az NBA. Azonkívül az ilyen hibák miatt szelektálódik a vb elõrehaladtával a bírói csapat is, elvileg így egyre jobb csapatok küzdelmét egyre jobb bírói hármas irányítja.

Németország meg kikészítette Angliát, nem azon a gólon múlott.. úgy nézem Argentína-Németország lesz ezen az ágon..

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Hajrá Mexikó, remélem a kotsog maradona nem fog örülni a végén. Szokás szerint javukra tévednek, csak most nem kezezés volt.